Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana niye nenesi ile teyzesi tavir aliyor ben ona anlam veremedim sahsen.Sorma nenesi ve teyzesi bana tavir aldi taa ilk gunden beri kaynanam bile gorusmuyor artik bu yuzfen annesi ve kiz kardesiylr . Onlar bana oyle yapiyo diyee.
o kizla gorusuyorlar sirf..
hatta kiza benim yalandan hamile oldugumu bile soylemisler , bunuda kaynanama mesaj olarak atmislar ..
biz inanmiyoruz hamile olduguna yadtik koyuyordur kesin diye , kaynanam bayagi tartisnisti onlarla.
Nenesi ve teyzesi cok tuhaf insanlar ben o ikisini anlamadim gitti ..
kafalarinda kurup kurup anlatiyorlar ..
onlarinda ne dedigi beni ilgilendirmiyor zaten ne görüyorum nede taniyorumsadece boyle bir kac laflarini duydum ..
Kaynanam gunde 4 kez ariyor suan beni , sakin taviz verme burnu surtsun diye .
annesinide ariyormus annesi konusmuyormus kendisiyle , hatta bana sabah mesajda yazdi Anneme ugrarsan telefonuma cikmasini soyle diye .
yemek teklifini hala kabul etmedim , ama eger sen gelmesen ben gelirim annenlere bende kalirim hafta sonu orda diyor .
annemlerin haberi yok tabii gelirse bide yapmacik davranmak zorunda kalicam ..
onun icin o gelmeden , acaba cumartesi gitsemmi yemege , icimdekileri soylesem diyorum..
Ben senin yerinde olsam,asla yemege gitmezdim.geliyorsa da annenlere gelsin.sen cagirma.annene de anlat.birde onunla bebek randevusuna doktora gidicem.cok biliyor.benide cocuguda goremiyeceksin.gozun aydin.istedigin de buydu.simdi neden pesimden kosuyorsun...sen bizi istemedin istedigini de yaptik.simdi teksin.de lutfen...Kaynanam gunde 4 kez ariyor suan beni , sakin taviz verme burnu surtsun diye .
annesinide ariyormus annesi konusmuyormus kendisiyle , hatta bana sabah mesajda yazdi Anneme ugrar:-
san telefonuma cikmasini soyle diye .
yemek teklifini hala kabul etmedim , ama eger sen gelmesen ben gelirim annenlere bende kalirim hafta sonu orda diyor .
annemlerin haberi yok tabii gelirse bide yapmacik davranmak zorunda kalicam ..
onun icin o gelmeden , acaba cumartesi gitsemmi yemege , icimdekileri soylesem diyorum..
Beklentiniz özür değil açıklama olmalı.
Yani açıklamasız özürler bana çok saçma geliyor. Eski sevgiliyi sinirlendiği için gündeme getirdiyse bile neden sinirli olduğunu, ayrıca neden 3 haftadır sürekli sinirli olduğunu, özellikle neden size sinirli olduğunu söylemediği sürece siz kendi kendinizi yemeye devam edeceksiniz.
Ben basit bir buhran ya da baskı nedeniyle patlama olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı evden giden eşini açıklama yapmadan göndermezdi. Bebekse bebek, işiyse işi, bir şeyler söylerdi mutlaka.
''Seni sinirlendirmek için söyledim.'' dışında bir şey dememesi beni yine baştaki tahminime döndürdü. Olayın üstünü kapatıyor çünkü. 3 haftadır mı sizi sinirlendirmeye çalışıyormuş sistematik olarak?
Bana hiç mantıklı gelmiyor.
Yaptigi açiklamalar o kadar saçma ki, yani seni daha kizdirmasi lazim ve sanirim kizmiyorsun. Görünen o ki anneni bahane ederek yinede esinin yanina gitmek istiyorsun. Süründürmek degil, bu olayi atlatmak ve tekrar eskisi gibi olmasini istiyorsun. Yani kisacasi esini af etmeye hazirsin. Öyle görünüyor yani.
Esin sana "ben SENIN cocugunu istemiyorum" diyor, "ben ex askim ile daha mutlu olurdum" diyor ve açiklamasi "siz bana ilgi vermediniz ondan sinirlendim" oluyor. Ya saka gibi, resmen senin ile dalga geçiyor. Sende sert tavir almanin yerine "ben esim ile yemegi mi gitsem" diye düsünüyorsun???? Ya adam seni ciddiye almiyor resmen! Sanki kendisi bilmiyor mu bahanesi çok saçma durdugunu? Sen annenlere gitmissin, öyle bir büyük adim atmissin ve adamin saçma sapan bahanesine bakarmisin! Yemin ederim ben bile senden daha çok sinirlendim bu duruma
Senin yerinde olsam sert bir tavir alirdim. Anneme anlatirdim herseyi ve esimi annemlerin evine bile almazdim. Benim ile dalga geçilmedigini gösterirdim. Ve hiç mesajlasip, konusmazdim onun ile. Dogru düzgün bir açiklama yapmadan önce, sürtünmesinen önce hiiiç birseycik yapmazdim.
Ben senin yerinde olsam,asla yemege gitmezdim.geliyorsa da annenlere gelsin.sen cagirma.annene de anlat.birde onunla bebek randevusuna doktora gidicem.cok biliyor.benide cocuguda goremiyeceksin.gozun aydin.istedigin de buydu.simdi neden pesimden kosuyorsun...sen bizi istemedin istedigini de yaptik.simdi teksin.de lutfen...
Ama manessa simdi esine soyliyeceklerin,davranacaklarin bir kenara koyalim..ben tamamen duygulariyla hareketeden biriyim.yani esimdir,ya da erkektir soyler diye dusunen bir yapim yok.duygu bitmisse iliski biter.sen devam edebilecekmisin..bu durumun mantikli hicbir aciklamasi yok .
canım besbelli bu adam çok pişman olmuş ama yine affetmesi zor. sen zaten en mantıklı olanını yaparsın biliyorum. şöyle yap böyle yap diyemem o yüzden:) ama bana tatlıya bağlarsınız gibi geliyor
sana niye nenesi ile teyzesi tavir aliyor ben ona anlam veremedim sahsen.
sanki sen mi bozmussun kocanla eski sevgilinin arasini ?
Sana sunu soyliyim, simdi cok yalvariyor, sen de yumusak bir insansin, ama burnunu iyice surtmezsen birdaha yapar bu okuzlukleri eninde sonunda haberin olsun.
Simdi bebek gelicek diye stresliyse bile, sen asil stresi bebek geldikten sonra gor.
Ilk bir yil kolay gecmiyor.
Onlar ayrildiktan 1 yil sonra tanistim ben esimle ..
Ama nenesi teyzesi kabullenemiyorlar beni , zaten.onlarda umrumda degil .
ben de bunu anlamam, onlara neyse.
Herneyse, umarim hersey dogru duzgun cozume ulasir da sen de rahatlarsin.
Sanirim en mantiklisi telefonda biraz sIkistirman.
Gercekte sorun neyle ilgili, tam anlatmasan bile biraz soyle diye.
Mantikliysa bulusmaya gitmen.
Ama seni sizin eve gelmekle tehdir ediyorsa, kabul etme bence bunu.
Sana emri vaki yapmasina izin verme.
Dogru duzgun sahiplensin hatasini ve duzeltsin.
Çocuğu kadınınmış gibi gören erkek tipleri yok mu insanı deli ediyor. Kesin unutamadı kesin bir şeyler var yani olmama ihtimali yok gibi en azından şanslısınız kayınvalideniz arkanızdaymış. Akıllı davranmanız gerek evi terk etmek çözüm değil ne de o kızın ayağına gitmek keşke somut bir kaç delil yakalayabilseniz. Eşinizin arkdaşı vs yok mu hani el altından ne oluyor ne bitiyor öğrenebileceğiniz bir insan etrafta?
ne aldirmasi konuyu bastan okumadiginiz icin kolay cevap oldu bu bence. bebek 29 hatta 30 zuncu haftada cok hemde yaklasmis annelik ic gudusu gittikce arttigi anlar hatta. uzuluyorum boyle tam takip etmeden verilen cevaplaraSende bebeği aldırdım de o zaman. Aldırma tabi ki ama aldırdım de ya da aldırmaya karar verdim de. Bunu da annenin evine gittiğinde yap. Hem seni hem bebeği kaybetmekten korksun burnu sürtsün iyice.
ne aldirmasi konuyu bastan okumadiginiz icin kolay cevap oldu bu bence. bebek 29 hatta 30 zuncu haftada cok hemde yaklasmis annelik ic gudusu gittikce arttigi anlar hatta. uzuluyorum boyle tam takip etmeden verilen cevaplara