ha zaten sucları yüzlerine vurulunca hemen sinirlenirlerlmaz:
madem sadece gazeteye yazı gndermiş oradan açsın senin yanında mailini bakın
kafadan mail adresi atmış öyle yorum yazmış yanımda açtı ama ben pek inanamadım...
aklına o an o gelmişş..çok kötüyüm ya hiç böyle bir şey başıma gelmedi...tam da gazeteye yorum yazılacak nick ya!!!!!!!!!
alalhım yaa nefesimihisset o isimle acaba ne tür yorumlar yapmış onuda sorsaydınız.normal bieyler olmayacagı kesin:)
umarım canım öyle olsun istiyorum çok kötüyüm uyuştum resmen...açıkçası yangına körükle varmıyayım ama ben de şüphelenirdim açıkçası umarım ortada yanlış anlama vardır:enbuyukkk:
deneyecem bakalım...istersen o mail adresini bir dene, açılacak mı, kullanımda mı die..
nasılsa senin bildiğin bir adresi vardır.. belki o şifreyi atamıştır nefesli olana da???
ee kimse ekli deilmi msn inde sadece mail mesaj kısmına bakma msn olarak acsın kişi listesine bak bide bu nıckle hangi gazeteye mesaj atmıs acaba haydar dümene soru fln mı sormuslmaz:
yani yorum yapmamış mı o zamann
yorum yapmış ama yorum gözükmedi...çok da sinirliydi kükredi adeta...
o adresi yaz, şifremi unuttum de. gizli sorunun yanıtını tahmin edebilirsen adresi açarsın. maillere ve msn de kayıtlı kimse var mı bakarsın. bu çok pis bişe ben nasıl önerdim bilmiyorum ama akannehir
allah allah neden gözükmedi ki yorum?
bırak allah aşkında neden kükrüyo, haksız olduğu için.. sus otur yemem ben bu numaraları de!! bi de bağırınıyo pesssss
allah allah neden gözükmedi ki yorum?
bırak allah aşkında neden kükrüyo, haksız olduğu için.. sus otur yemem ben bu numaraları de!! bi de bağırınıyo pesssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?