Olur inş en hayırlı zamanda. Rabbim iyilerle karşılaştırsınO sevdicek yok bir kere, öpüşmek hayal. Benim yapacağım yorum bu kadar ancak
Sende haklısın. Bizde cocuk yok, olmuyor. Sıkılıyorum bendeValla hergün 20 saniye öpüşsem sonu yatakta biter,buda işime gelmez acıkcası,cocuktu işti yemekti zaten yoruluyorum
benim saglık problemlerimden dolayı 1.5 aydır cinsellik yok en azından opusme olsa iyi hissedicem.opusmeyi cinsellikten daha cok seviyorum. Her opucukte yatakta bitsin istemiyorum tabi. Baska degişiklik yokTabiki hassas çok haklısınız, bence de ilişkilerde cinsellik en önemli şeylerden biri .
Başka bir davranış değişikliği var mi bunun dışında?
O konularda sıkıntı yok olunca hemen soyler dayanamazDişçiye git bir muayene ol dişlerde sıkıntı yoksa mideni bir kontrol ettir. Bir sıkıntı olabilir sana söyleyemiyordur belki.
Sigara da içmiyorum, dişlerde sıkıntı yokSigara içiyor musun mesela? Diş konusuna katılıyorum . Çürük bir diş konuşurken bile koku yapabiliyor karşı tarafta . Bayan bir iş arkadaşımızdan bu konuda rahatsızdık mesela. Konuşurken kaçıyorduk. Sevgilisi/eşi ne çekiyordu kim bilir ?
Ya sevmiyorum işte tam tersi yapmacık geliyorHer gün günde 20 30 saniye uzun süreli öpüşmemiharbi fazla dizi izliyorsunuz bence de bende kısa süreli öpücüklerden hoşlanıyorum daha samimi geliyor eşiniz haklı normal öpücük neyinize yetmiyor ki
Sigara da içmiyorum, dişlerde sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?