Esım ozel gunlerde bısey yapmıyorr:(

90cemre

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
30
0
16
İstanbul
merhaba arkadaslar baslıktada yazdıgım gıbı esım ne evlılık yıldonumu ne dogum gunu nede baska bı ozel gunde hıcbısey yapmıyor..3.evlılık yıldonumumuz gecelı 10 gun oldu artık bunda yapar dedım sureklı konustum cok kırıldıgımı anlattım yok..ne yapacagım cok uzuluyorum ya ben suprızı hedıyeyı bıyere gıtmeyı falan gectım..ama evde bıle ıkı guzel soz soylese bı cıcek alsa gelse cokmu sey ıstıyorum cok kotu hıssedıyorum kendımı yaa yapabılecegım hıc bısey yokmu boyle bısey yasayan varmı aranızda sanmıyorum ama:(((((

Siz bir şeyler yaparak onu utandırmayı deneyin.
Eğer buna çoktan başvurduysanız özel günlerde evde hiçbir şekilde yemek yapmayın, dışarı çıkacak şekilde hazırlanın, geldiğinde yemeğe çıkmaya mecbur bırakın.
Böyle böyle alışır belki.

denedım dısardan soyluyo oturup yıyoruz ılk zamanlar ben yapıyodum bende bıraktım artık hedıyeler pasta falan alıyodum ılk evlılık yıldonumumuzde evde bıseyler hazırlmıstım o normal sıradan bı gunmus gıbı davranınca bıraktım bende

Eşinizin bu tarz özel günlere özel bir antipatisi mi var?

Bazıları sevgililer günü,yılbaşı vs gibi günleri ticari günler olarak değerlendirir.

Ama doğum günü,evlilik yıldönümü kişilere özeldir.Sizi gerçekten mutlu edeceğini bile bile yapmamazlık etmiyordur heralde,unutuyor mu yoksa asla kutlamam mı diyor?

kırılmakta çok haklısın canım
acaba sen söylediğin için mi yapmıyor yani senin söylemenle mi yapıcam der gibi
gerçi söylemesen hiç aklına bile gelmeyecek önceden nasıldı peki

Yok unutmuyo ama biseyde yapmiyo...anlamadim bu zamana kadar hic konusmuyodum ilk defa israr ettim kotu hissettigimi kendimi cok degersiz hissettigimi anlattim istedigim seyin hediye olmadigini da soyledim ama yok yok yani cok uzuluyorum ne yapmaya calisiyo sizce bu adam

Demek ki o günler onun için o kadar da özel değil. Heyecan duymuyor. Çok kırıcı.
Peki evliliğinizin diğer yanları nasıl? Hep mi böyle duygusuz düşüncesiz?

bazı erkekler böyledir sevmezler bu tarz şeyler yapmayı bana kalırsa eşin seni seviyorsa değer veriyorsa bu günleride sen planla çok kafana takıp üzme kendini bu günlerde sana bir şey yapmıyor olması seni sevmedigi anlamına gelmez ki ... eşine sarıl her gün özel bir gün....:)

hımm bizim hergünümğz özeldir illaki özel günleri beklemiyoruz birbirmizi sevdiğimizi söylemek için,sarılmak için.. ben pastalar yapmak için oda bahcedeki çiçekleri yolmak için (ascık pintidir almaz çiçekçiden)

kimide hakkaten sevmez takılma böyle şeylere siz iyi olun,mutlu olun ,böyle ufak teferruatlarla morali bozma...

bizimde özel günümüz yok mesela düşündümde.. bende eşimde önemsemiyoruz

benim şahsi fikrim 1günlük gösteriş için yapacaksa elalemi geçtim benim için bile olsa hiç yapmasın daha iyi..

Allaha şükür eşimle çok mutluyum :nazar: daha ne isteyeyim..

benimde erkek arkadaşım çok vurdumduymaz bu konuda ya çok kırılıyorum söyledimde mesela atıyorum yıldönümü geçirdik ben pahalı bişeye zaten karşıyım ama ne bilim ben el emeği uğraştım bişiler süpriz yaptım falan.o ise hiç.üzüldüğümü görüncede diyo bi elbise aldım mesela parasını ben vereyim ben öye bişi istemyiorum ki sadece kendi düşünüp bi yerden çiçek koparsın versin o bile yeter...:2:

Back
X