Jinekoloğa gittiğini niye söylemek zorunda ki?Ortada yalan söylenecek bir şey de yok.Sen söylemediğim sürece bilmez o zman. Ama gittim dersen güveni zedelenir ve kurcalar. Bak her ne olursa olsun söyle madem evleneceksin yalanla başlama. Sonra öğrenecek mi duyar mı fark eder mi derken asla huzur bulamazsın.
Erkek milleti herşeyde düşünür. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olurYani acaba niye jinekologa gitti diye düşünür mü
Tabi ki gittiğini neden söylesin ama muvzu bu degıl. Konu sahibinin başka biseyler sormaya calıstıgnı düşünüyorum nitekim şimd3 de bisikletten düştüm kan gelmedi oldu. Yani her ne olursa olsun ben dürüstlükten yanayım. Korkuyla yaşamaktansa sorun edecek kişinin hayatımda olmamasını tercih ederim.Jinekoloğa gittiğini niye söylemek zorunda ki?Ortada yalan söylenecek bir şey de yok.
Jinekologa rutin kontrole gitmiş olamaz mısınız ?Yani acaba niye jinekologa gitti diye düşünür mü
Öyle bir şey mi yazmış üye? Ben göremedim de bisikletten düştüm kan gelmedi gibi bir yorum kaçırdım mı acaba.Tabi ki gittiğini neden söylesin ama muvzu bu degıl. Konu sahibinin başka biseyler sormaya calıstıgnı düşünüyorum nitekim şimd3 de bisikletten düştüm kan gelmedi oldu. Yani her ne olursa olsun ben dürüstlükten yanayım. Korkuyla yaşamaktansa sorun edecek kişinin hayatımda olmamasını tercih ederim.
Evet bana yazdıgu mesajda var.Öyle bir şey mi yazmış üye? Ben göremedim de bisikletten düştüm kan gelmedi gibi bir yorum kaçırdım mı acaba.
Vajinal yapışıklık galiba bahsettiği.Genetik bitiklik ne demek?
Googleda arattim bisey cikmadi. Teşekkür ederimVajinal yapışıklık galiba bahsettiği.
Evet şimdi gördüm. Ancak ben evleneceği insanın takıntılı olduğu için konu sahibi hiçbir şey yaşamamış bile olsa acaba kanamam olacak mı endişesi taşıdığını düşünüyorum. Hiçbir şey yaşamayan milyonlarca kadında ilk gün ya kanamam olmazsa korkusu var maalesef bu ülkede.Evet bana yazdıgu mesajda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?