kızlar ya yardım edın bana benim kocam biraz odun ama ne paramı eksik eder nede gezmeme tozmama karışır ama baskalarının yanında sevgisini belli edemiyoo odunluk yapıooo benim gibi olan varmı
hmm demek olecok sanslisin canm ki topicini gordum hihi ya cnm ac gozluluk yapmasana elindekilerle yetin...dusunsene ya senin istedigin gibi baskalarinin yaninda sevgi gosterisi yapsaydi ama eve gelince para vermeseydi gezmene tozmana karissaydi daha iyi mi olcakti :26:dort dortluk degilki hic kimse...belki kocanda senden sikayetci belki sole diyordur " karima karismiyorum mutlu ediyorum ama gel gorki yinede doymuyor hep biseyler istiyor hep eksik buluyor" ...yorma adami send eo kdr ya aaaaaaaaa !!!!!!!
erkekler genelde oyle canim baskalarinin yaninda oyle belli etmeyi falan sevmezler.
Benim nisanlim bana bile belli etmekte zorluk cekiyo dusun yani
benım esım evlendıkten sonra cekılmeye basladı daha once her zaman gostermekten hoslanırdı
esim evde cok iyi goster sevgisini gozlerimin icine bakar uzerize titrer kizima ve bana artik anlatim butun erkekler disarida cekiliyorlaray kıs güldürdün beni
bi an yeni evlendiğim zamanlar geldi gözümün önüne
benim ki de o kadar ciddidir ki hiç belli etmez
ama insanlığı,kocalığı,babalığı çok iyidir
en önemlisi de sorumluluklarını çok iyi bilir ve ona göre davranır
varsın dışarda göstermesin boşver
hem kem gözlerden de korunmuş olursunuz
Evlısın herhande boyle konustuguna gore
benım esım evlendıkten sonra cekılmeye basladı daha once her zaman gostermekten hoslanırdı
esim evde cok iyi goster sevgisini gozlerimin icine bakar uzerize titrer kizima ve bana artik anlatim butun erkekler disarida cekiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?