Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Demin evden cikinca kapinin onune gecti nereye gidiyosun dedi , Anneme dedim .
Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .
Ozurler felan diledi ama icimden gelmedi kalipta dinlemek ciktim evden.
Canını acıtmak istemesinin sebebi neymiş peki? Canı mı sıkılıyormuş?

Kalsin evde tek basina bir kac gun , kafam cok karisik inan.
Nerden baslasam dusunmeye bilemedimki

Çok haklısın canım ..
Sende düşün o da düşünsün ..
Muhtemelen paçaları şimdiden tutuşmuştur ..
Ama eşin aramadan geri dönmek gibi bir hata yapma sakın ..
Sen şimdi güvenli kollardasın anneciğin sana da yavruna da kol kanat gerer ...
Ailene anlattın mı peki ?

Canını acıtmak istemesinin sebebi neymiş peki? Canı mı sıkılıyormuş?

Biz tartismiyorduk aramiz bozuk degildi dedim , senin baska karin agirin var soylemiyosun ama dedim.
Yok senle alakasi yok diyor benle alakasi yoksa benden neden sinirini cikartiyosun ozaman diyorum.
Susuyor.
Sen anlatana kadar ve ben kafami toparlayana kadsr gidiyorum dedim.
Gidemezsin dedi.
Kendinden okadarda emin yani
.

Çok haklısın canım ..
Sende düşün o da düşünsün ..
Muhtemelen paçaları şimdiden tutuşmuştur ..
Ama eşin aramadan geri dönmek gibi bir hata yapma sakın ..
Sen şimdi güvenli kollardasın anneciğin sana da yavruna da kol kanat gerer ...
Ailene anlattın mı peki ?

Yok aileme anlatmadim , annem duyarsa esime karsi olan tavri hemen degisir .
Bide annemi uzmek istemiyorum , evde 2 kardesimde var ayroca onlarda duymasin simdi huzursuz olurlar.

Biz tartismiyorduk aramiz bozuk degildi dedim , senin baska karin agirin var soylemiyosun ama dedim.
Yok senle alakasi yok diyor benle alakasi yoksa benden neden sinirini cikartiyosun ozaman diyorum.
Susuyor.
Gidemezsin dedi.
.
İyi olmuş o zaman biraz kendine güveni sarsılmış olur. 1-2 gün konuşmayın da bence. Sonra konuşursunuz. O da düşünsün yaptıklarını.

Bide annemi uzmek istemiyorum , evde 2 kardesimde var ayroca onlarda duymasin simdi huzursuz olurlar.

Sen annenle kardeşlerinle özlem gider bebeğine odaklan canım ..
Uzak kalmak bazen iyi gelir insana ..
Ama eşine diyecek laf bulamıyorum ..

Canım doğumuna az kalmış Allahın izniyle sanırım doğum korkusunu senin yerine eşin yaşıor.Ya da çocuğuma iyi baba olabilecek miyim sorusu ve sorumluluk onu germiş sanırım..Ah her durumda biz kadınlar anlayışlı olmak zorundayız.Her durumda erkekler çocukluk yapma hakkına sahip :)

Hayir gidemezsin felan dedi , ben o sozleri soylerken canini acitmak istedim felan dedi , ben sana inanmiyorum dedim insanin fikri neyse zikride odur dedim ayrica sanki ben ex askini cok takiyormusum gibi konu haline getirmen bile acizlik dedim.
Ustelik birde dogmamis bir bebegi istemiyorum demen , bende seni istemiyorum git dedim .

Susuyor.
Gidemezsin dedi.
.

siz ne kadar sorumluluk vs konusu degil deseniz de gitmenizi istememesi evliligi ve sizle ilgili bir sorunu olmadıgını gosteriyor aslında.
yorumların yarısı baska ihtimaller, diger yarısı da baba olmak ve ikiniz aranızdaki paylasımda bebegi engel gordugu bunaldıgıyla alakalıydı.

bence tamamen haklısınız.
ancak o ayaklarınıza kapandı ozur diledi diyelim, affedecek misiniz?
size alttan alın demiyorum ancak bazı seylerin nedenlerini anlamaya calısmak, tavrımızı da, sonucları da degistirebilir.

annenizin evine gitmek sahsen bana cok yakın bir davranıs.
ustelik onu evdeki yalnızlıgıyla bas basa bırakıp aslıdna bir bebegin ve kurulan hayallerin ne kadar degerli oldugu konusunda da fazlasıyla etkili olur.

ama yine de iliskinizi kesmeyi dusunuyorsanız, kendi davranıslarınız ve konunun bu noktaya gelirken nasıl tırmandıgını da gozardı etmemenizi tavsiye ederim.

Yalnız anneler hisseder ters giden bir şeyler olduğunu. Bir kaç gün eşinizle telefonda da konuşmadığınızı farkederlerse anlarlar bence.

Adamın karın ağrısı neymiş?
Eski sevgili olayı falan açıklığa kavuştu mu? En son orda kaldıydım.

Menesa üzme artık kendini bebeğinde hisseder. Adını ne koydun? Kız mı erkek mi? Güzel şeylerden konuş artık:D

Babalik sorumluluk vs bunlar bana sacma geliyor bana , sanki sadece kendisi sorumluluk aliyor .
Ya ben ?
Birde durduk yere boyle olay cikartmalar masum bir bebehi istemiyorum demeler.
Demin evden cikarken ozurler diledi felan ama takmadim ciktim ..
20 defa aradi simdiye kadar.
Acmadim.
Aklı başına gelecek.

Oooo aradımı peki senii sonra,
İyi cvp vermişsin...

Canimbenim kiyamam sana tamam dogurmuyorum bu cocugu de blöf yap bakalim ne diyecek dogurmazsan dogurma derse gercekten adam degil yok ben onlari sinir aninda soyledim derse ben aliniyirum senin cocugunu karnimda tasiyorum ve bizi uzuyorsun falan de

Eğer evde kalsaydın konuşmayacaktınız ya da tartışacaktınız büyük ihtimalle ve stres olacaktın .en çokta bebeğin bundan etkilenirdi . sen şimdi ailenin yanında son üç haftanın gerginliğini azda olsa unutursun bence . o da biraz düşünsün nerede hata yaptığını ve seni niye üzdüğünü

Canimbenim kiyamam sana tamam dogurmuyorum bu cocugu de blöf yap bakalim ne diyecek dogurmazsan dogurma derse gercekten adam degil yok ben onlari sinir aninda soyledim derse ben aliniyirum senin cocugunu karnimda tasiyorum ve bizi uzuyorsun falan de

Back
X