• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim öldü dayanamıyorum

Evrhly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
46
244
43
Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.

Son düzenleme:
Basın sağolsun ,Allah yardımcin olsun ..

Sandığın gibi herkes mutlu değil aslında . Yakın zamanda babamı kaybettim , benim annem de yalnız ve acısına dayanmak çok zor .. kendimi hiç katmıyorum bile ..

Bebeğin de varmış .. umarım kısa sürede alışırsınız bu duruma . Uzman yardımı almalısın ..

Basın sağolsun ,Allah yardımcin olsun ..

Sandığın gibi herkes mutlu değil aslında . Yakın zamanda babamı kaybettim , benim annem de yalnız ve acısına dayanmak çok zor .. kendimi hiç katmıyorum bile ..

Bebeğin de varmış .. umarım kısa sürede alışırsınız bu duruma . Uzman yardımı almalısın ..

Uzman yardimi alıyorum.ama yetmiyor eş çok farklı hele gencsen çok daha farklı hiç bir şey hiç kimse bu acıyı zerre kadar azaltamiyor.seninse basin sagolsun.Allsh rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin
Sabrını artırsın inşallah
Sevdiğin ölünce içinde 40 mum yanar derler
Hergün bir mum söner son mum ömrün boyunca yanmaya devam edermiş
Acı unutulmuyor ama alışıyorsun onunla yaşamaya
Evladın emanetin
Ona sarıl

Allah sabır versin
Herkesin bir sınavı var bu dünyada
Yasadıgın sey cok acı ama herkes mutlu değil buna emin ol

Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun :(
Ama kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Allah sabır versin inşallah.

Başınız sağolsun, çok üzüldüm.
Ne desek teselli olmaz ama bir şekilde kabullenmeniz, toparlanmanız lazım. Evladınız için...

Allah yardımcın olsun canım bebeğine de sana da . Inşallah işin Gücün vardır . Nerede kalıyorsun ailen Yardım ediyor mu ?

• Beğen
Reactions: gve

Başınız sağ olsun. Şu anda yas sürecindesiniz zaten üzülmeniz, acı çekmeniz, ağlamanız çok doğal ve insani. Yas süreci zaman alan bir süreç, birden tabi ki bıçak gibi kesilmeyecek acınız. Daha sağlıklı bir yas dönemi geçirmek isterseniz iyi bir ruh sağlığı uzmanından psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Çevrenizdekilerle de eşiniz hakkında konuşabilirsiniz, konuşmaktan kaçınmayın. Bu hem gerçeklik algınızın bozulmamasını sağlayacaktır hem de kaybınızı kabullenmenizi. Burada bir konu açıp içinizi dökebileceğiniz gibi başvurduğunuz ruh sağlığı uzmanıyla da konuşabilirsiniz. Tekrar başınız sağ olsun, kaybınız için çok üzüldüm. Bebeğinizle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum size.

Allah rahmet eylesin cnm
Kendini bebeginize adayin. Cocuklar annenin ne hissettigini bilir o da üzülmesin.
Anlayabiliyorum acinizi ne desek yalan olur allah sabir versin

Back
X