Eşim Öpmeyi Sevmiyor

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba bayanlar
Eşimle aramızda bir problem var. Sizlere danısmak istiyorum..
Beş yıllık evliyiz. Eşim yaklasık son 5-6 aydır falan öpüşmeyi sevmediğini soyluyor. Ondan once gayet iyiydik nişanlılık dahil..
Ben bıktırmısım onu. O yuzden sogudugunu soyluyor. Fazla film dizi izlemişim, boyle diyor..
Benim için cok onemli hassas bir konu. Defalarca konustum en son dün bu konuda tartıstık, artık cok Üzülüyorum.
Benim istediğim günde en azından ne bileyim 20-30 saniye süreli bir öpücük birazcık uzun sürsün yani.
Gün içinde öper ama yanaktan öper gibi, bende onu sevmiyorum..
İçimden geldiğinde ben öperim diyor, yaklastıgımda itiyor..

Hanımlar bir akıl verin, ne yapmalım ki eskisi gibi olsun.bugun hiç yaklasmadım mesela ama kendisi öptü ben karsılık vermedim.
Dünden dolayı moralim bozuk ya ondan..

Eşlerinizle hergün uzun süreli opusuyormusunuz siz? Ben abartıyor muyum sizce
Eşim haklı mı?
Tavsiyeleriniz ne olur
Lütfen dalga gecmeden yazarsanız cok mutlu olurum

Not:Ruj demeyin eşim nefret eder.

Sevdiceginizle bol öpüşmeli günler dilerim

Tabiki hassas çok haklısınız, bence de ilişkilerde cinsellik en önemli şeylerden biri .
Başka bir davranış değişikliği var mi bunun dışında?

film-dizi izlemekle öpüşmemeyi anlamadım ben pek.size söyleyemediği ağız kokusu (diş ya da mideden kaynaklı), ağzınızda onun öpüşürken alacağı değişik bir tat, salya artışınız vs olabilir mi? bir de bence yeni evliler dışında öyle her gün ateşli ateşli öpüşen pek yok galiba

Benimde aklıma gelen o dişlerine iyi bak sürekli fırçala banyonu duşunu yap güzel kokular sür tabi belki bunları yapıyorsundur.bunları yaptığın halde aynıysa ilişkinizi gözden geçir nerde ne hata var

O sevdicek yok bir kere, öpüşmek hayal. Benim yapacağım yorum bu kadar ancak
Olur inş en hayırlı zamanda. Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Valla hergün 20 saniye öpüşsem sonu yatakta biter,buda işime gelmez acıkcası,cocuktu işti yemekti zaten yoruluyorum
Sende haklısın. Bizde cocuk yok, olmuyor. Sıkılıyorum bende
Tabiki hassas çok haklısınız, bence de ilişkilerde cinsellik en önemli şeylerden biri .
Başka bir davranış değişikliği var mi bunun dışında?
benim saglık problemlerimden dolayı 1.5 aydır cinsellik yok en azından opusme olsa iyi hissedicem.opusmeyi cinsellikten daha cok seviyorum. Her opucukte yatakta bitsin istemiyorum tabi. Baska degişiklik yok
Dişçiye git bir muayene ol dişlerde sıkıntı yoksa mideni bir kontrol ettir. Bir sıkıntı olabilir sana söyleyemiyordur belki.
O konularda sıkıntı yok olunca hemen soyler dayanamaz

Siz yaklaşmayınca o gelmiş öpmüş.
Bence inat ettiği için öpmüyor akışına bırakın

Sigara da içmiyorum, dişlerde sıkıntı yok

Ya sevmiyorum işte tam tersi yapmacık geliyor
Biraz uzun olunca romantik oluyor kendimi daha iyi hissediyorum
Off ya niye böyle oldu ki moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…