Eşim neden bunu yapıyor

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
26
Hayırlı geceler arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim. Çocuğum yok...
Eşim vardiyalı çalışıyor ve evdeki bilgisayarı yanında götürmüştü Bi ara istedim getirdi. bende bi elbise modeli bakmıştım internetten. tekrar bakmak için geçmişe girdim. Bide baktım online mağazalardan oyuncak vajina.vs.gibi Bi şeylere bakmış. Magazindende 'şeyma subaşı yataktan paylaştı' bilmem kim 'ateşli poz verdi' ' fiziğiyle ortalığı inletti' gibi 20 den fazla resimlere bakmış ünlü veya ünsüz ben görünce şok oldum çünkü beni hep çok sevdiğini beğendiğini söylerdi. Sizce neden böyle şeylere yapmış? Evli Bi adam neden böyle şeylere bakar? Ne yapmam lazım çok üzgünüm😥😖😣

Eşim vardiyalı çalışıyor ve evdeki bilgisayarı yanında götürmüştü Bi ara istedim getirdi. bende bi elbise modeli bakmıştım internetten. tekrar bakmak için geçmişe girdim. Bide baktım online mağazalardan oyuncak vajina.vs.gibi Bi şeylere bakmış. Magazindende 'şeyma subaşı yataktan paylaştı' bilmem kim 'ateşli poz verdi' ' fiziğiyle ortalığı inletti' gibi 20 den fazla resimlere bakmış ünlü veya ünsüz ben görünce şok oldum çünkü beni hep çok sevdiğini beğendiğini söylerdi. Sizce neden böyle şeylere yapmış? Evli Bi adam neden böyle şeylere bakar? Ne yapmam lazım çok üzgünüm😥😖😣
Sebep ortada işte. Eşinize de sorsanıza niye bakıyorsun diye?

Evli adamlar nelere bakmiyor ki bu cok masum kalmis

Esınızın bakması sızı sevmediği beğenmediği anlamına gelmiyor bu tarz takıntı halinde bulunmayın kendinize zarar

Evli değilim.. aynisini yaşasam dev kırılırdım ama ayrılık sebebi mi? değil.. bi tek bunun için yuva yıkılmaz
Alın karşınıza konuşun dicem her zaman cevap ayni, iş yerinden x bakmış y bakmış
Yinede ılımlı bi sekilde neden? Diye sorun.

Ama kendi düşüncem eşiniz biraz içinde çapkın bir tip barındıran bi erkek ve bu yaptıgı sizin herhangi bi eksiginiz gediginiz olduğundan degil icinden gelen bisey. Sizi seviyor ama yine de böyle seylere heyecanlaniyor merakla karışık. Ben böyle hissettim

Belkide cidden o bakmamıştır iş arkadaşları filan bakmış olamaz mı?O baksaydı geçmişi silerdi diye düşünüyorum? 🤔

Back
X