Ayy konu sahibi, gel sarılalım. Daha geçen gün sevgilime böyle bi konu yüzünden kuruldum da kuruldum.
Hemen de yüzüme yansıdı. O da işte 2018'e kadar şöyle iyiydim, şartlarım böyle iyiydi, sonra tepetaklak oldum, hayatımın en güzel seneleri 2008-2018 arasıydı falan diye anlatıyor, dertleşiyor adam içini döküyor, ben hemen "hııımmm ben sana iyi gelmiyorum o zaman!"
Bak, bunlar kaygılı bağlanmanın emareleri.
40 yaşında kadınım içimde büyümeyen bi çocuk. Kendime de kızıyorum ama elimde değil, hemen geriliyorum böyle olaylarda. Şimdi terapiye tekrar başladım. Toksikleştiğimizi fark ettiğimiz an kendimize gelmeliyiz. Adamlara fatura kesmek büyük haksızlık. İçimizde kendini güvende hissetmeyen biri var. Bu bizimle ilgili, karşı tarafın davranışlarını, sözlerini bu kadar kişisel algılamak, bu kadar basit olaylarda tetiklenmek sağlıklı değil.
İşte böyle tetiklendiğiniz, kafanızda yorum üstüne yorumlar eklediğiniz olayların üzerine gidin. Bunu kendinizle çözmeye çalışın. Şanslısınız ki eşiniz sizi anlıyor ve sizi yatıştırıyor. Bu olaya "Ne saçmalıyorsun sen?" diyerek de tepki verebilirdi ve malesef ilişkiler böyle böyle toksikleşiyor.