- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Canım bebeklerini sağlıkla, huzurla büyüt.
Başka evliliklerle ilişkini hiçbir zaman kıyaslama..
Her evlilik ve yaşananlar aynı değildir..
Daha önceden evliliğiniz nasıldı..
Eşinin sana yaklaşımları..
Sanırım iki çocukla gün boyu evde yanlız kalıyorsun
Ve sorumluluklarınızı eşinle paylaşamıyorsunuz.
Eşinin işinde veya çevresinde yaşadığı bir sıkıntı var mı ?
Haklısın canım.Herkasin yaşantısı farklı ama benimki hiçbir sevgi sözcüğünü kullanmıyor.Daha önceden de çok iyi değildi.çocuklarda olunca iice beter oldu.
Hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.Bu durumumuzdan da çok memnun.Kendisine bu konuda hiçbişey söylemeyeyim istiyor.
İyi dileklerin için teşekkürler canım.
Eminim ki eşin seni çok seviyordur.
Ama sevdiğini ifade edemiyordur..
Bak ne güzel iki meleğiniz var..
Sana bir kitap önermek istiyorum..
Muhakkak iyi gelecektir.
Beş Sevgi Dili /Gary Chapman
Öyle olmasını umuyorum.Ama insan kocası tarafından sevgiye ilgiye gark olmak istiyor.
İnşallah eşim bunları tesadüfen okur:)
bence seviyor ama kimi erkek sevdiğini belli edemez. ben bebeğinize vurmasına takıldım durduk yere ağlamıyordur mutlaka belliki bir sıkıntısı var kıyamam.. bence sakın birdaha böyle birşeye müsade etmeyin. nedemek bebeğe vurmak. ayyy şu erkekler ilk önce kendi rahatları..Merhaba kızlar,
Sorun eşim.
Şöyle ki;
Eşm galiba beni eskisi kadar sevmiyor.Kendisine söyleyince "nerden çıkarıyosunsevmediğimi.ben sevdiğimi belli edemem" felan diyor.
Ama ben öyle hissetmeye başladım.
Mesela: Gece küçük kızım hiç uyumadı.Sabaha kadar ayaktaydım.Bi ara yatak odasına gittim.Eşime dedim ki "birraz çocuğa bakta 1 saat yatayım.çok yoruldum"
Aldı çocuğu kucağına.Kızımın ağlamasın saniyeler içinde sinirlendi.Bebeğimin popouna vuruyor.Biliyor ya dayanamaıp alcağımı.Dayanamadım tabi ağlamasına sinirlendim aldım kızımı yine kalktım yataktan.Hiç beni düşünmüyor.Suyunu bile benden istiyor.Ufacık bir şeye sinirleniyor.Benden başka herkese o kadar karşı o kadar iyi, o kadar mülayim ki.
Gün içinde bir sarılıp öpmek yok .Ancak malum iş için sarılır.
Kendi kendine seni seviyorum bile demez. Ben sorarım "sen beni seviyor musun? "diye.
Ondan sonra tabi seviyorum.Ne biçim soru bu felan der.
Artık iyice sıkılmaya başladım bu durumdan.Bir ömür böyle nasıl geçer ki.Evin içinde iki yabancı gibiyiz.İşten gelince oturuyo bilgisayarın başına.Hiçbişey umurunda değil.Arkasına dönüp bakmıyor. Diyorum ki;
-Şurda ölsem kalsam yatana kadar görmezsin.
O derece yani.
Kızlar ya sizce bu adam beni seviyor mu?
bence seviyor ama kimi erkek sevdiğini belli edemez. ben bebeğinize vurmasına takıldım durduk yere ağlamıyordur mutlaka belliki bir sıkıntısı var kıyamam.. bence sakın birdaha böyle birşeye müsade etmeyin. nedemek bebeğe vurmak. ayyy şu erkekler ilk önce kendi rahatları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?