- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artik supheleniyorum![]()
İyi bir ders vermek gerekiyor kaybetme korkusunu bir yaşasın bakalım kimi istemiyormuş.Olay aynen boyle canim
Hatta eksik anlattim ben , sinirden yarisin atladim ..
3 haftadir boyle ya her tartismada bu sozleri sarf ediyor.
bide ex lafları falan.....bu gözden çıkarmış iyice...başka türlü olmaz bunlar....Bebegi istemiyorum diyor bide bana , bu uc oldu ya ..
Evet isteyerek yaptik .Bebeği isteyerek mi yaptınız belli ki kendi de üzerine. Basa basa dediği gibi çocuğu istemiyor.
ne düşündüyse onu söylemiş salıverin gitsin ex aşkının peşinden koşsun..siz göndermeseniz bir zaman sonra kendi koşarSadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Istemiyosan kapi orda dedim , ben bebegime kendime bakarim cok sukur sanada ihtiyacim yok dedim .İyi bir ders vermek gerekiyor kaybetme korkusunu bir yaşasın bakalım kimi istemiyormuş.
bide ex lafları falan.....bu gözden çıkarmış iyice...başka türlü olmaz bunlar....
bir şekilde bebeğinle onsuz da güçlü olabileceğini...herşeye hazır olduğunu göstermelisin..alttan alma artık da
bildiğin cazgır ol...hak etti
o nebicim konuşma tarzı yaa nasıl bir beyni var karnindaki çocuğu istemiyorum nedemek ya bunlar varya bunlar tam sopalikhiç esirgemicen allah neverdiyse dovecen. Kv azbile demiş yerin dibine soksaymis.hanimi ile daha nasıl konuşacağini bilmiyor ya.iyibir kalaylayin burnu surtunsun bir.
Gorusuyo belliBende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .