Eşim para diyo Ben huzur

tabi gerçek düşüncesi nedir bilemem ama,semt iyi çocukların okulu değişmesin düzenimiz değişmesin diyo.zaten borçluyuz ekstra masraflar çıkar taşınırsak diyo.ısrar edip illaki taşınıcam dersem taşınır zorla tutacak değil ama ben mantıklı bi karar vermek istiyorum acaba haklı olabilirmi diye düşünüyorum.

gerçektende bugüne kadar beraber karar versekte onun istekleri yönünde karar verdik.beni mutsuz eden birazda eşimin benim mutsuzluğu görmemesi.o mutsuz olsa ben hiç bişeyin hesabını yapmadan ona yardımcı olmaya çalışırdım.

Kusura bakmayın ama siz de huzur değil de para demişsiniz bence.. Ne demek oturduğunuz evde görümcelerinizin de hakkı olduğunu bile bile taşınıp evin kirasını almak? Vicdanen rahat mısınız? Madem çok hassas bi insansınız bu sizi rahatsız etmiyor mu? Kv ile sorununuz varsa çıkarsınız kendi evinize..

önceki mesajlarımda belirttim sanırım okumadınız.kv ve kp biz ölünce verirsiniz dedi.yani miras kalınca.vicdanen rahatsız olunacak ne var şu durumda.yokmu hiç çevrenizde anne babasının evinde oturan onlardamı diğerlerinin hakkını yiyor yani.insanlar hayatta ,ev onların istedikleri kişiyi oturturlar.evet onlar ölür ben evin üstüne konarım kimseye hak vermem iştee ozaman hak yenme olur.şuan oturmamızı bütün kardeşler destekliyor mağdur kimse yok yani.
o kadar açıklayıcı mesajlar yazıyorum hala konu saptırılıp hak yemeye geliyo ya pess

Son düzenleme:

Erkekler bazen kadinlar kadar korumaci, kollamaci dusunemiyorlar...
Alin karsiniza konusun, butun hislerinizi anlatin, en azindan ikimiz adina karar veriyorsan bari ikimiz adina da dusun, sen mutluyken bende oylemiyim acaba diye, diyin...
Esinizle aranizda cok buyuk bir problem yok anladigim kadariyla, sadece isine geldigi gibi davraniyor, sizin dediginizi ya da tavrinizi gormuyor, duymuyor...
En guzeli sinirlenmeden ama biraz dis gostererek konusmak...
Bir seyleri detaylandirip kendinizi uzmeyin ama sizin uzen seylere de izin vermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…