Eşim niye böyle yapıyor?

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba kızlar,
Sorun eşim.
Şöyle ki;
Eşm galiba beni eskisi kadar sevmiyor.Kendisine söyleyince "nerden çıkarıyosunsevmediğimi.ben sevdiğimi belli edemem" felan diyor.
Ama ben öyle hissetmeye başladım.
Mesela: Gece küçük kızım hiç uyumadı.Sabaha kadar ayaktaydım.Bi ara yatak odasına gittim.Eşime dedim ki "birraz çocuğa bakta 1 saat yatayım.çok yoruldum"
Aldı çocuğu kucağına.Kızımın ağlamasın saniyeler içinde sinirlendi.Bebeğimin popouna vuruyor.Biliyor ya dayanamaıp alcağımı.Dayanamadım tabi ağlamasına sinirlendim aldım kızımı yine kalktım yataktan.Hiç beni düşünmüyor.Suyunu bile benden istiyor.Ufacık bir şeye sinirleniyor.Benden başka herkese o kadar karşı o kadar iyi, o kadar mülayim ki.
Gün içinde bir sarılıp öpmek yok .Ancak malum iş için sarılır.
Kendi kendine seni seviyorum bile demez. Ben sorarım "sen beni seviyor musun? "diye.
Ondan sonra tabi seviyorum.Ne biçim soru bu felan der.
Artık iyice sıkılmaya başladım bu durumdan.Bir ömür böyle nasıl geçer ki.Evin içinde iki yabancı gibiyiz.İşten gelince oturuyo bilgisayarın başına.Hiçbişey umurunda değil.Arkasına dönüp bakmıyor. Diyorum ki;
-Şurda ölsem kalsam yatana kadar görmezsin.
O derece yani.
Kızlar ya sizce bu adam beni seviyor mu?

Önceden çok düşünmezdim.Ama burda okuyorum bazılarınızın karı-koca ilişkilerini.
Bizimkiyle kıyaslayınca benim evliliğim çok kötü.
Sadece beraber yaşamak(((((((((((((((((((((((

Canım bebeklerini sağlıkla, huzurla büyüt.
Başka evliliklerle ilişkini hiçbir zaman kıyaslama..
Her evlilik ve yaşananlar aynı değildir..

Daha önceden evliliğiniz nasıldı..
Eşinin sana yaklaşımları..

Sanırım iki çocukla gün boyu evde yanlız kalıyorsun
Ve sorumluluklarınızı eşinle paylaşamıyorsunuz.
Eşinin işinde veya çevresinde yaşadığı bir sıkıntı var mı ?

evliliklerde bi süre sonra alışkanlık oluyor.bi de bizkadınlar saçımızı süpürge ettiğimiz için nasıl olsa yapar eder diyolar..alıştırmışız bi kere.bence bi süreliğine bi yerlere gidebilirsiniz. sömestr de yaklaşıyor. o da sende kafa dinlersiniz

Haklısın canım.Herkasin yaşantısı farklı ama benimki hiçbir sevgi sözcüğünü kullanmıyor.Daha önceden de çok iyi değildi.çocuklarda olunca iice beter oldu.
Hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.Bu durumumuzdan da çok memnun.Kendisine bu konuda hiçbişey söylemeyeyim istiyor.
İyi dileklerin için teşekkürler canım.

sanırım bir çok erkek aynı ve bir çok kadın da aynı demem o ki,sen sorarsın beni seviyormusun beklenen cevap elbette demesi biz de tam tersi durum sen seviyormusun :hayırrr... ha bende seni sevmiyorum ve sarılıyoruz yani kelimelerle pek anlamı yok bence sevginin anlamı, eğer gözünüze aşkla bakıyorsa ve sıkı sıkı size sarılıyorsa seviyordur. evlilik paylaşımdır eğer o çocukta kendinin kanı varssa bakmak zorunda tek başına yapmış bişey deilsn elbette haksızlık bu farklı yönlerden bak biraz derim ben

Geçen gün televizyon seyrederken elini tuttum.Gözlerinin içine baktım.
Osırada da çocuklardan biri komik sayılacak bişey yaptı.
Çok komik dedi bıraktı elimi.
Sanki böylee şeylr yapmamak için bahane arıyor.

Eminim ki eşin seni çok seviyordur.
Ama sevdiğini ifade edemiyordur..
Bak ne güzel iki meleğiniz var..

Sana bir kitap önermek istiyorum..
Muhakkak iyi gelecektir.

Beş Sevgi Dili /Gary Chapman

Eminim ki eşin seni çok seviyordur.
Ama sevdiğini ifade edemiyordur..
Bak ne güzel iki meleğiniz var..

Sana bir kitap önermek istiyorum..
Muhakkak iyi gelecektir.

Beş Sevgi Dili /Gary Chapman

Öyle olmasını umuyorum.Ama insan kocası tarafından sevgiye ilgiye gark olmak istiyor.

İnşallah eşim bunları tesadüfen okur:)

İki tane çocuğunuz var, bugune kadar öyle ya da böyle yürütebildiğiniz bir evliliğiniz var.Elbetteki iki tarafta zamanla yoruluyor, özellikle anneler.

Duygusal yıpranmalar duygusal boşluklar getirmiş beraberinde..

Sizin daha fazla ilgiye ihtiyacınız var; bu durumda eşiniz devreye girmeli ama sizin yapmanız gerekenler var.

-Öncelikle eşinize beni seviyor musun diye sormayın.

-İlgisizliğiniz üzerine şikayet etmeyin.

Bu zaman zarfındada kendinize farklılıklar yapın. Kısacası eşinizin duyguları ğzerine yoğunlaşmayın.
Yoğunlaştıkça hem eşiniz ilgi gösteremez hemde siz daha fazlasını beklersiniz.

Buradaki ilişkileri okuyorum demişsiniz ; öyle uzaktan okumakla olmuyor..
O okuduğunuz ilişkiler içinde farklı olumsuzluklar var. Sizin kaldıramadığınız ama o kişinin kaldırdığı durumlar bunlar..
Bir taraftan alınan başka taraftan verilmiş..Sizin ki de böyle.

Herkesin ilişkisi kendi boyutunda farklı.

Ben eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum..Klasik evlilik modeli bu işte..
Evlilik, çocuklar, ilgiyi GÖSTERMEDE azalmalar v.s. İlgisi azalmıyor, gösterme biçimi değişiyor.

Böyle düşünün..

Rabbim çocuklarınız ve eşinizle birlikte ömür boyu mutluluk ve huzur versin.

bence seviyor ama romantik değil... sevgisini göstermekten utanıyor filan... o sarılmıyorsa sen sarıl? o öpmüyorsa sen öp... o demiyorsa sen de seni seviyorum diye.... sıkıntını da anlat.. bak bu çocuklar bana muhtaç, bu evin tüm yükü bende vs... anlat güzelce gerçekleri... suçlamadan ama tamam?

bence seni sevmemekle ilgili değil çocuk büyütmekle ilgili bir bunalım içinde.
çocuk sorumluluğuna gelemiyorlar.
evde ağlayan bebek, yorgun bir eş, kendisinden destek ve yardım bekliyor üstelik..
bu desteği göstermede zorlanıyor ama senin onu eleştirmen onu evlilikten soğutuyor.
gece 1 saat baksın diye vermişsin ya, sonra da saniyeler içinde kalkıp almışsın geri.
işte o kalkış şeklin mutlaka manidar bir kalkıştı.
haklısın sen sana bi lafım yok. o yorgunluk ve sinirle tabiki normal.
ama erkekler ne yazık ki böyle.
yani, her ne olursa olsun bebeğe bakacak olanın sen olduğunu
ve ondan bişey beklememen gerektiğini kabul eder
ve böyle devam ettirirsen hayatınızı işler düzelebilir diye düşünüyorum.

yok ben buna gelemem dersen ki zor bişey olduğunun farkındayım,
mevcut durum devam eder.

bence seviyor ama kimi erkek sevdiğini belli edemez. ben bebeğinize vurmasına takıldım durduk yere ağlamıyordur mutlaka belliki bir sıkıntısı var kıyamam.. bence sakın birdaha böyle birşeye müsade etmeyin. nedemek bebeğe vurmak. ayyy şu erkekler ilk önce kendi rahatları..

o zaman bi lekilde eşinin senle daha çok ilgilenmesini sağla.en azından o evde olduğu sırada daha bakımlı ve çekici ol.biraz daha fazla baş başa kalmaya çalışın.

öğretceksin alıştırıcaksın.
benim eşimde çok göstermez söylemez pek dillendirmez
ama sırnaşığım..
sen yapıcaksın..
durup duruken makas alırım.. sen beni seviyomsun derim.. yanamı uzatırım..
gelince o her ne kadar unutsada mutlaka öperim..
biraz ilgisini üstüne çek eşim bana aşkım canım pek demez ben diyorum bile bile üstüne basa basa kafasını vurur gibi..
eşim belli eder ama.. kıyamas kalkma kahvaltı hazırlama diyo mesela sabah erken gidiyo uyandırtmıyo beni
gitmeden mutlaka oğluşuda benide bi yoklar..
o yapmıyo diye sende soğuk davranma derim..
eşim sormaz bana naptın günün nasıl geçti ben mutlaka yemeğini verir o yerkende onla otururum yemesemde sorarım..
odun bunlar anacım yont yonta bildiğin kaadar..

Rabbim kadını yaratmış..
doğurma özelliği vermiş..
güzellik vermiş
zeka vermiş, beceri vermiş, cenneti sermiş ayaklarımıza
yuvayı dişi kuş yapar..

sonrada erkeği yaratmış adam etsin diye kadına vermiş işte..

Son düzenleme:
Canım bu dediğini yapıyorum bazen ama onda bir hareket
göremeyince ben de pes ediyorum.Teşekkürler yorumun içn.

Son düzenleme:

Vurmak değilde canım kızım zaten ağlıyordu.Ağlamasına sinirlendi.Arkasına 2 tane vurdu yavaştan.
Normalde asla kıyamaz.
AMA uykusu bölündü ya beyefendinin.
Bana kızıyor çocuktan çıkarıyor.

Evet çok rahatına düşkün.Kaynanam , görümcem etrafında pervane olmuş bekarkan.
Benden de devamlı hizmet bekliyor.Hizmet ediyim başka bişey söylemiyim istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…