Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Canım doğumuna az kalmış Allahın izniyle sanırım doğum korkusunu senin yerine eşin yaşıor.Ya da çocuğuma iyi baba olabilecek miyim sorusu ve sorumluluk onu germiş sanırım..Ah her durumda biz kadınlar anlayışlı olmak zorundayız.Her durumda erkekler çocukluk yapma hakkına sahip :)

Cocuktan beter oluyorlar bazen

siz ne kadar sorumluluk vs konusu degil deseniz de gitmenizi istememesi evliligi ve sizle ilgili bir sorunu olmadıgını gosteriyor aslında.
yorumların yarısı baska ihtimaller, diger yarısı da baba olmak ve ikiniz aranızdaki paylasımda bebegi engel gordugu bunaldıgıyla alakalıydı.

bence tamamen haklısınız.
ancak o ayaklarınıza kapandı ozur diledi diyelim, affedecek misiniz?
size alttan alın demiyorum ancak bazı seylerin nedenlerini anlamaya calısmak, tavrımızı da, sonucları da degistirebilir.

annenizin evine gitmek sahsen bana cok yakın bir davranıs.
ustelik onu evdeki yalnızlıgıyla bas basa bırakıp aslıdna bir bebegin ve kurulan hayallerin ne kadar degerli oldugu konusunda da fazlasıyla etkili olur.

ama yine de iliskinizi kesmeyi dusunuyorsanız, kendi davranıslarınız ve konunun bu noktaya gelirken nasıl tırmandıgını da gozardı etmemenizi tavsiye ederim.

Amaci onu ilk defa yalniz birakmak , dusunsun .
Ve hatalarini anlasin ..
Bu seferde kalmis olsaydim , bir hafta sonra tekrarlardi bir sure konusmamak , ikimizede iyi gelecek zaten suan konusamiyoruz o kendini savjnunca tekrar sinirleniyor .
Bende sinirleniyorum basa sariyoruz

Canimbenim kiyamam sana tamam dogurmuyorum bu cocugu de blöf yap bakalim ne diyecek dogurmazsan dogurma derse gercekten adam degil yok ben onlari sinir aninda soyledim derse ben aliniyirum senin cocugunu karnimda tasiyorum ve bizi uzuyorsun falan de

Sinir aninda soylemis , ama sinirlenecek durum yoktu sorun orda. Kendi kendine sinirlendi bana patladi.

Yalnız anneler hisseder ters giden bir şeyler olduğunu. Bir kaç gün eşinizle telefonda da konuşmadığınızı farkederlerse anlarlar bence.

Annem zaten esimin ben ordayken az 10 kez aradigini biliyor simdi konusmazsak , suphelenir .
Yazisiyoruz dicrm telefonunda sorun var ariyamiyor dicem mecburen..

Adamın karın ağrısı neymiş?
Eski sevgili olayı falan açıklığa kavuştu mu? En son orda kaldıydım.

Sinir aninda soylemis beni nasil sinir edecegini biliyor muss.
Iyide ortada beni sinir edecek bir durum yokken neden oyle yaptin diyorum cvp yok.
Suan konusamiyoruz zagen cunku basa sariyoruz.
En iyisi 2-3 gun konusmamak.

Back
X