Eşim neden beni anlamıyor 😔

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Sürekli evden işe işten eve bizde dışarı çıkamıyoruz bilmediğimiz memlekette . Anksiyete bozukluğu panik atak hastasıyım kardeşim benimle kalıyor eşim sürekli çalıştığı için yemek yedik bende bı anda panik atak tuttu çok kötü oldum kalp çarpıntısı bayılacak hissi göğüs sırt ağrısı çok kötü oldum herşeyi kötü algılıyorum öleceğim sandım yine eşimde gördü noldu dedim sanırım gene aynı yaşıyorum dedim kalk benim yanımda böyle durma bıktım artık diyip bağırdı çağırdı o öyle bağırınca bütün apartman duymuştur sesini ben daha çok korktum kalbim çıkacak kalp krizi geçiriyorum sandım bebeğimde çok ağladı kardeşime de bağırdı nedensizce çok kötüyüm geçmiyor atayım yazayım dedim sürekli elektrik çarpması gibi şeyler oluyor vücudumda

Ben siz kadar saf insanların dünyada nasıl yaşayabildiğini anlamıyorum. Bunu salak anlamında söylemiyorum yanlış anlamayın, temiz anlamında kullanıyorum saf kelimesini. Hala eşinizden medet ummanızın başka açıklaması yok çünkü. Adam size sık kafana kurtul diyor, siz panik atak geçiriyorum neden eşim anlamıyor diyorsunuz. Adamın umurunda mısınız ki anlasın?

Tedavi olmuyorsaniz olun. Bu şekilde hem sizin için hem de sizinle yaşayan için hayati cekilmez hale getirirsiniz.
Panik atak bir dönem ben de yaşadim, kontrol edilebilir bir durum.
Ayrica yil olmus 2024 bilmediginiz yere tasindiniz diye niye disari cikamiyorsunuz? Insan bu devirde dilini bilmediği, bam başka ulkede bile ettafini keşfedebilir internet neden vaar. 🙄

Ben siz kadar saf insanların dünyada nasıl yaşayabildiğini anlamıyorum. Bunu salak anlamında söylemiyorum yanlış anlamayın, temiz anlamında kullanıyorum saf kelimesini. Hala eşinizden medet ummanızın başka açıklaması yok çünkü. Adam size sık kafana kurtul diyor, siz panik atak geçiriyorum neden eşim anlamıyor diyorsunuz. Adamın umurunda mısınız ki anlasın?
Doğru söylüyorsunuz ama ailem boşanmayı kabul etmiyor çocuğun var diyor boşanmak istiyorum beni değersiz hissettiriyor gerçekten çok yoruldum asla umrunda değilim psikoloğa gitmek ilaç kullanmak istiyorum beni nöroloji ye götürüyor

Tedavi olmuyorsaniz olun. Bu şekilde hem sizin için hem de sizinle yaşayan için hayati cekilmez hale getirirsiniz.
Panik atak bir dönem ben de yaşadim, kontrol edilebilir bir durum.
Ayrica yil olmus 2024 bilmediginiz yere tasindiniz diye niye disari cikamiyorsunuz? Insan bu devirde dilini bilmediği, bam başka ulkede bile ettafini keşfedebilir internet neden vaar. 🙄
Asker eşim olduğum için dışarı çıkamıyorum mitingler oluyor tehlikeli olduğu için.

Doğru söylüyorsunuz ama ailem boşanmayı kabul etmiyor çocuğun var diyor boşanmak istiyorum beni değersiz hissettiriyor gerçekten çok yoruldum asla umrunda değilim psikoloğa gitmek ilaç kullanmak istiyorum beni nöroloji ye götürüyor
Arkanızda aileniz yoksa, bir mesleğiniz ya da geliriniz de yoksa boşanmak bu devirde imkansıza yakın zaten. Ama en azından beklentinizi asgariye indirin. Neden diye sorgulamayın, siz daha çok üzülüyorsunuz

Asla neden diye sorgulamiyorum.ama.biktim artık gerçekten yoruldum bu adamdan
Arkanızda aileniz yoksa, bir mesleğiniz ya da geliriniz de yoksa boşanmak bu devirde imkansıza yakın zaten. Ama en azından beklentinizi asgariye indirin. Neden diye sorgulamayın, siz daha çok üzülüyorsunuz

Randevunuzu siz alın, kardeşinizde yanınızda,gidin istediğiniz bölüme. Ona da mı eşiniz karar veriyor?

Bu bir hastalık
Doktora gitmiyorsunuz terapi almiyorsunuz eşim götürmüyor diye üzülüyorsunuz
Ama sizi onun dusunmesini beklemek yerine kendinizi düşünüp ona gore hareket etmelisiniz
Eşiniz de zorla evlenmis gibi davraniyor sorunlu bir tip belli, bu adamla hastalığınız zaten artar

Bu bir hastalık
Doktora gitmiyorsunuz terapi almiyorsunuz eşim götürmüyor diye üzülüyorsunuz
Ama sizi onun dusunmesini beklemek yerine kendinizi düşünüp ona gore hareket etmelisiniz
Eşiniz de zorla evlenmis gibi davraniyor sorunlu bir tip belli, bu adamla hastalığınız zaten artar
İyileşmek yerine çok artiyor, çünkü beni sürekli strese sokuyor uzuyor

Back
X