arkadaşlar size içimi dökmek istedim az önce eşimle gene tartıştık sorun şu ki o hergün kıyafet değiştirir ve bugün çıkarttığını ertesi gün mutlaka hazır ister Allahım nasıl bişey bu ya hergün tek bi parça için makine açmak zorunda kalıyorum bazen unutuyorum hazır olmuyo hazır mı diye denemek için o hazır olmayan kıyafetini istiyo giymicek olsa bile sizce bu normal mi hergün çamaşır yıka kurut ütüle biz 2 kişiyiz haftada 2 makinelik çamaşır anca çıkar hergün makine mi açılır ya bu nasıl adam Yarabbim
bide yemek meselesi hergün ne yemek yapılacağına kendi karar verir ben aramadan yapma der bazen eve gelmeden 1 saat önce arar istediği yemeği söyler geldiğinde yetiştiremezsem bide üstüne kızar resmen kavga ettiği bile olur bu yüzde üfff beni çok bunaltıyo
Ertesi gün hazır ister diyorsun yaa giymeyecek olsa dahimi hazır istiyor.Çok zormuş eşin valla canım Allah yardımcın olsun.Hayır anlamadığım evlenmeden önce annesinede mi böyle yapıyormuş ?
ewet gerçekten giymese bile istiyo napmaya çalışıyo anlamıyorum tamam çalışmıyorum evdeyim ama zor geliyo daha doğrusu boşu boşuna eziyet annesine sordum bu kadar değilmiş ama kaynanam diyoki ben yıkamamış olsamda yıkadım der verirdim diyo ama eşim sigara kullanıyo o koku bi gün bile giyse az çok siniyo üstüne onu geri dolaba koyamam ya demi ama
Demek annesinede yapıyormuş canım yaa ama şimdi o annesi olduğu için senin kadar üstüne gidemiyordur.
Takıntılı kocan var çok zor bir durum, sırf sana inat olsun yada seni hizmetçisi olarak gördüğü için yapmıyor geçmişten gelen takıntılar.Bunlar dışında sıkıntınız var mı sana olan sevgisi,saygısı nasıl ?
Severek tanıyarak mı evlenmiştiniz.
Takıntılı bi insan.Sağlıklı bir kişi bunu yapmaz.İlerde çocuk yoksa çocuğunuz olduğunda da türlü takıntıları çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?