Eşim porno izlemiş

Bu arada forumda yüzlerce porno konusu açıldı ama bu defa tartışma bir hayli felsefi boyutlara gelmiş, etik kavramına sıkça değinilmiş, çoğu arkadaş evrimden dem vurmuş. Bu konunun bundan sonraki porno tartışmalarında bir çığır açmış olmasını ümit ediyorum
 
Yav o değilde şimdi baktım n11 +18 kadınlar için satılan oyuncaklara bir sürü yorum var,e bunları kadınlar almıyorsa ülkede çok kişi eşcinsel takılıyor o zaman.
Ama yorumlar kısmına çok güldüm aldım çalışmadı,aldım bozuk,yok ben 16 cm istemiştim bu kısa geldi vs koptum,bundan sonra ne zaman sıkılsam açıp yorumları okuyacam sizede tavsiye ederim kızlar.
 
M Mayonez kizmakta haklısın.
Kötü olan bir şeyi "artık çoğunluk yapıyor veya izliyor" diye o şey normal falan olmuyor.

Ama eşin senin ne hissettiğini anlamaz, hatta savunmaya geçer ne var bunda diye.
O yüzden sen de izliyormuş gibi yap. Senin başka erkeklere bakarak tatmin olduğunu düşünürse o zaman anlar nasıl aşağılayıcı bir durum olduğunu.
 
İzlesin ne olacak fikrini anlamıyorum sanırım fazla duygusalım. Eşin başka kadınlara bakıp tatmin olması normal bişey mi yani? O kadınla beraber olduğunu düşünerek tatmin oluyor adam. Bunun fiziksel olarak aldatmadan ne farkı var? Bir adım ötesi fırsatını bulunca fiziksel olarakta aldatmaktır. Beraber izleme fikride ayrıca kötü geliyor kusura bakmayın. Eşler arasında biraz saygı olmalı, böyle laçkalaşmayı kabul edemiyorum nedense
 
Konu sahibi yapma ben istemiyorum deyince bakmayacak mi bu adam gizli de olsa yine bakcak. Kaldiramiyosa bosansin dicez bu sebepten bosanilmaz diycek. Adamida degistiremeyecegine göre cözüm kabullenmek. Ya bu deveyi gütcek ya bu diyardan gitcek.
 
Ben karşıyım inancım gereği. İzlemek isteyen izin almaz o ayrı da bunu anlarsam çok kızarım.
Hayal gücüne gelince yine inancım gereği insan düşüncelerini faaliyete geçirmediği müddetçe düşüncesinden sorumlu olmaz. Hatta düşünüp hayata geçirmediği için kendine hakim olduğu için sevap kazanır.
Ama düşüncelerini şekillendirmek, kötü düşüncelerden uzak durmak için de yine inancım gereği gözüne, kulağına, diline sahip çıkman gerekir. Haram ortamlarda çok bulununca insanın aklına tabiki de haram şeyler gelir.
 
Pornodan evrime geçiş yapan kadınlar kulübünün seçkin üyelerini tebrik ederim :)

Pornoyu izlemeyi kendi adıma normal bulmuyorum. Eşim de izlesin elbette istemem. Ama hiç takip etmiyorum izliyor mu diye, bu konuda yüzgöz olmak istemem çünkü. İzliyor olsa ve ben izleme deneme rağmen devam etse ne yapacağım, bı konu için sürekli huzursuz mu olacağım

Ayrıca pornoyu normal bulmayan insanlara da ne var bunda diye cümleler kurmakta doğru değil. Size göre normal ona göre değil. Herkese göre değişiyor bu normallik durumu.
 
Son düzenleme:

Evet haklısınız bu konuda katılıyorum. Boşanmaya yeter bir sebep değil belki ama normal karşılamak ve hatta alay etmekte bana absürd geliyor. Ne var bunda birlikte izleyin fikri de keza öyle. Cinsellikte biraz duygusallık olmalı eşler arasında diye düşünüyorum sanırım. Eşimde böyle bir şey görsem asla konusunu açamam yani neden izledin diye soramam sanırım
 
Yani iste bakin ne guzel soylediniz inancim geregi diye. Her bireyin inanci farkli oldugu icin kesin net sınırlar cizilemeyecek bir durum. O sebeple gelen fikirler de hep farkli olacak. Eslerin de ayni dusunmeleri mumkun olamayabiliyor bu durumda. Herkes de caninin istedigi gibi yasiyor
 
İnançlar farklı olsa da bu pornonun normal olduğunu göstermez. Artık herkes seyrediyor diye de normallestirilemez. Fuhsiyati özendiriyor çünkü ve inançlı, inançsız tüm hukuk sistemlerinde bu suçtur ve kabul edilmez. ( nasıl ki uyuşturucuya özendiren yayınlar normal karşılanmıyor. )
Pornonun kötü olduğunu düşünen kişileri de kimse alaya alıp eleştiremez.

Yeri geliyor eşleri eskort sitelerini arattı diye çoğu üye bunu aldatma kabul ediyor. Durduk yere herife ilham gelip " dur ben bir eskort sitelerini araştırayım" demiyor ki.
Porno seyrettikten sonra o sitelere giriyor. Porno normalse sadece eskort aratan herif de icraata geçirmediyse aldatmış sayılmıyor o zaman.
 
Her porno izleyen esini fiilen aldatmaya kosmuyor. Biz kabul etsek de etmesek de porno bir aldatma degil,hukuken de boyle sayilmiyor. Ama dedigim gibi sizin dusuncenize gore porno izleyen birisi esini aldatmis sayilabilir,bu sadece sizin gorusunuzdur. Herkesin inanci nasil farkliysa fikri de farklidir,ortak paydada bulusulmasini bekleyemeyiz. Fuhusa ozendirdigi de tamamen sizin fikriniz yine. Dolayisiyla konu tamamen kisiye bagli degisen bir durum.
 
Biri beni aydınlatsın bayanlar. Ben de Bi iki kere eşimin porno izlediğini gördüm ve bu konu beni çok üzüyor. Ama eşimin beni çok sevdiğini biliyorum. Bunu kendisine neden izliyorsun diye sorduğumda büyük tartışma yaşıyoruz bu durum da ne yapmalıyım eşimi rahat mı bırakmalıyım yoksa daha da üstüne mi gitmeliyim. Bu arada eşimin hiç dışarı hayatı yok
 
e ne var bunda izlesin ne oluyor..
 
Bi kadının eşi aldatmış aldattığı kadın sormuş neden karını benimle aldatıyor sun diye senin çarşaflar ütülü yastıkların parfüm kokulu ondan demiş bukadar basit artık aldatma olayları
 
Aman herkes izliyor ne var abartmayın yaa karı koynuna alacağına porno izlemiş geçmiş gitmiş salla gitsin
 
Yalnız ülkemizde devletin koyduğu tüm kurallara riayet ederek çalışan, vergisini veren seks işçileri var bunun farkındasınız değil mi? Baya imam maaşı ödenen vergi hani.

Hani inançlı inançsız bütün sistemlerde porno suçtur çünkü fuhuşu özendirir tespitinde bulunmuşsunuz, ona istinaden yazıyorum. Fuhuşu özendirmeyi bırakın doğrudan vergilendiriyoruz, siz de herkes kadar o vergilerden faydalanıyorsunuz zira.

Ki erkeğin ve kadının is gücünün ve doğrudan bedeninin sömürülmesi ve kiraya verilmesi kafadan milattan öncesini de sayarsak binlerce yıllık bi konu, karmaşık meseleler.

Ama özetle yetişkin ve kendi rızasıyla hareket eden insanların bedenlerine, cinsel hayatlarına, cinselliği ne amaçlarla yaşayacaklarına doğrudan karışmak kimsenin haddine değil.

Yani sistemsel eleştiriler yapılır, sistemi besleyen faktörler yerden yere vurulabilir ya da sistem desteklenebilir (inanmayacaksınız ama bu da bi secenek) ama günün sonunda konu sahibinin kocasının kendi değer yargılarıyla, izlediği şeye yüklediği anlamla ilgilidir bu konu. Konu sahibesi bu konuda kocasının fikirlerine bakar, kendi fikrine bakar, aradaki uyuma bakar, uyumsuzluk katlanılmaz noktadaysa gereğini yapar.

Ama porno izlemeyi escort aramakla eş görmek, aldatılmaya yakın tutmak düpedüz abartı sanatının dibine vurmaktan, gerçeği çarpıtıp ajite etmekten başka bi sey degil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…