Eşim olacak insana geçmişimden bahsetmelimyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de anlatma geçmiş geçmiştir sonuçta onunla yeni bir sayfa açmışsın..biliyormuş zaten bir de senden duymasına gerek yok ..bu konular açıldı mı erkekler irdeler de irdeler...sonra da bir tartışmada falan hep alakası olmasa da geçmiş dile getirilir ve suçlamalar başlar...ne sen ona sor ne de o sana..ben eşime sormadım öğrenmek de istemem o da bana sormadı...en iyisi böyle konuları irdelememek...

Altına imzamı atarım...

ee eski sevgiliyi biliyorsa ve sormuyorsa,sizlede hala beraberse bundan rahatsız değil demek ki.
önemsese zaten sizle olmazdı yada sorardı.
sorana kadar söylemeyin,sorarsa da gerçeği dersiniz.
hangi yüzyıldayız ya.
siz bir öğretmensiniz ve bir erkek arkadaşınızın olması gayet doğal.
bunu garipseyen adamla olmayın daha iyi.

sorarsa inkar etme çünkü bir ilişkide güven çok önemlidir ama sorana kadar söylemene de gerek yok bence
sorduğundada o insanla aranda geçenleri en ince detayına kadar anlatmak zorunda değilsinki ona.
eğer çok üstelerse ben hayatımda şu ana kadar utanacağım hiçbirşey yapmadım dersen o anlaryerimseniben

öğrense ne olacak taaa?şahsen ben gecmısımden (yanlıs bır ilişki bile olsa ) cekınmem sonucta o yoktu o zaman hayatındaa.ayrıca egıtımcısınız kendınıze her konuda guvenıp gecmısınızle kımsenın sızı sorgulamasına yargılamasına izin vermemelisiniz!!!!!!!

Bencede çıkmak ayıp değil ki bunda çekinilicek korkucak hiç bir şey yok.

anlatmamanı tavsiye ederim
çünkü erkeklere bu konular ağır gelir hazmedemezler

Anlat canım neden anlatmayacaksın ki? Sonuçta herkesin hayatında yaptığı hatalar var ve bu hatalarla beraber insan büyüyor, şu anki karakterinin oluşmasında doğruların kadar yanlışların yok mu? Anlat bitanem sen utanılacak bişey yapmadın ve erkekler böyle şeyleri duyduğunda sevgilisini kıskanır ve kıskanan erkekte gerçekten seviyorsa sevdiğini asla terketmez. Hem 2 çocuktan sonra bu muhabbetin açıldığını düşün daha üzücü olur. Bugünün yarını da var değil mi?

Canim oncelikle hersey iyi olur hayirlisiyla.Benim dusuncem herseyi sevgiline anlat herseyi ama,cunki biliyormusun ne zaman olursa olsun illaki bisiy sonradan cikar ve kocanin haberi olur,Benim mesela kizligim da bozulmustu ama ben 2 gunluk tanidigim insanabenimle evllenmeyi dusunuyordu diye herseyi anlattim.o da beni kabul etti .Bence anlat o zaman hic vicdan azabi cekmezsin ve ya yarin oburgun bi dedi kodu cikar da kocan ogrenir korkun olmaz.

bence anlatmak zorunda değilsin belki de biliyor ama bi de senin ağzından duymak istemediği için sormuyor hem bunlarla ilgilenseydi kendisi sorardı sana buna emin ol takma kafana bi yerden de çıkarsa sormadın benim için de senden önce olduğu içinönem vereceğini düşünmedim anlatmadım dersin

ben ce anlatma hic bu konuyu da acma .ben 7 aylik evliyim anlattim ve anlatti suan kopma noktasina geldik.

Bence sen haltlar yemissin, yoksa bu kadar tedirgin olup bunlari bize sormazdin.
Sana birsey söyliyeyimmi, o üniversiteye giden ve halt yiyen kizlar adam gibide gecmisinden utanmazlar, cünkü bilincli yasarlar herseyi, gencler özgürler istedigini yapabilirler, sen kendini onlardan ayirip daha bir melekmi saniyorsun?
Lütfen yazarken dikkatli kelimeleri secelim, kimse ak sütten cikmis degil, burada bize hicbirsey ispatlamak mecburiyettindede degilsin. Yok sevgilim vardida, ama aramizda namusla alakali hic birsey gecmedi, bana ne kardesim?
Senin derdin, korkun nedir Allah askina?
Üniversiteye giden hic bir insan hakkinda böyle yorumlar okumak istemiyorum, herkes kendi hayatina baksin, yok ayni kefeye koymayin beni, lafa bak.

lisede bi hocamız demiştiki
ilerde herşey karşınıza çıkar
bi erkek arkadaşınızla eşiniz yanınızdayken karşılaştığınızda utanmayacağınız şeyler yapın
derdi
bunu demek istemiş işte ama nlayan oldu analamayn oldu tabi...
biliosa biliodur
gidip dururken anlatman gereksiz
sorarsa böle ben yüzeysel bişiler yaşadım denmez
erkek de kadında olsa bu cümle kolay keldırılmaz
geçmiştir diyip bırakacaksın arkanda
sorsa zaten sorardı şimdiye kadar

Düğünümüze az kaldı. Çok üzgünüm geçmişimi hatırladıkça senağlama
En kötüsü ne biliyormusunuz? Bunu onunla paylaşamamak.. Bunları paylaşabilseydik belki bu kadar üzülmycektim ama çok üzgünüm mafoldumben
Ona sen benim ilk aşkımsın bile diyemiyorum mafoldumben
Geçmişteki sevililer konusu bile beni çok geriyor..Ne yapacam ben yaa senağlama

gesmide herkesin basina gelir canim erkekler kendilerinin olsa bile evlendikleri kadinin önceden bir erkek arkadasi olmus diye kabul edemez.her firsatta konu acilinca basa kalkkarlar.o ask masumca olsa bile.
namusunuza leke gelmese bile.sizde takinti etmeyin.bosuna üzmeyin kendinizi

öff ne saçma ya.erkekler vur patlasın çal oynasın yaşasın.nerde akşam orada sabah yapsın.kız arkadaşlarıyla yatsın,ruslarlar yatsın.yetmez pavyona genel eve gitsin.hatta sapık ilişkiler bile denesin.sonra hiç bir şey olmamış gibi evlensin bundan da hiç bir vicdani rahatsızlk duymasın,hatta övünsün.siz de evlenmeden önce bir kaç kişiyle öpüştüm diye kendinizi kahredin.aptallığınıza doymayın ne diyim.

bence sorarsa söyle.çünkü başkasından duyarsa sen daha kötü bir duruma düşersin.ama sormadan anlatman doğru olurmu bilmiyorum.olmazsa sen sor onunda sormasını sağla.ilişkiniz ilerlemeden bu konuyu konuşmuş olun daha sonraki zamanlarda daha zor olur

geçmişe mazi geleceğe niyazii derlerr sırnaşık şey
geçmiş geçmişte kalmışş ben anlatmadım anlatmamda eşimede hiç sormadımm
öğrenipte neden kafamı yorayım ya da o yorsunn şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…