kv ile aynı binada oturuyorum.bilenler bilir zorluğunu.
ben çok hassas ,kafasında çok kuran. bi başkasından bahsedilse kendi üzerime alınan biriyim.biri bişey dese kafama çok takarım
kv ise çok uyanık ,laf dokundurtan çokta alıngan birisi.haklıyken haksız duruma düşürür karşısındakini.kavga gürültü küslük vb şeyler hiç yaşanmadı.ama o bişeye kızsa surat asar arkadan konuşur.kpyi doldurur. ben içime atarım hep karşısında konuşamam sende şöyle yaptın diyemem.ama içimde hep bi huzursuzluk hep bi ağırlık.evime ısınamadım kendimi özgür hissedemiyorum.
kirada oturmamak için otumuştuk buraya.çok şükür 1 yıl önce kredi çekip evimizi aldık.orayı kiraya verip kendimizi biraz toparlayabilmek için 2 3 sene kadar daha burda oturalım dedi eşim ok dedim.fakat 1 yıl geçmesine rağmen değişen bişey olmadı .borçlarımız dahada artıyor.ben mutlu değilim burda.şuan oturduğum ev kpnin çok iyi bi semtte bizim aldığım ev normal düzeyde bi ev.
eşime oraya taşınıp burayı kiraya vermeyi teklif ettim.bana bir sürü bahane sundu.yok bu semt iyi,çocuklar iyi okullarda,burdan en fazla bi sene kira alabiliriz vs vss .benim isteklerimi mutsuzluğu ise önemsemiyor.kaldıki buranın bir senelik kirası bizi çok rahatlatacak.
ben bu konuda karasız kaldım taşınmakmı mantıklı bi kaç sene oturmakmı?
Kardeşlerin hakkı varsa o evin kirasını alamazsınız.
Ya onların hakkını verir evi üzerinize alırsınız veya kabul ederlerse kirayı paylaşırsınız.
Ev almışsınız, ne gerek var böyle hesaplara.
Güzel güzel oturun aldığınız evde, ev sahibi olanların hepsi bir şeylerden feragat ederek yapıyorlar bunu.
Kayınpeder tapuyu resmiyette oğlu' nun üzerine yapmış zaten.
Konu sahibi tapu' nun üzerinde olmasının rahatlığını yaşıyor, eş düşmüş para derdine, görümceleri gözlerinin göreceğini hiç zannetmiyorum.
Sinir oluyorum böyle babalara, nasıl güvenebilirsin ki? Bütün çocukların hakkı var o evde.
İleride demiş bir de, ne kadar ileri muamma?
Adam dese yok hak ne olacak?
Tamamen konu sahibinin eşinin vicdanına kalmış şuan.
sanırım yanlış anlattım yada eksik bilmiyorum.eşim evin üzerine konmak istemiyor bende öyle zaten eve borçlanınca kv kp ve kardeşler burda oturmaya devam edin orayı kiraya verin dedi.rızasız kimse yok.onun amacı annesi babası hayatta olduğu sürece burda oturmak.sonra gücüm yeterse satın alırım yoksa evime giderim diyo
paradan kastım paragöz olması yada mal düşkünü olması değil borcumuz var ora kirada olsun borca faydası olsun düşüncesinde.
sanırım yanlış anlattım yada eksik bilmiyorum.eşim evin üzerine konmak istemiyor bende öyle zaten eve borçlanınca kv kp ve kardeşler burda oturmaya devam edin orayı kiraya verin dedi.rızasız kimse yok.onun amacı annesi babası hayatta olduğu sürece burda oturmak.sonra gücüm yeterse satın alırım yoksa evime giderim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?