- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne ya hamile olan sizsiniz!Sadece icimi dökmek istiyorum.
Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..
Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..
Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Ne yazıyor peki mesajda size?Ariyo evet yaziyoda cevap vermiyorum.
Birazdan sinir olur keser aramayi
Evden cikarken nereye dedi anneme dedim , hayir gidemezsin felan dedi ozurler diledi soyledim soyliyecegimi ciktim
Bende bu konunun hepsini okudum ama anlamadim nasil böyle sakin karsiladiniz esinizin size olan duskunlugunden bahsediyorsunuz 3 haftada degisti diyosunuz ama o anda masayi basina niye gecirmediniz neyden korktunuz bana esim böyle diyecek bende kalkip masayi terkedecem agzini yuzunu oracikta dagitirdim ya siz cok sakinsiniz ya ben cok arsizim yada bu olay hayal urunu. Bide karnimdaki bebege laf söyleyecek oldu pasam bilemiyorum ama benim tepkim cok daha buyuk olurduben anormalim desem bide hamilesiniz daha alingan daha sinirli olurdum ben verirdim aninda ayari eski sevgilisinin arkasindan kosmusmus lafa bak lafa bir koca bunu karisina demez dediysede o kocadan hayir gelmez. Sahsen ben sacma ve biseylerin eksik oldugunu dusunuyorum.hatta esime bile icten ice bana böle yapsa yapabileceklerimi dusunuyorum ona simdiden cok acidim
.(Allah vermesin insallah)
Annemdeyim canimne durumdasınız canım?
50 sayfanın tamamını okudum abla
dedikodunun dibine vuruyorum şuan eşinin ex aşkı ne bu ya bu kadar mı gurursuz olur bir insan lütfen evli eşi hamile birine karşı nasıl ya nene de edepsiz miş duymuş kızın dediğini bide size söylüyor onunki yaşlılık filan değil ben bu ailenin en büyüğüm benim dediğim olur tripleri bak Almanya da yaşıyor muşsun yasa senin yanında işinde varmış çalışan bayansın bebeğini strese sokam dersin ki belki bu yeni yetme ne anlar ama o bebek neler çeiyo içerden osterstenn büyünce çok stresli bir bebk olabilir anneminde kardeşime hamilelik süreci stresli geçti kız doğduğunda saçları dik dikti sinirden yani sen sakin ol herşey olacağına varır takma kafana bide alya esila koyabilirsin kıznın adını çok yakıştırdım ben bu isimleriAllah yardımcın olsun ...
Kendini affetirmeye calisiyor , demin mesaj yazdi hafta sonu izin aldim , yemek yiyelim beraber konusuruz diye.Ne yazıyor peki mesajda size?
Kendini mi affettirmeye çalışıyor yoksa daha çok kükrüyor mu?
bu ne ya hamile olan sizsiniz!
demekki oda yontulmamış birine hamileymiş oracıkta doğuruvermiş !!!!!!!
kızdırmak için söylemiş üzüntüden ya bebeğe bişey olsaydı Allah muhafaza ! hadi kızdıda karnındaki bebeği niye karıştırıyor istemiyorum falan diye!!!! ay sinir bastı beni a dostlaaar!
Zaten bir yemegi burnunuzdan getirdi ikincisine ne gerek varmış acaba ? Aynen böyle devam edin o ,hiç gitmezsiniz sanmış küssemde kızsam da sövsem de evde ,yanımd en azından diye düşünmüş sanırım hepKendini affetirmeye calisiyor , demin mesaj yazdi hafta sonu izin aldim , yemek yiyelim beraber konusuruz diye.
Kendin ye dedim.
Zaten bir yemegi burnunuzdan getirdi ikincisine ne gerek varmış acaba ? Aynen böyle devam edin o ,hiç gitmezsiniz sanmış küssemde kızsam da sövsem de evde ,yanımd en azından diye düşünmüş sanırım hep
hemen pes etmeyin ,dünden beri aramalar durdu mu ve kötü bi laf etti mi mesajalrda size kendini haklı cıkarmak gibi
O zaman gerçekten pişman ama hemen kendinizi bırakayın pes etmeyin ,zaten eski sevgilisinin iş yerine gelemsind engel olamıyorsunuz ki elinizde de degil pek bu durum ,burnu iyice sürtsün hamilr halinizle üzdü siziHayir .
Cok sakin ve her defasinda kendini sucluyor ..
Hakli cikartamaz cunku degil zaten..
Bende bu konunun hepsini okudum ama anlamadim nasil böyle sakin karsiladiniz esinizin size olan duskunlugunden bahsediyorsunuz 3 haftada degisti diyosunuz ama o anda masayi basina niye gecirmediniz neyden korktunuz bana esim böyle diyecek bende kalkip masayi terkedecem agzini yuzunu oracikta dagitirdim ya siz cok sakinsiniz ya ben cok arsizim yada bu olay hayal urunu. Bide karnimdaki bebege laf söyleyecek oldu pasam bilemiyorum ama benim tepkim cok daha buyuk olurduben anormalim desem bide hamilesiniz daha alingan daha sinirli olurdum ben verirdim aninda ayari eski sevgilisinin arkasindan kosmusmus lafa bak lafa bir koca bunu karisina demez dediysede o kocadan hayir gelmez. Sahsen ben sacma ve biseylerin eksik oldugunu dusunuyorum.hatta esime bile icten ice bana böle yapsa yapabileceklerimi dusunuyorum ona simdiden cok acidim
.(Allah vermesin insallah)
Haaa bu arada esimin eski sevgilim diyebilecegi kimsede yok cocukluk ilk ve tek askiyim 13 yasindan beri benle sevgili![]()
hay ağzını öpeyimŞu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Kendinize yeni bir topic açıp orada bahsedin hayırlı kocanızdan.
Menesa kocaının ilki değilmiş, ee ne yapsın şimdi.
Kendin yeKendini affetirmeye calisiyor , demin mesaj yazdi hafta sonu izin aldim , yemek yiyelim beraber konusuruz diye.
Kendin ye dedim.
Ağzına sağlık çok güzel demişsinŞu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Menesa kocasının ilki değilmiş, ee ne yapsın şimdi.
hay çok yaşa, sanki nispet yapar gibi, ne yapalım yani kkonu sahibi eşinin ilk aşkı değilmiş atsın mı kendini??? kızcağız derdini anlatmış şurda..Şu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Şu derdi olan kadınların konularına gelip neden böyle şeyler yazarsınız anlamam.
Haaa bu arada esimin eski sevgilim diyebilecegi kimsede yok cocukluk ilk ve tek askiyim 13 yasindan beri benle sevgili![]()