eşim neden böyle

seevdaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
197
0
26
İstanbul
arkadaşlar size içimi dökmek istedim az önce eşimle gene tartıştık sorun şu ki o hergün kıyafet değiştirir ve bugün çıkarttığını ertesi gün mutlaka hazır ister Allahım nasıl bişey bu ya hergün tek bi parça için makine açmak zorunda kalıyorum bazen unutuyorum hazır olmuyo hazır mı diye denemek için o hazır olmayan kıyafetini istiyo giymicek olsa bile sizce bu normal mi hergün çamaşır yıka kurut ütüle biz 2 kişiyiz haftada 2 makinelik çamaşır anca çıkar hergün makine mi açılır ya bu nasıl adam Yarabbim
bide yemek meselesi hergün ne yemek yapılacağına kendi karar verir ben aramadan yapma der bazen eve gelmeden 1 saat önce arar istediği yemeği söyler geldiğinde yetiştiremezsem bide üstüne kızar resmen kavga ettiği bile olur bu yüzde üfff beni çok bunaltıyo

Anlayışsız ve bencil erkek milletine uyuz oluyorum
Hepsi ayrı tip..
Allah yardım etsin..

Ertesi gün hazır ister diyorsun yaa giymeyecek olsa dahimi hazır istiyor.Çok zormuş eşin valla canım Allah yardımcın olsun.Hayır anlamadığım evlenmeden önce annesinede mi böyle yapıyormuş ?

Sizin karısı olduğunuzun farkında değil, çalışanı zannediyor herhalde.
Büyük patron yemek ve çamaşır işlerinden o kadar iyi anlıyorsa bir zahmet el atsın, göstersin size nasıl 'süper çalışan' olunacağını, biz de durumdan nasiplenelim!

Bir süre kendi istediğin ama onunda iyeceği yemekleri yap.Sormadan...Giysilereini haftalık hazırla koy dolaba...Kızarsa kızsın.Zor oluyor de.ev hanımı benim bende senin işine karışmıyorum de...Yoksa böyle gider.Hatta bütün hakimiyeti alır üzerine eşiniz...Sinir edici bir durum...

Ben olsam bende tartışırdım....
Evin hanımı olarak ne zaman çamaşır yııkanmasına ve hangi yemeğin yapılmasına karar verecek kişi tabiki sensiin..
Seni yıpratmış düzene girmesi gerektiğini anlaması gerekli..

Ertesi gün hazır ister diyorsun yaa giymeyecek olsa dahimi hazır istiyor.Çok zormuş eşin valla canım Allah yardımcın olsun.Hayır anlamadığım evlenmeden önce annesinede mi böyle yapıyormuş ?

ewet gerçekten giymese bile istiyo napmaya çalışıyo anlamıyorum tamam çalışmıyorum evdeyim ama zor geliyo daha doğrusu boşu boşuna eziyet annesine sordum bu kadar değilmiş ama kaynanam diyoki ben yıkamamış olsamda yıkadım der verirdim diyo ama eşim sigara kullanıyo o koku bi gün bile giyse az çok siniyo üstüne onu geri dolaba koyamam ya demi ama

ne uyuz bi insan.buna psikopatlık derler.az yesin de bi hizmetçi tutsun.hayır tamam kadın olarak yapılacak işlerimiz olur yaparız ama onun amacı kavga etmek heralde..

ohooo, amma abartmış.
evin hanımı olarak ne yemek yapılacağına kesinlikle sen karar verirsin, hele eve gelmeden 1 saat önce mi aranır şunu yap bunu yap diye... canı özel bir şey istiyorsa haftalık söyler "bu hafta da şunları şunları mı yapsan karıcım" diye..

çamaşır olayına bir şey diyemedim, bizim de evde her gün çamaşır yıkanır çünkü bekletilmez, ertesi gün giyilmese bile hepsi tertemiz durur her zaman, o garip gelmedi bana.

yediği yemeklerde sınırlı her yemeği yemiyo yemek hazırlıyorum mesela arıyo ben şunu istiyorum diyo ama ben hazırladım diyorum bana sormadan yapmasaydın diyo annesiyleyken çoğu zaman kendi hazırlarmış yani yumurta, patates felan yapar yermiş bana gelince niye böyle oldu konuşuyorum güzellikle anlamıyo artık eminim ki psikolojisi bozuk normal değil çünkü yaptıkları ya insan bi gün önceki çıkarttı şey hazır değil diye kavga çıkartmazki kalabalık ailelerin bile çamaşır günü var o gün yıkanır çamaşırlar

Demek annesinede yapıyormuş canım yaa ama şimdi o annesi olduğu için senin kadar üstüne gidemiyordur.
Takıntılı kocan var çok zor bir durum, sırf sana inat olsun yada seni hizmetçisi olarak gördüğü için yapmıyor geçmişten gelen takıntılar.Bunlar dışında sıkıntınız var mı sana olan sevgisi,saygısı nasıl ?

bir sorsana lütfen..eş mi almış..hizmetçimi..artık yardımcılara böyle davranamıyor insanlar

kızlar ulu konuşmayalım, ben olsam asla katlanmam gibi şeyler söylemeyin çünkü kul ulu söylediğini yaşamadan ölmezmiş..başa gelince çekiliyor kızlar napıcaksın çare varmı..
bazı erkek böyle işte...şükür allaha bin kere valla böyle konuları okudukça kocamın kıymetini daha iyi anlıyorum...allah razı olsun, ne yemeğe karışır ne giydiğine ne temziliğe...
önüne ne koysam yer, eline ne verirsem onu giyer...allah bin kere razı olsun... bazen çocukla uğraşmaktan yetiştiremez haliyle kadınlar, anlayışlı olmak lazım...ama erkek milleti işte, konu sahibine allah sabır versin, şımarık kaprisli bi kocayla yaşamak zor...dua et bacım başka bişey gelmez elden..allah ıslah etsin..

sevgisinden şüphem yok bunu dile getirmektende çekinmez söyler ama o kızdığı zamanlarda saygısını yitiriyo hkaret ediyo ben sinirliyken söylediğim kötü sözleri ciddiye alma diyo çünkü küçücük şeylerden kavga çıkarta bilen biri ama sevgisi olsa bile beni çok bunaltıyo artık 2 yıl oldu evleneli bide 3 tane düşük yaptım onunda psikolojisiyle artık pek kaldıramıyorum bi yandanda aptal aşık durumu vardırya çok seviyorum bende galiba bu yüzden katlanabiliyorum çok kavga çıkartan bi tip sonu nereye gider bilemiyorum artık ona kavga buna kavga

Severek tanıyarak mı evlenmiştiniz.
Takıntılı bi insan.Sağlıklı bir kişi bunu yapmaz.İlerde çocuk yoksa çocuğunuz olduğunda da türlü takıntıları çıkabilir.

sende cebindeki paraya karış bakalım.aldıgına verdiğine falan.anlar belki hatasını..

İnsanın ömrünü çürüten bütün hayat enerjisini alan tipte bir eşiniz var işiniz çok zor cidden. Adam akıllı karşınıza alın bir konuşun böyle ömür geçmez . Genç yaşta çöküp bir sürü hastalık sahibi olursunuz Allah korusunuz. Hiç bir erkek buna değmez bence ne kadar sevsek, aşkımızdan ölsek bile diye düşünüyorum.

Severek tanıyarak mı evlenmiştiniz.
Takıntılı bi insan.Sağlıklı bir kişi bunu yapmaz.İlerde çocuk yoksa çocuğunuz olduğunda da türlü takıntıları çıkabilir.

ewet severek evlendik çokta birliktezaman geçirdik ama anlayamıyosun beraber yaşamadan 3 tane düşüğüm oldu ben genede çocuk istiyodum ama bi süre istemememde yarar var sanırım bu halde o sorumluluğu alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…