Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Ben de ne giyeceğine karar veriyorum, ütüsünü hep ben yapıyorum , her gün ellerimle soyup giydiriyorum, ellerimle besliyorum, ellerimle yıkıyorum. Çünkü kızım daha 2,5 aylık, bunların hiç birini yapamaz.. 😂😂😂
Haaa kocam mı? O ütüsünü yapar, bu aralar bebek dolayısıyla yemeğini de yapar yer toparlar, evi süpürür siler, kirlisini temizini ayırt eder kirliye atar, kendi giyinir kendi karar verir, ilgi gösteresim varsa ben gider yardım eder seçerim. Çünkü kocam 31 yaşında ve kendi kendine yetecek zekaya ve olgunluğa sahip. Bana bakmıyorsun diye sızlanmaz.

Ben de ne giyeceğine karar veriyorum, ütüsünü hep ben yapıyorum , her gün ellerimle soyup giydiriyorum, ellerimle besliyorum, ellerimle yıkıyorum. Çünkü kızım daha 2,5 aylık, bunların hiç birini yapamaz.. 😂😂😂
Haaa kocam mı? O ütüsünü yapar, bu aralar bebek dolayısıyla yemeğini de yapar yer toparlar, evi süpürür siler, kirlisini temizini ayırt eder kirliye atar, kendi giyinir kendi karar verir, ilgi gösteresim varsa ben gider yardım eder seçerim. Çünkü kocam 31 yaşında ve kendi kendine yetecek zekaya ve olgunluğa sahip. Bana bakmıyorsun diye sızlanmaz.
O yaşta öyle oluyor ama öyle kalmıyor sizin gittiğiniz yoldan biz dönüşe geçtik:KK70:

Eşime bende yardımcı olurum o sordukca ..
hayatım bu gömlek olurmu bu takımla toplantımız var yarın en büyük müştetimiz geliyor vsvs gibi durumlarda sorar . Bazende büroda olduğunda hangi kazakla hangi gömlek yakışır senin fikrin önemli der söylerim .. ama kirliyi vs ayırt etmem ataın bi zahmet sepete . Ben ne alırsam ayrıca giyer .. asla giymem dediği bi pantolon tarzı vardı şimdi onu bile seve seve gidiyor ... ama dolabına kendisi yerleştirir ütülüleri vs dokunmam ..

Eşine ben kadinlar kulübündeki kadinlara sordum bana haksizsin esinin yemegini de çigneyip agzina vermen lazim dedigimizi soyle. Valla 5 yasindaki oglum bile sabah okula giderken dolabindan kiyafet secer anne bunlari giyicem diye giyer aksam gelincede soyunur kirliye atar pijamalarini giyer.hicte karismam. Kendini idame ettirmesini simdiden öğrensin yoksa senin eşin gibi kendine yetemeyen birey olur. Sana kurban olsun. Asla koklayip kirli ayiklamam ne münasebet

Masallah masallah

Merhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Ütülü dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugün bunu giy demiyormusum :)) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona göre şunu giy demiyormusum.
Bir de giydiğini ortaya çıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kötü hangisi onu da bilmiyorum. Suç mu simdi bu?

Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hiç birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suçlu oldum.

Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?
Erkekler bebek gibi canim ya takilabilir ve bunu ciddi ciddi kendine sorun edebilir😅Ben esimin nerdeyse her sabah corabina kadar hazirlarim.Hatta cayina sekerini atmazsam imali laflar isitirim 🤣Hastalaninca vay halime kendini 2 kat birakir.Mutfakla salon arasi gidip gelirim😁Madem ilgi alaka istiyor sende isteklerini karsila biraz simart ne guzel senden beklentiye giriyor biraz daha ozenli ol

Zevkli olduğunu düşünüyordur ona karşı özenli olmanı istiyordur. :)

He ama bunun sonu da şu oluyor, annem gibi davranma bana!

Bi yerden sonra seni anası sanmaya başlıyor. Bırak kendi zevkine göre giyinsin.

Eşine bakmayanlardan biri de benim sanırım.
Bugün ütüledim astım askılara,bıraktım giyinme odasında,işten gelince kendine göre düzenleyip yerleştirir eşim yerine.
Kirlilerini de renkli beyaz ayırıp ona göre kirli sepetine atar.
Fikrimi sorarsa(bu ceketle pantalon olmuş mu yada hangi ceketi giyeyim vb şekilde)söylerim,onun dışında karışmam.
Çamaşırları yıkanıyor,ütüleniyor daha fazlası ne olacak ki?
Bakıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum,2 yaşında bebek mi bu?

Bakıma muhtaç birine bakmayı isteseydim huzur evinde çalışır ➕ sevap işlerdim. Evlenecek kadar büyümüş ama giyinmeyi öğrenememiş mi eşiniz? Yollayın anasının evine büyüyünce geri alırsınız 😈

Annem 7 yaşına kadar hep beni giydirmişti. O seçerdi ben giyerdim. Allahım ben ne zaman kendi istediklerimi giyeceğim diye hayıflanırdım kendi kendime. Eşinize söyleyin kendi giyeceğine karar verebilmek müthiş bi duygu :KK70:

İyide bunun bakmamakla alakası yokki sonuçta kendi giyiceği kıyafetlere kendisi karar vermeli bu arada eşlerinizin ütüsünü yapmak kirlisni temizini ayırmak hizmetçilik değil bana göre elalemin işini yapmıyoruz ki kendi eşimizin işini yapıyoruz ben ev hanımıyım ve eşim sabah gider gece gelir bide eve gelip onlarla mı uğraşıcak yanlış bir düşünce bana göre

Valla akşam gideyim eşime kocaman sarılayım.
Çalışıyorum ve evde her iş ortak.
Temizlik,yemek, ütü, çamaşır as topla, marketi pazarı vs aklınıza ne geliyorsa ortak yapılır.
Yeri gelir bana yat der, kendisi yapar.
Kıyafet konusunda da düğün yada özel günlerde bana sorar oda uyum sağlamak için.
Onun dışında canı ne isterse onu giyer.
Bir de asla kıyafetini toplamam çünkü kendisi benden daha hassas :)

Siz onun esisiniz bakicisi degil ki.
Yikanan camasirini katlar dolaba koyarim. Ise giderken ne giymis gezmeye giderken ne giymis neden ben hazirliyorum ki. Benim kiyafetimi o mu hazirliyor?

Back
X