EŞİM NEDEN YABANİ:(

Bence bos kafalik degil insanlarla iletisim sorunu var belliki.Benim babamda cok hasir nesir olur annem hic konusmazdi.Simdi tasindik annem kafasina gore insanlari bulunca baya duzeldi yani.Bide stresimiz azaldi.Sizde cok skstrmayin derim hoslanmiyordur belki olabilir yani

De-ğiş-mez. Siz anlatirken ben sinir oldum en nefret ettigim insan tipi yabani bi tip isiniz zor valla...

Huyu oyle demekki biraz zor degisir oyle kabul edeceksin.

Keske bazi erkekleri esya gibi degistirebilsek. Ay bu diger esyalara uymadi diye atip yerine yenisini alip koyabilsek :)) tovbe tovbeee
bende diyorum yüzüne bazen Şakayla karışık. .Ben böyleyim deyip sıyrılıyor işin içinden ...

eşinize yaptığınız yorumlar çok üzücü gerçekten.. tek taraflı nasıl bakılır çok güzel bir örneği gibi konunuz..
herkesin bi karakteri huyu mizacı var..
onu değiştirmeye çalışmanız yada başkalarıyla kıyaslamanız çok yanlış ve üzücü
olduğu gibi kabul etmeniz gerekir.. olumlu yönlerinden bakmanız gerekir..
bence sizin sevginiz bitmiş ve eksik yanlarını görmeye başlamışsınız..
insan makina değil.. tek tip olmasını bekleyemezsiniz..
kötü bi huyu var mı, dövüyor mu, aldatıyor mu,evine bakmıyor mu? ozaman boşanın gitsin..
değilse öyle kabul edin sevin..

Emekli olacak yakında bakalım değişecek mi..Eşim de iş yüzünden stresli ama slm vermesine engel değil diye düşünüyorum

Hem de nasıl gece sinirden uyuyamadım.Başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım.....
Aynı benim eski koca karnima agrilar girerdi bi yere gittigimizde onda bide insanlara yuksekten bakma vardı selam vermez kafasını cevirir gecerdi insan musveddesi sinirim zıpladı gene bak.

Bende yabaniyim diye giriş yapacaktım ki
Benden daha betermiş ben en azından nezaket kurallarını yerine getiririm, selam veririm yani
Senin kadar da sıcak sevecen misafir canlısı değilim
Ama sizin ortayı bulmanız zor gibi, 13 yıl diyosun dirhem oynamamışsınız yerlerinizden

Allah var, gelene, yenilip içilen laf etmez.Benim de aklıma geliyor cenazesine gelen olmaz diye.Bir insanın hiç mi arkadaşı olmaz yok
baba mı 18 yaşına kadar yaşadığı köyde bile unutulmuş düşünün ama babam askerlikten sonra çalışmaya başlayınca bayram pazar demeden 1.derece de akrabamız öldüğünde hariç hep çalıştı
şimdi nisan da emekli oldu ozamandan beridir çalışmıyor memlekette değişme var ilk zamanlar kimseye laf etmeden eve girip çıkarmış şimdi iyi günler dmeeye başlamış
ama annem biz halamlar hep söylendik küçüük yer burası yaşlılar komşuları selam versin isterler bak onlar bizim evimiz tadilattayken kapılarını açtılar diye de anca anca son 1aydır başlamış iyi günler iyi akşamlar demeye
böyle kabullen ve dediğim gibi şükret babam ailesinden başka kimseye para harcanmasını istemezdi komşu çağıramazdı annem babam aldıklarımız nerede kim yedi demesin diye
buarada bizimle muhabbeti çok azdır kızkardeşim ortasondayken babam ilkokul ne zaman bitecek demişliği var ama işten çıktığı gibi eve gelir hemen tv karşısına yatar uyuklar yemek için kalkar yemeğini yer yine aynı 11 olunca yerine gider yatar hep böyleydi..

Teşekkür ederim yorumunuz için.Doğru olabilir dedikleriniz dediğim gibi evde mükemmel bana eş kızıma çoook iyi bir baba.Evlilikte bazende çevre faktörü oluyor.Tek aile içinde yaşanmıyor hayat.Eşimin yaptığı biraz nankörlük gibi.Alt komşum geçen sene yıl boyunca kızımızı arabasıyla okula bıraktı.Bunca iyiliğe bir slm verse ne olur.Dediğiniz gibi boşanacak kadar kötü de değil.

benim eşimde biraz sessizdir.. yani arkadaş çevresi var.. konu komşuya gider fakat, çok konuşmaz dinler arada konuşur..
çok muhabbet biri değil başkalarının yanında..
ilk zamanlar dert ettim bende ama sonra ona haksızlık ettiğimi anladım..
çünkü onun dışında çok bi insan bana göre..
düşündüm ya çok konuşkan olsaydı da kötü bi insan olsaydı.. o daha kötü..
komşuya falan gitmek falan çok takmayın bence..
ama selam vermemesi biraz fazla tabii..
sosyal fobi olabilir mi? doktora gitti mi hiç..

bende diyorum yüzüne bazen Şakayla karışık. .Ben böyleyim deyip sıyrılıyor işin içinden ...
Esim de cok kullanirdi bu sozu "ben boyleyim"
Aman bozulmayin hic degismeyin hep boyle kalin.

Aman bos ver canim hic ugrasma. Seni bilen biliyordur zaten birak esin utansin huylarindan.

Var evet evde başbaşa iken iyi.Hayatta tek rahat olduğu kendini ifade ettiği yer evimiz.Benim ailemin yanında da konuşmuyor.Anca dinleyip hafıza ya kaydedip evde yorum yapıyor..
sosyal fobisi var demek ki..bunu yenmek için terapi görmesi lazım.ancak kendisinin de istmesi gerekli bunu..yoksa yapacak birşey yok..siz bu konuda kavga da etseniz,bu şekilde düzelmez.neticede psikolojik bir rahatsızlık bu.

Sizinle de konusmasa diycem ki adamin huyu bu. Ama disaridakielrle kijusmuyorsa bence cocukluktan kalma bir travma vs olabilir.
Bence esinizi yargilamayi bırakın siz arkadaslarnzla komsularinizla konusun ve esinizi daha fazla yargilayip onun da sizin de huzurunuzu kacirmayin. Adam boyle kendini daha guvende hissediyor olabilir.
Allah baska dert tasa vermesin size.

Ayy bu konuyu açan erkek, benim kocam galiba:)))

Şaka bir yana canım yapı meselesi.

Çok utangaç ve çekingenim. Selam versem mi, ne desem diye düşünene kadar yanımdan çekip gidiyor komşular:))
Dışarıda kızımla ilgilenen çiftler oluyor, laf atıyor ben konuşamıyorum bile. Kızımla ilgilenmeye devam ediyorum.

Dışarıdan kibirli, burnu havada, soğuk nevale gibi gözüküyorum ama ah ahh... Elimde değil ki..

Eşim de herkese güleryüzlü, selam vermekle kalmayıp hal hatır soran, garsonla bile merhabalaşmadan sipariş vermeyen biri.

O da bana git komşuluk yap, şunun eşi de burada görüş vs der ama benim için ölümcüldür..

Çok zor, insanın yapısı neyse o. Şindi kızım babasına çeksin, bana çekmesin, kendisini ifade etsin diye değişmeye çalışıyorum ama nerdee

Ah ben de kapıyı açmam açamam:)) annem komşulul ilişkilerimi mahvettiniz der:))

Var evet evde başbaşa iken iyi.Hayatta tek rahat olduğu kendini ifade ettiği yer evimiz.Benim ailemin yanında da konuşmuyor.Anca dinleyip hafıza ya kaydedip evde yorum yapıyor..

Hahahah:)) orada çekinip konuşamayıp eve gelince şakıyorum:) kocan ikizim olabilir mi? (
Sen konuşkan girişken ol. Dengeyi sen kur canım. Benim eşim öyle idare etmeye çalışıyor

Her gittiğimizde kv "burada emzir. Herkesin memesi var. Herkesin memesi var. Burda Meme herkeste var, sen de aç" der durur:))))

Ben de birkaç ayın sonunda "herkesin memesi var ama kimse açmıyor" dedim. Diyebildim:)

Ve eşim takımı gol atmış gibi olleyy be diyerek ayağa fırladı:) neymiş konuşmuş, cevap vermişim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…