Eşim Öpmeyi Sevmiyor

Hiiic hoşlanmam çok nadir olur eğer zaten 20 30 sn olacaksa devamı gelir bunu mu istiyorsunuz?

Kız opusmenin nesi çok açık sanki aynı yatağa girip opusmekren fazlasını yapmıyormuşuz gibi
Haklısın da işte utandım bir an
E sizin öpüşme takıntınız var o zaman, belli ki adam da bundan bunalmış. 20saniye öpüşülmeyen günün hesabını soruyorsanız daralmıştır tabi :) ben olsam ben de kaçarım :)
5 10 saniye de uzun mu peki
Ona da razıyım artık. Yanaktan oper gibi olmasın
Evet galiba takıntılıyım mesajlardan snra anladım

20 30 saniye öpüşüp eliniz nasıl başka yerlere kaymıyor ya uzun öpüşmenin sonu yataga kayıyor,yataga kaymadan normal opucuk arada alt dudak alip birakma yapabilirsiniz uzun surmeden anlik.

Haklısın da işte utandım bir an

5 10 saniye de uzun mu peki
Ona da razıyım artık. Yanaktan oper gibi olmasın
Evet galiba takıntılıyım mesajlardan snra anladım

Karşılıklı görev gibi görülmeyen, içten geldiği gibi yapılan öpüşmeler süreden bağımsız olarak normaldir :) Siz kendinizi biraz rahatlatın, öpüşmek sevginin tek göstergesi değildir ki. Dizilerden de uzak durun :)

Ben hic öpüşmeyi sevmiyorum zaman kaybı geliyor bana birazda midem bulanıyor.bende sorun ediyorum bazen keske sevsem diyorum

Fazla dizi seyrediyorsunuz diye sizden bıkıp öpmekten vazgeçmesi çok anlamsız geldi. Yediğiniz bir şeyden tiksinip vazgeçse çok daha mantıklı olurdu.

Öpsem bayılır ama ben öpmüyorum sıcak yapış yapış gerek yok

5 aydir boyleyse dişciye bi gozukun aklima baska bisey gelmiyor. Boyle bisi oldugu zamanda eşler birbirine acik acik soylemeli

Her gün öpüşülmez 20 sn yahu bence de darlamışsınız adamı ben her gün görev gibi istemem içimden gelmedikten sonra, kaldı ki uzun öpüşmeler yatakta bitiyor hep

Aman herkesin de yatakta bitiyor. Ellese yatakta bitiyor, öpse yatakta bitiyor. Ne pis libidonuz varmış ya. Bizim yatak lanetli mi acaba. Yatakta bitmiyor bizim hiç. Keçi boynuzu kemiricem canıma tak etti ahsjsjjs.

Bizde de opusmenin sonu yatakta bittigi icin o zamanlar siranisyorum halim var ise malum cocuklar var ama gun icinde bizde de kısa kısa olur karşı taraf sevmiyorsa sizde ustelemeyin bence siz de diger onun istedigi seyleri yapmayin anlar belki sizi

Öpüşme seks öncesinde "direkt mevzuya girmeyelim ayıp olur" düşüncesi ile yapılan şey değil miydi ya? Ben yanlış mı biliyorum.
Yok ya idrak sadece onda diil normalde opusme olur olmali da heyecanı yitirmemek adina ben seviyorum şahsen esimin de akli baska yere gittigi icin hemen kaciyor zorlasam olan bana olacak ellesmiyorum adama pek :)) opusmek candir heyecandir

Yok ya idrak sadece onda diil normalde opusme olur olmali da heyecanı yitirmemek adina ben seviyorum şahsen esimin de akli baska yere gittigi icin hemen kaciyor zorlasam olan bana olacak ellesmiyorum adama pek :)) opusmek candir heyecandir

Biz kafa tokuşturuyoruz bayramlarda o da heyecanlı bence. Öpüşmek de neymiş, pis pis şeyler.

Sevmiyorum bende öyle mıç mıç. Bayram değil seyran değil hergün hergün olabilemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…