- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
nassil bir kadin bunu soyler ya inanamiyorum denek ki esin bu yuzden bole davraniyor kendini vazgecilmez bisey saniyor offf cok kotu dik dur zor ama ezik gormesin seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nassil bir kadin bunu soyler ya inanamiyorum denek ki esin bu yuzden bole davraniyor kendini vazgecilmez bisey saniyor offf cok kotu dik dur zor ama ezik gormesin seni
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bende oyle dedim eski sevgilinlemi gorusuyosun yoksa dedim.
Yok ama madem oyle dusunuyosun gorusecem dedi .
Alya çok güzelmiş:)Bebisim Kiz :)
Isim hala bulamadim secenekler var ama , karar veremedik.
Ela-Naz
Alya
Selay
Inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız,ela naz isimi kulağa daha hoş geliyor.belirtmeden geçemedim.Bebisim Kiz :)
Ela-Naz
Alya
Selay
Bebisim Kiz :)
Ela-Naz
Alya
Selay
aynen öyle erkek kadın eski sevgilileriyle konuşup duruyor evliyim bekarım demedensanırm kaçıp canlarını kurtaranlar daha kıymetli oluyor oturup kahrını çeken değersiz oluyor.
Sadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Evde değil zaten annesine gitti bile.Bu işin altında mutlaka başka bir kadın var .
Hatta eski sevgilisi var belki de.
Buraya yazıyorum ortaya da çıkar zaten , hiç bi şey gizli kalmaz.
Söyledikleri yenilir yutulur cinsten şeyler değil .
Çok merhametsiz , çok duygusuz , insanlıktan dahi bihaber bi eşiniz var ne yazık ki..
Bir de bazı arkadaşlar 'nazara geldiniz' gibi yorumlar yapmış =/
Türk halkımız zaten herşeyi nazara , büyüye bağlamaya bayılır , böyle teselli bulurlar .
Bu adam sizi çok çok daha fazla üzecek , kaybetme korkusunu iyice bi yaşatmanız gerekirdi hala aynı evde olmak yerine .
Evde değil zaten annesine gitti bile.
Fark ettim.şu konuda gulumseyecegimi tahmin etmezdim : ))
hani ev sahibi gider, eve de birini bırakırlar ya, sen de onlar gibi kapıyı calanları acıklama yapıyor, yonlendiriyor gibi olmussun never ; )