Eşime kızdı ama alttan alttan bana hesabı kitliyorlarEsıne mi kızdı sana mı kızdı karışık anlatmışsın.
Kardeşim oraya gitmiş ne giyecek ne de istediğin saatte çıkmana izin veriyorlarBen sizin diğer konularınızı da biliyorum. Bu adam asla değişmeyecek . Neden kendinizi heder ediyorsunuz ?
Arkanızda durmayan bir eşiniz ve aileniz var bunu da biliyorum. Çocuğunuz da yok .
Gidin karakola sığınma evine gitmek istiyorum deyip yerleşin . Bir işe de girersiniz. Hayatınız böyle mi geçecek ?
Kıyafetin yok mu , al götür kıyafetlerini .Kardeşim oraya gitmiş ne giyecek ne de istediğin saatte çıkmana izin veriyorlar
ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler
Bir sürü konunuz var eşinizin sizi dinlememesi değil ki sorun. Sizi kimse var saymıyorEşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum
Kardeşim oraya gitmiş ne giyecek ne de istediğin saatte çıkmana izin veriyorlar
Kardeşim oraya gitmiş ne giyecek ne de istediğin saatte çıkmana izin veriyorlar
Bi nokta virgül be bacım. "Bunları ayrıya koyalım demediler" derken ayrı evden mi bahsediyosun? Eşin çalışmıyomuş ne ayrı eviEşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum
Yalan söylüyor tutarsız konuşmaları aklınca burada vakit geçirip insanlarla dalga geçmek artık bu kanıya vardımPeşinde manyak kocası olan biri istediği saatte kafasına göre çıktı diyelim kocası da takıldı peşine evdeki bütün kadınlar tehlikede olmaz mı? Giyecek derken anlamadım, çıplak gezmezsiniz merak etmeyin. Oraya son çare olarak gidiyor insanlar siz rahatınızı bozmayı göze alamıyorsunuz madem size göre değilmiş zaten, kocanızla iyi geçinmeye bakın o zaman
Anlamadım hiç bişeyEşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?