- 10 Ekim 2014
- 33.413
- 150.825
- 798
yorumları okuyunca şaşırdım açıkçası... kocaları ev işi yapan hanımlar çalışıyor olmalı yoksa evde oturan kadına erkek kolay kolay iş yapmaz eşimden biliyorum ben çalışmıyorum diye evde herşey bana ait... cocuk da var eşim dışarıda para kazanmakla yukumlu bense evde çocuk ve ev işleriyle çalışssam bende iş beklerdim evde olduğum için beklentim yok çünkü işi çok yoğun nerdeyse sadece uyumaya gelecek bir yoğunlukta çalışıyor çalışan kadınla erkek evde aynı iş yukümlülüğüne sahiptir
Ben de calişmiyorum ama evde hersey bana ait degil eşim ütüsünü kendi yapar ve esyalarini ortaliğa atmaz, yerlestirlecekse yerlestirir ya da kirliye atar.
Evet akşam işten gelen adamin eline süpürge tutuşturmuyorum iş yap diye ama calişiyor diye kirlileri ortaliga atmak normal degil bence.
Haftasonlari disarda degilsek kahvaltiyi eşim hazirlar mutlaka ve büyük temizlik yapilacaksa yine haftasonu eşimle birlikte yapariz tek başima buyuk temizlik yapmam. Ben haftaiçi sadece bi supurge acar, ortaligi toplarim o kadar.