Eşim ona yetmediğimi söyledi

Şaka yapıyorsunuz herhalde ya da dalga geçiyorsunuz hergün sabahları oluyor haftasonu 2 kere oluyor nesi yetmiyor pardon? bir de haftaiçi neden birbirinizi 2 saat görüyorsunuz kaçta geliyorsunuz işten. Başka zaman yok ki kafa buluyorsunuz sanırım

Esimin asırı istek hastalıgı var bence.Eskiden 3-5 kere oluyordu.Artık calısmaya basladıgımda azaldı.Aybası oldugumda 4 gün ilişki yok ondan sonra gene devam.Halada yetmedigimi söylüyor
Beyefendi yetmediginizi söyledi de çözüm önerisinde bulunmadı mi? Vardır kafasında planladığı birşeyler?

3 5 keremi tövbe bısmıllahhh allah allahhhh şaka de lutfennnnn .yav bazı kadınlara benzeteceğımde ban yerim korkarım sustum o yuzden

Şaka yapıyorsunuz herhalde ya da dalga geçiyorsunuz hergün sabahları oluyor haftasonu 2 kere oluyor nesi yetmiyor pardon? bir de haftaiçi neden birbirinizi 2 saat görüyorsunuz kaçta geliyorsunuz işten. Başka zaman yok ki kafa buluyorsunuz sanırım
Ben aksam 8de geliyorum eşim sabah 7de geliyor.o yüzden hep sabah

Beyefendi yetmediginizi söyledi de çözüm önerisinde bulunmadı mi? Vardır kafasında planladığı birşeyler?
Çözüm sunmadı ben ona gene tedavi olması gerektigini söyledim bir psikologa gidelim dedim gene dinlemedi beni

eşin tedavi olsun.
ne o öyle randevuyla sevişir gibi her sabah.
hayır birde bana yetemiyorsun demiş aklı başka şeye çalışmıyor mu adamın.
şap at yemeğine sonra da sen bana yetemiyorsun de.
Benimde aklıma geldi sap atmak ama bişey yapamayınca anlar diye korktum

Bence hasta eşin sürekli cinsel birliktelik yaşama hastalığı ayrıca kaç dakka sürüyor çok yorucu değil mi yazık sana

Back
X