• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ona yetmediğimi söyledi

İlk evlendigimizde 3-5 krre oluyordu artık usandım diyordu kendiliginden.simdi usanma yok bide yetmiyon diyo
Ayy tövbe Estağfurullah yaaa nasıl bi azim, nasıl bi sertlik, nasıl bi isteklik, nasıl cinsel yaşam arzusu, nasıl bi haz anlamadimki adam resmen sevişmek için doğmuş ve sevişmek icinn yaşıyor. Çok merak ettim çalıştığı zamanlar nasıl duruyor yerinde. ..

İlk defa bir konunun sahte olmasını temenni ettim herhalde..
Bu ne yahu her gün ilişki ve yetmediğini söyleyen eş. Yazık değil mi ya heyecan mı heves mi kalır insanda. Az biraz özleyin birbirinizi. Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil ki.

Bir de burada çift taraflı korunmalarla insanlar 3. bebeklerini kucaklarına alıyor. Siz 10 yıldır her gün sevişerek nasıl hamile kalmadınız? Bu resmen mucizevi bir penis :KK53:
Bende süpheleniyorum kendimden nasıl hamile kalamıyorum.benim ilac cok etkili sanırım

Ayy tövbe Estağfurullah yaaa nasıl bi azim, nasıl bi sertlik, nasıl bi isteklik, nasıl cinsel yaşam arzusu, nasıl bi haz anlamadimki adam resmen sevişmek için doğmuş ve sevişmek icinn yaşıyor. Çok merak ettim çalıştığı zamanlar nasıl duruyor yerinde. ..
Bende cinselliğe çok düşkün erkeklerin eşlerini kesinlikle aldattığını düşünüyorum

Bak aklıma bişey geldi. Sistit mantar vs oluyorum diyosun ya. Doktoru ayarla seni de çağırıyo muayeneye de. Jinekolog diye şüphelenmez zaten.
Doktor buna desin ki latince bişiler sevişirsen çükünde ur gibi sivilce gibi şeyler çıkar desin. Kıymetlisine bişey olcak diye kesin istemez sevişmek

Baskalarına karsı günah diye muhatap olmuyor.Ne varsa bana ten uyumu mu desem aşk bi desem bilemiyorum.Su zamana kadar sen baskasın diyordu senden aldıgımı bugune kadar kimseden almadım diyordu.simdi ne oldu bilmiyorum

ne alıyormuş senin hayat enerjini emip kendini mi gençleştiriyo wesen mi bu adam ne:KK53:

Bu ne be öff, sanki sadece seks yapmaya evlenmiş gibi, rezillik. 15 yaş büyükmüş bir de. Dikkat et de ileride üzerine yığılıp kalmasın mazallah. Ha bir de yetemiyorsun diye eskortlara falan gitmediğinden emin ol da, üstüne hastalık kapma.

Ben yanında olmadıgımdan duruyo yerinde

Bi filmde görmüştüm.
Kadın, seksin yönetimini adamı manipüle ederek ele alıp, vücut dili, bakışı ve sözleriyle üstü kapalı olarak baskı yapmış, onu edilgen konuma sokmuştu psikolojik olarak. Adam stresten sertleşememişti.
Olabilir aslında. Baskın olmayı seven bir adamsa, bu hale girince eli ayağına dolanır. :KK64:

Bisikolojik olarak yıpratsanız, örseleseniz, tadını kaçırsanız??

Hergun sevisilirse o sevismekten cok tepismeye benzer.
Zaten iliski uzmanlari hergun iliskiyi onermiyor ki, daha dun bi ton yazi okudum.
Siz beraber film izleme, sosyallesme gibi etkinlikler yapmazsaniz hatta elinizde cay tv zaplamazsaniz duygusal tatmin hicbir zaman olamazsiniz.
Istemiyorsan hergun istedigini yapma adamin.
Kendimi dusunemedim gercekten kafayi yerim sanirim.

44 yaşında, 10 yıllık evli, gunde 12 saat çalışıyor, herhangi bir güçlendirici vs ilac kullanmıyor ve haftada 9 kez ilişkiye giriyor. Yaratık mı bu ablacim

Hahaha herhangi bir ilaç kullanmıyor diye mi yazmış araları okumadım :D

Konu sahibi kocasını deneysel araştırmalar için kullanılması konusunda yönlendirsin bence, bu "üstün güçlerden" diğer erkeklerimiz de yararlansın yani. Yoksa bu gidişle seks robotlarına kalacağız :/

Back
X