- 21 Ağustos 2025
- 66
- 116
- 8
- 35
- Konu Sahibi kaotikyasam
Yani anlam veremediğim bir durum. Örnekle açıklayayım: Bir mağara gezisine gitmiştik. Bazı kısımlarda su birikintisi var. Çocuğum da suya ayağını vurunca çocuğun ve benim pantolonumun paçaları su çamur oldu. O sırada mağaranın fotoğrafını çekiyordu eşim. Yanımıza gelince aa dedi pantolonlarınız batmış. İki dk boş bıraktım sizi. Hemen batırmışsınız. Yani mağaranın merdivenlerinden dışarı çıkana kadar aynı şeyleri söyledi. En sonda da ben patladım artık. Yeter aynı şeyi papağan gibi söyleyip durma rahatsız oluyorsan uzağımızda dur. Ben hiç rahatsız olmuyorum söylenip durma dedim.
Stresten yüzümde sivilce çıkmıştı baya ben istemsizce oynuyorum sivilcelerimle stresli dönemlerimde. Evde de diyor elleme yapma diye ama bir dışarı çıkalım evde dediğinin daha fazlasını dışarıda demeye başlıyor. Ne biçim yapmışsın sivilcelerini falan. Yani en az on kere falan diyor.
Diyeceksiniz ki seni beğenmiyor. Ama evde değil de özellikle dışarıda niye yapıyor? Evde de beni çok beğendiğini güzel olduğumu falan söylüyor. Bu davranışları ile çelişiyor di mi?
Stresten yüzümde sivilce çıkmıştı baya ben istemsizce oynuyorum sivilcelerimle stresli dönemlerimde. Evde de diyor elleme yapma diye ama bir dışarı çıkalım evde dediğinin daha fazlasını dışarıda demeye başlıyor. Ne biçim yapmışsın sivilcelerini falan. Yani en az on kere falan diyor.
Diyeceksiniz ki seni beğenmiyor. Ama evde değil de özellikle dışarıda niye yapıyor? Evde de beni çok beğendiğini güzel olduğumu falan söylüyor. Bu davranışları ile çelişiyor di mi?
Son düzenleme: