- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e siz istemeden mi beraber oluyorsunuz?Esimin asırı istek hastalıgı var bence.Eskiden 3-5 kere oluyordu.Artık calısmaya basladıgımda azaldı.Aybası oldugumda 4 gün ilişki yok ondan sonra gene devam.Halada yetmedigimi söylüyor
Bende istiyorum birazözlem olsun olmuyor hergün onda bir istekÇok sıkıcı hergün, insan biraz özlemli
Beyefendi yetmediginizi söyledi de çözüm önerisinde bulunmadı mi? Vardır kafasında planladığı birşeyler?Esimin asırı istek hastalıgı var bence.Eskiden 3-5 kere oluyordu.Artık calısmaya basladıgımda azaldı.Aybası oldugumda 4 gün ilişki yok ondan sonra gene devam.Halada yetmedigimi söylüyor
Ben aksam 8de geliyorum eşim sabah 7de geliyor.o yüzden hep sabahŞaka yapıyorsunuz herhalde ya da dalga geçiyorsunuz hergün sabahları oluyor haftasonu 2 kere oluyor nesi yetmiyor pardon? bir de haftaiçi neden birbirinizi 2 saat görüyorsunuz kaçta geliyorsunuz işten. Başka zaman yok ki kafa buluyorsunuz sanırım
Çözüm sunmadı ben ona gene tedavi olması gerektigini söyledim bir psikologa gidelim dedim gene dinlemedi beniBeyefendi yetmediginizi söyledi de çözüm önerisinde bulunmadı mi? Vardır kafasında planladığı birşeyler?
Benimde aklıma geldi sap atmak ama bişey yapamayınca anlar diye korktumeşin tedavi olsun.
ne o öyle randevuyla sevişir gibi her sabah.
hayır birde bana yetemiyorsun demiş aklı başka şeye çalışmıyor mu adamın.
şap at yemeğine sonra da sen bana yetemiyorsun de.
Benimde aklıma geldi sap atmak ama bişey yapamayınca anlar diye korktum
15-20 dkBence hasta eşin sürekli cinsel birliktelik yaşama hastalığı ayrıca kaç dakka sürüyor çok yorucu değil mi yazık sana
Ben 29 eşim 44Yaslariniz kac?
Gercek malesef inanıp insnmamak size kalmışNe demiş atalar;
At yalanı ............... inanani.