bende diyorum yüzüne bazen Şakayla karışık. .Ben böyleyim deyip sıyrılıyor işin içinden ...Huyu oyle demekki biraz zor degisir oyle kabul edeceksin.
Keske bazi erkekleri esya gibi degistirebilsek. Ay bu diger esyalara uymadi diye atip yerine yenisini alip koyabilsek :)) tovbe tovbeee
Hem de nasıl gece sinirden uyuyamadım.Başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım.....De-ğiş-mez. Siz anlatirken ben sinir oldum en nefret ettigim insan tipi yabani bi tip isiniz zor valla...
Emekli olacak yakında bakalım değişecek mi..Eşim de iş yüzünden stresli ama slm vermesine engel değil diye düşünüyorumBence bos kafalik degil insanlarla iletisim sorunu var belliki.Benim babamda cok hasir nesir olur annem hic konusmazdi.Simdi tasindik annem kafasina gore insanlari bulunca baya duzeldi yani.Bide stresimiz azaldi.Sizde cok skstrmayin derim hoslanmiyordur belki olabilir yani
Aynı benim eski koca karnima agrilar girerdi bi yere gittigimizde onda bide insanlara yuksekten bakma vardı selam vermez kafasını cevirir gecerdi insan musveddesi sinirim zıpladı gene bak.Hem de nasıl gece sinirden uyuyamadım.Başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım.....
baba mı 18 yaşına kadar yaşadığı köyde bile unutulmuş düşünün ama babam askerlikten sonra çalışmaya başlayınca bayram pazar demeden 1.derece de akrabamız öldüğünde hariç hep çalıştıAllah var, gelene, yenilip içilen laf etmez.Benim de aklıma geliyor cenazesine gelen olmaz diye.Bir insanın hiç mi arkadaşı olmaz yok
Teşekkür ederim yorumunuz için.Doğru olabilir dedikleriniz dediğim gibi evde mükemmel bana eş kızıma çoook iyi bir baba.Evlilikte bazende çevre faktörü oluyor.Tek aile içinde yaşanmıyor hayat.Eşimin yaptığı biraz nankörlük gibi.Alt komşum geçen sene yıl boyunca kızımızı arabasıyla okula bıraktı.Bunca iyiliğe bir slm verse ne olur.Dediğiniz gibi boşanacak kadar kötü de değil.eşinize yaptığınız yorumlar çok üzücü gerçekten.. tek taraflı nasıl bakılır çok güzel bir örneği gibi konunuz..
herkesin bi karakteri huyu mizacı var..
onu değiştirmeye çalışmanız yada başkalarıyla kıyaslamanız çok yanlış ve üzücü
olduğu gibi kabul etmeniz gerekir.. olumlu yönlerinden bakmanız gerekir..
bence sizin sevginiz bitmiş ve eksik yanlarını görmeye başlamışsınız..
insan makina değil.. tek tip olmasını bekleyemezsiniz..
kötü bi huyu var mı, dövüyor mu, aldatıyor mu,evine bakmıyor mu? ozaman boşanın gitsin..
değilse öyle kabul edin sevin..
Var evet evde başbaşa iken iyi.Hayatta tek rahat olduğu kendini ifade ettiği yer evimiz.Benim ailemin yanında da konuşmuyor.Anca dinleyip hafıza ya kaydedip evde yorum yapıyor..sizinle muhabbeti var mı peki? ailece sohbetiniz flan var mı?
Teşekkür ederim yorumunuz için.Doğru olabilir dedikleriniz dediğim gibi evde mükemmel bana eş kızıma çoook iyi bir baba.Evlilikte bazende çevre faktörü oluyor.Tek aile içinde yaşanmıyor hayat.Eşimin yaptığı biraz nankörlük gibi.Alt komşum geçen sene yıl boyunca kızımızı arabasıyla okula bıraktı.Bunca iyiliğe bir slm verse ne olur.Dediğiniz gibi boşanacak kadar kötü de değil.
Esim de cok kullanirdi bu sozu "ben boyleyim"bende diyorum yüzüne bazen Şakayla karışık. .Ben böyleyim deyip sıyrılıyor işin içinden ...
sosyal fobisi var demek ki..bunu yenmek için terapi görmesi lazım.ancak kendisinin de istmesi gerekli bunu..yoksa yapacak birşey yok..siz bu konuda kavga da etseniz,bu şekilde düzelmez.neticede psikolojik bir rahatsızlık bu.Var evet evde başbaşa iken iyi.Hayatta tek rahat olduğu kendini ifade ettiği yer evimiz.Benim ailemin yanında da konuşmuyor.Anca dinleyip hafıza ya kaydedip evde yorum yapıyor..
Annemlerin bi komşusu var kadını çok severim konuşkan girişken yardımsever güleryüzlü bir kadın. Ama kocası anlattığınız gibi selam vermez konuşmaz insanın yüzüne bakmaz hatta annemede denk gelmiş bende bir seferinde aşure götürmeye gittim evden ses geliyor tv sesi ama kapıyı açan olmadı akşamına tekrar gittim kadın kapıyı açtı söyledim sabah geldim ama kapıyı açmadınız dedim 'eşim evdeydi açmaz o' dedi şaşırdım annemde birkaç kere gitmiş kadın yokmuş kocasıda açmamış hani acil bir şey olsa yardıma gel desek karşımızda insan yok! Bu kadın bu adamı nasıl almış diyorum öncesinden bilmiyormuydunuz 13 yıl geçmiş aradan bu saatten sonra ne yapılırki
Var evet evde başbaşa iken iyi.Hayatta tek rahat olduğu kendini ifade ettiği yer evimiz.Benim ailemin yanında da konuşmuyor.Anca dinleyip hafıza ya kaydedip evde yorum yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?