- 13 Mart 2018
- 46
- 244
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basın sağolsun ,Allah yardımcin olsun ..
Sandığın gibi herkes mutlu değil aslında . Yakın zamanda babamı kaybettim , benim annem de yalnız ve acısına dayanmak çok zor .. kendimi hiç katmıyorum bile ..
Bebeğin de varmış .. umarım kısa sürede alışırsınız bu duruma . Uzman yardımı almalısın ..
Amin teşekkür ederim. Allah yardımcın olsunUzman yardimi alıyorum.ama yetmiyor eş çok farklı hele gencsen çok daha farklı hiç bir şey hiç kimse bu acıyı zerre kadar azaltamiyor.seninse basin sagolsun.Allsh rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.
Kızlar eşim oleli 5 ay oldu. Dayanamıyorum herkes mutlu kimsenin derdi yok ama ben çok acı çekiyorum daha 4 yıllık evliydik bebeğim iki yaşında ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum sadece konuşmak dertlesmek istiyorum.