eşim psikolojim ve bebek

onlysea

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
254
33
318
Merhaba hanımlar.
Burada herkesin çok problemi var ama bende kendi problemim size göre kucuk olsa da anlatmak istedim.
30 yaşındayım 5 yıllık evliyim severek ve isteyerek evlendik. Hala seviyorum. Eşim de sanırım seviyor. Gelelim soruna eşimin ailesi bize geldi 1 haftadır Bizde ler ve ben çok bunaldim onlara belli etmeme çalışıyorum ama çok sıkıldım. Birde hep ailesi yüzünden tartistik eski konularimda da açmıştım. Bugün yine tartistik ve ben içki ve sigara almaya gittim çünkü kendimi başka türlü saki lestiremem diye. Bu arada yanlış anlaşılmasın pek içki içen biri değilim çok nadir. Ama canım sıkılınca aklıma ilk gelen sigara sonra da alkol. Bu arada sigarayı da bırakmaya çalışıyorum. Eşimde bozuldu gece gece dışarı çıktığım için ona al dedim almadı. Bebek istiyoruz ama maddiyatan yapamıyoruz. Çok bunaldim. 30 yaşındayım ve anne değilim diye ve ben bu akılla nasil bir anne olucam onu da bilmiyorum. Acaba psikolojik problemlerim mi var. Yardım edin lütfen bana

Merhaba hanımlar.
Burada herkesin çok problemi var ama bende kendi problemim size göre kucuk olsa da anlatmak istedim.
30 yaşındayım 5 yıllık evliyim severek ve isteyerek evlendik. Hala seviyorum. Eşim de sanırım seviyor. Gelelim soruna eşimin ailesi bize geldi 1 haftadır Bizde ler ve ben çok bunaldim onlara belli etmeme çalışıyorum ama çok sıkıldım. Birde hep ailesi yüzünden tartistik eski konularimda da açmıştım. Bugün yine tartistik ve ben içki ve sigara almaya gittim çünkü kendimi başka türlü saki lestiremem diye. Bu arada yanlış anlaşılmasın pek içki içen biri değilim çok nadir. Ama canım sıkılınca aklıma ilk gelen sigara sonra da alkol. Bu arada sigarayı da bırakmaya çalışıyorum. Eşimde bozuldu gece gece dışarı çıktığım için ona al dedim almadı. Bebek istiyoruz ama maddiyatan yapamıyoruz. Çok bunaldim. 30 yaşındayım ve anne değilim diye ve ben bu akılla nasil bir anne olucam onu da bilmiyorum. Acaba psikolojik problemlerim mi var. Yardım edin lütfen bana
içki sorunlarının çözümü değil ki
konuşarak anlaşmaya çalışsanız eşinizle
eşinin ailesi gitti mi yada ne zaman gidecekler

Eski konulara sadece göz gezdirdim ama aileyle alakalı aşırı büyük bir problem göremedim. Sadece eşinizin ailesine biraz düşkün olması dışında. Bunalmanızın sebebi sadece ailesinin evinizde olması mı? Eğer öyleyse ve verdiğiniz tepkiler bu şekildeyse ilginç geldi bana.

Her cocuk.nasibi ile gelir inan bana.gec anne.olan biri olarak cocugu.dusunmeni tavsiye ederim. Eşin çocuk.istemiyor mu

Maddi olarak ne gibi sikintilariniz var?
Calisiyor musunuz? Borcunuz mu cok?
Evlilik tum zorluklarin altindan beraber kalkmaktir,esiniz iyiyse sizi ezdirmiyorsa ailesine karsi bu kadar dert edinip ickiye sigaraya siginmayin bunaldiginiz an da...

Ayrica gercekten cok cirkin ister kadin,ister erkek olsun gecenin o saatinde aileler varken bana icki al icmek istiyorum demek.Cocuk istiyor ama maddiyattan yapamiyormussunuz vardir bi hayir diyorum ve eklemek istiyorum hamile olsaydiniz bu sikintinizi nasil atlatacaktiniz? Herseyin hayirlisi olsun sizin ve esiniz hakkinda...

Eski konulara sadece göz gezdirdim ama aileyle alakalı aşırı büyük bir problem göremedim. Sadece eşinizin ailesine biraz düşkün olması dışında. Bunalmanızın sebebi sadece ailesinin evinizde olması mı? Eğer öyleyse ve verdiğiniz tepkiler bu şekildeyse ilginç geldi bana.
Aynen evde olmaları ve ben işteyken onların evde olmadı rahatsız edici kendi evimde yabancı gibi oldum. Aslında çoğu kişiye göre iyi bir hayatım var ama sanırım ben iyi biri değilim. Memnuniyetiz ve çekilmezim

Her cocuk.nasibi ile gelir inan bana.gec anne.olan biri olarak cocugu.dusunmeni tavsiye ederim. Eşin çocuk.istemiyor mu
İstiyorum ama 2016 da bu sene çok zor şeyler yaşadım. Eşim önce den istemiyordu ama sanırım artık o da istiyor yada bıktı bu konudan yapalım da kurtulayim diyor

Evlilik tum zorluklarin altindan beraber kalkmaktir,esiniz iyiyse sizi ezdirmiyorsa ailesine karsi bu kadar dert edinip ickiye sigaraya siginmayin bunaldiginiz an da...

Ayrica gercekten cok cirkin ister kadin,ister erkek olsun gecenin o saatinde aileler varken bana icki al icmek istiyorum demek.Cocuk istiyor ama maddiyattan yapamiyormussunuz vardir bi hayir diyorum ve eklemek istiyorum hamile olsaydiniz bu sikintinizi nasil atlatacaktiniz? Herseyin hayirlisi olsun sizin ve esiniz hakkinda...
Ben çalışıyorum ama eşimin is problemi var maaşları almıyorlar düzenli. Ev borcuna girdik o baya zorluyor. Eşim ailesine karşı tabiki çoğunlukla sesiz kalıyor geçen hafta k.peder çocuğumuz henüz olmadığı için yok tedavi olun vs dedi eşim problem yok demesine rağmen sonra k.Peder yok yetersizsiniz yok eksiksiz yok aile değilsiniz eşim cevap vermedi ben ezildim ve sadece agladim,
Sorun da bu hamile olsam alkol sigara yok peki sinirlenince ne yapicam bende bilmiyorum

Aynen evde olmaları ve ben işteyken onların evde olmadı rahatsız edici kendi evimde yabancı gibi oldum. Aslında çoğu kişiye göre iyi bir hayatım var ama sanırım ben iyi biri değilim. Memnuniyetiz ve çekilmezim
Eşinizin ailesi sonuçta ve evinize misafir gelmiş. Hani desem kv şöyle kötü davranıyor,böyle yapıyor vs. Kp aksi huysuz ozaman belki anlayış gösterebilirim ama ne bileyim geçici bir süre ve evinize misafir gelmişler,sabredilebilir.aynı durumda sizin aileniz olsa tepkiniz ne olurdu? Yada eşiniz sizin tepkinizi verseydi ne yapardınız?

Not: Kp kısımlarını şimdi gördüm. O mevzuyu da eşinizin konuşup çözmesi gerekiyor. Sizinde eşinize güzellikle, ailesi ile bu mevzuyu konuşmasını söylemeniz lazım. Söylediği ağır şeylermiş evet.

Evet
Eşinizin ailesi sonuçta ve evinize misafir gelmiş. Hani desem kv şöyle kötü davranıyor,böyle yapıyor vs. Kp aksi huysuz ozaman belki anlayış gösterebilirim ama ne bileyim geçici bir süre ve evinize misafir gelmişler,sabredilebilir.aynı durumda sizin aileniz olsa tepkiniz ne olurdu? Yada eşiniz sizin tepkinizi verseydi ne yapardınız?

Not: Kp kısımlarını şimdi gördüm. O mevzuyu da eşinizin konuşup çözmesi gerekiyor. Sizinde eşinize güzellikle, ailesi ile bu mevzuyu konuşmasını söylemeniz lazım. Söylediği ağır şeylermiş evet.
Evet hemde çok ağrıma gitti söyledikleri eşim bana haklısın dedi ama beni savunmadi ve yine de ailesinden taraf oldu.
Aileme yapılsa tabiki hoşuma gitmez zaten çok kısa sure önce babamı kaybettim sadece annem var. Doğru değil yaptığım biliyorum ve kendimi suçluyorum herseyde zaten

Evet

Evet hemde çok ağrıma gitti söyledikleri eşim bana haklısın dedi ama beni savunmadi ve yine de ailesinden taraf oldu.
Aileme yapılsa tabiki hoşuma gitmez zaten çok kısa sure önce babamı kaybettim sadece annem var. Doğru değil yaptığım biliyorum ve kendimi suçluyorum herseyde zaten
Bundan öncesini bilemem ama bu mevzuda,bu sözlere bozulmakta haklısınız.ustelik eski konularınız hep bebek istemeniz ve eşinizin ertelemesi ile alakalıyken böyle ithamlar duymak ağır cidden. Ama bunu eşinizle çözmelisiniz sizi savunmayı yada evliliğinize karıştırtmamayı öğrenmeli. Bunun haricinde sadece evinizde oldukları için mutsuz olursanız kanaatimce eşinizin gözünde değeriniz zedelenir.sevmek zorunda değilsiniz ama saygı,idare etmekte önemlidir diye düşünüyorum. En azından sevdiğiniz insan için.
Ayrıca başınız sağolsun :(

Annesi olun bir an önce harika birşey tabi zor bebeklerin bakmak kolay değil ancak uyudu prensesim ve bu saatte ayaktayım.ama evlat kadar güzel birşey yok o kesin...

Merhaba hanımlar.

Öncelikle eşinizin sevgisinden emin olun derim.
Yaşınız çocuk yapmak için uygun ama bu psikolojideyken ve maddi olarak yetersizken yapmayın.

iyi de 30 yaşında insansınız

kp in o sözleri de klasik toplum

bunlara alınmamak lazım yani

ne bileyim sokaktaki teyze de der bunları

o zaman eksik vs deyince para yok x maaşlarını bile düzenli alamıyor

bebek doğunca ben çalışamazsam aç kalırız kısmet bir ara olur deyip geçin

cici kız olacağım diye kendinizi neden üzüyorsunuz

eşim korumadı diyorsun da ne demesi lazımdı

bir de gece içkiyi nasıl aldın ya

burada 10 dan sonra nacak komşudan alınabiliyor :)

sigarayı bilmem de içki sinirlere iyi gelmez ki

eğer sinirli isen çok içersin hızlı içersin ve sızarsın ama sorunların aynı yerde durur ertesi sabah devam

haaa sinirlenince içki sigara içemeyeceğim diye çocuk yapmamak da olmaz

psikolojim iyi değil diyorsanız bir doktora görünün zira kv kp ilişkin çok çok büyük bir sıkıntı olmadan sizi bu kadar rahatsız ediyor

çocuk olursa da kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz

Canın sıkılınca sigara ve alkolden yardım bekliyorsan mutlaka sorunların var arkadaşım bence doktora git.

Back
X