Eşim olacak insana geçmişimden bahsetmelimyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Mrb kızlar biri var hayatımda arkadaşmdı 3yılın sonunda arkadaşlığımız aşka dönüştü. Ama şöyle bi sorun var. Bu insanla tanıştığım sıralarda ben başkasıyla çıkıyodum ve azda olsa onla aramda bişeyler geçti. Yanlış anlamayın öyle namusum kirlenmedi. Ama yinede tedirginim Bunuda şuanki sevgilimin arkadaşı biliyo bizi görmüştü elele ve zaten beraber yaşadığımz yerde ki insanlarda biliyodu. Ben bu ilişkiyi kısa tuttum 3-4 ayda bitti. Çünkü yanlış insandı. Ondan sonrasında şuanki sevgilimle arkadaşlığımı pekiştirdm ama sosyal arkadaşlığmı pekiştirdim. Sonrasında ise sevgili olduk.Bu kişinin doğru insan olduğuna inanıyorum. Karakteri sağlam, insanları üzmeyen, namazlı niyazlı bi insan. Şuan içimde öyle korku varkii...Ya sorarsa?? Ne diycem? Sevgilimin hayatına sanırım bugüne kadar biri girmemiş. Çünkü evlilik olmadan bööle işlere girecek biri değil..Bense senağlama
Çok tedirginim arkadaşlar..Ünivlerde onunla bununla çıkıp her haltı yiyen bir sürü kızlar varken eğer onlarla aynı kefeye konulursam çok üzülürüm. Ben, üzmyceğine inanıyorum..Ama onunda hayatına biri girmiş mi çok merak etmeme rağmen soramıyorum. Çünkü sorduğum anda aynı soru banada sorulacak ve ben :gitme: senağlama
Ne diyosunz bu duruma arkadaşlar? Ondan bu durumu saklayımmı? yoksa bahsedeyim mi? eyvahedigeldismile

Off pippi (nikinde bi değişikmiş hesempatiksalakcinni) niye takılıyorsun bu kadar. Geçmiş geçmiştir. Hataymış zaten, görmüşsün ve bitirmişsin. Yüzeysel şeyleri bütün gençler yaşar neredeyse. Ondan önce olan birşeydi zaten. Takma bence.

bence bahseme hiçbir erkek bunları duymak istemez.

bence sormadan bişey anlatma.sonuçta kendiside seninle aynı durumda olabilirdi. bu işler nasip kısmet ama erkekler bunu anlamıyolar kendileri ne kadar kızla çıkarlarsa bu övünç kaynağı ama çıktığı kızların hayatlarındaki ilk erkek olmalarını istiyolar. ve bence çok şey istiyolarboshayallersmile

Normal şartlarda kesinlikle bahsetmezdm hayatıma kimse girmedi derdim ama büyük ihtimal şuanki sevgilim bunu biliyo.. Çünkü aynı yerde yaşadık ve yaşadığımız yer büyük değildi. Kesnlikle biliyor ve bana sorduğu zaman ben ne diicem? Yalanmı sööliym yoksa kabulmu edeyim ((

biriyle çıkmanın utanılacak nesi varki söylemiyorsun bence bahset detayına kadar inme tabi bu arada şu ünivde okuyan her kızı aynı kefeye koyuyorsun bende üniv okudum ama hiçbir uygunsuz davranışım olmadı arkadaşlarımında sanki okumayanlar hiç bişi yapmıo lmaz:

Cnm çoğumuz üniv okudu zaten. Ama bilirsiniz bazı kızlar vardır ayran gönüllü. Bugün biriyle yarın ötekiyle gezenler.. Cnm bende üniv okudm. O yüzden dediğimde art niyet arama. Herkes aynı değil tabikii

bende nişanlımlımda önce bir iki olmuştu lisede ama öle ciddi bişi değil 15 günlük falan kaydirigubbakcemile3 ben herşeyi önceden söyledim oda beni çok iyi tanıdığı için zaten böyle şeyler yapmıcamı bilio takıntı yapmadı. bence herşeyin ilk ağızdan duyulması en iyisi..

Eğer gerçekten geleceğini etkileyecek birşeyler yaşamadınsa sormadan anlatma.Yada açık sözlü ol başkasından duyma benden duy böyle böyle şu benim eski çıktığım de gitsin.Korkacak,çekinilecek ne varki.Herkesin hayatında iyi kötü izler bırakan birşeyler vardır emin ol onunda vardır

bence bu cok normal bunun nesini sorun ederki..sende diyorsun acaba onun hayatına benden once biri girdimi merak edilebilcek ve sorun edilebilcek seyler degil gibi geliyor bana

merhaba..
eger sımdıkı sevgılınız daha once ılıskı yaşadıgınızı bılıyo ıse nıye saklıycaksınız kı..
durduk yerde guvensızlık eklemeyın ortaya..
ama yaşadınız dıye her ınce detayıda anlatmak zorunda degılsınız unutmayın bunuda..

Canım tecrübeyle sabittir insan vicdan yapıyor bilmezmiyim aynı durumdaydım çünkü. Tanıştıktan 1-2 ay sonra söylemiştim nişanlıma çokta detaylara inmedim tabi ama tahmin etmiştir sonuçta anlattıklarımdan. İçim rahatladı en azından hem Allah korusun bi yerlerden duysa daha mı iyi olur.
Mutluluklar.

Dürüst ol. Senden duymasa bile başka bilenler var diyosun mutlaka birgün duyacaktır. O zaman açıklamak daha zor olur. Sonuçta ikisiyle aynı anda sevgili değildin.

canım benımm oncelıkle mutluluklar ınsallahh senın ıcın bu ınsan hayırlıdırr....Gecmısınle ılgılı sana bır soru yoneltmedıkce anlatma derımmm egerr sorarsa kısa bır arkadaslıgının oldugunuuu tanıyıncadaa yanlıs ınsan oldugunufarkkettıgını soylersın...Eger sormak ısteseydıı şimdiye kadardaa sorar hatta ogrenmek isteseydii araştırırdı seni bir şekide

Çok saolun yorumlarınız için.
Sevgilim kesinlikle biliyor ama eminim ben üzülmeym die bana söölemiyo. Bunu nerden çıkarttım biliyomusunuz eski sevgilim ile yeni sevgilimin ortak arkadaşları var. Durum vahim yanii. Zaten sırf bu yüzden şuanki sevgilimle ilişkimiz geç başladı. Ben eskisinden ayrılalı 2sene oldu. Hatta oradan ayrıldım ve şuan eski sevglmle yenisi aynı yerdeler ve hatta aynı okulda çalışıyolar senağlama
Benden önce zaten eski sevgilimle yenisi arkadaştı. Sonra ben eskisine bu yenisiyle sosyal arkadaşlık kurduğumdan bahsedince eski svglm tavır aldı yenisine karşı vee artık konuşmuyolar.Ama aynı yerde çalışıyolar senağlama

yalan asla söyleme ortaya çıktığında çok kötü duruma düşersin ve o sana sormuyorsa zaten bildiği halde ya duymak istemiyordur yada önemsememiştirr ...

Ayyy hala bu zamanda bunları konuşuyor olmamız ne ilginç

Sonuçta nasıl ki şimdiki sevgilinizle bir sevgililik dönemi yaşadıysanız

bundan önce yaşamış olmanız da gayet normal

O bulamamış da ondna beraber olmamış bence

Yoksa sizinle de aşk yaşamazdı direkt evlenirdi sempatiksalakcinni

bence durup dururkenken anlatma.ne öyle bir şey yapmışsın da huzursuz olmuşsun gibi.kendi biliyor ama sana söylemiyormuş,demek ki kabullenmiş ve üzerinde durmuyor.başkalarından duyup sana bana niye anlatmadın derse geçmiş geçmiş de kalmıştır sonuçta ciddi bir şey de değildi seni boş yere üzmemek için konuyu açmadım dersin.
sana daha önce flörtlerin oldu mu diye sorarsa da "her kız gibi benim de arkadaşlıklarım oldu ama öyle ciddi bir şey yaşamadım" dersin.yani bu zamanda da flörtü olmamış bir kız düşünülemez herhalde millet 12 yaşında başlıyor.onun için rahat ol.kendine güven seni suçlamaya çalışırsa ezilip büzülme,beni tanıdıkça bana güven duyacaksın zaten şu an ne desem boş" falan de.

eğer bu erkek arkadaşın için önemli ise, bahsetmek zorundasın bence.. sonrasında, olaylar ilerledikçe ortaya çıkması daha zor olur senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…