Eşim normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes kendi cezasını kendisi keserse bu ülkede adalet, hukuk, kanun aramanın hiçbir anlamı yok. Eşinize göre "lastik kesme" olan bir ceza, bir başkası için "canını alma" olabilir. Hadi ne yapacağız? Bu ülkede kimse kafasına göre iş yapmamalı, ceza kesmemeli. Eşinizin yaptığı (yapmaya çalıştığı diye düzelteyim) suç teşkil ediyor ve bana kalırsa antisosyal davranış örüntüsü.

esınız haklı ama sız daha cok haklısınız
ben olsam bende uzulur korkar endıselenır turlu senoryalar aklımdan gecırırdım
ınsanlar 5 tl ıcın olduruluyor gunduz gozu kalabalık ıcınde korkmadan cekıp vuruyorlar

dıkkat etsın gercekten

Aaaa çok ilginç!
Bir boğayı evine gelip pijemalarini giymisken tekrar dışarı çıkaracak bir olay....
Demek ki gerçekten çok çok çok sinirlenmiş :))
Konuya gelirsek. Tabii ki eşinizin yaptığı hoş değil. Üstelik çok tehlikeli. Ona böyle zamanlar için plakayı yetkili yerlere bildirince zaten ceza alacaklarını hatırlatin. Kendini değilse bile sizi düşünmesini, çocuk sahibi olacak yaşta çocuk gibi sonunu düşünmeden iş yapmasının çok yanlış oldugunu söyleyin. Bunları zaten yapmışsınızdir gerci :) birazcık da 'hic sana yakistiramadim' gibi cümleler kurup yaptığından utanmasını sağlasaniz yeterli olur sanırım...

Düşünce şekli doğru verdiği tepkiler yanlış.
Kanuna güvenmemek insanları kendi kanunlarını uygulamaya zorluyor ne var ki zaman kötü.
Siz yine anlatmaya çalışın durumu. Ortalık psikopat kaynıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X