her insan bir deyil tabiki
eşinin huyunu suyunu bilmiyoruz ama
benim şahsi fikrim
bir erkek 5 ay cinsel ilişki yaşamadan duramazzz imkansızz
kendi kendine tatmin oluyormu
yoksa öyle bir durumdamı yok ............
bence hayır deyil bu durum
canım sana en iyicevabı yine eşin vercek .onunla otur musait bı zmanda.enine boyuna konuş bu kobuyu.canımın yanmasındna korkuyorsan endişelenme de. busekılde benden uzak durdukca canımı daha cok yakıyosun de.
Arkadaşım inşallah hayırlısı ile çoçuk sahibi olursun ama herkese güvenme doktorlar tamamen para peşindeler ticaret yapıyorlar yoksa çoçuk olmuş olmamış önemli değil onlar paralarına bakarlar istersen sana bir arkadaşın num vereyim ban yardımcı oldu şuan annne adayım ben 30 yıldan sonra bu meyveyi tattım
niye duramasın hamileliği boyunca hiç cinsel beraberlik yaşamayan arkadaşlar tanıyorum çevremde. bu bilgiyi neye dayanarak bu kadar kesinleştirdiniz anlamadım
kızlar hepinizin msj tek tek okudum hepinize çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız eşimle ilgili başka hiç bi sorun yaşamıyorum bebekle falan çok ilgili sadece benden bu konuda uzk duruyor sanırım babalığa alışıyor ama ben bu duruma çok üzülüyorum bakalım daha ne kadar devam edecek bu durum
Bir erkeğin bu durumda psikolojısı ne olur bilemiyorum ama açıkçası ilginç geldi. Şu ilginç geldi en azından, bir erkek olarak size onca zamandan sonra böyle bir konu açmaması, en azından olabilir mi, zararı olur mu, rahatsız olur musun filan. Bunu da geçtim rahatsız olacağınızdan dolayı ve sizi düşündüğünden dolayı açmamıştır heralde. Ama özellikle siz bunu istediğiniz halde, heralde istediğinizi biliyordur, konuşmuşsunuzda heralde, buna rağmen uzak durmasını anlayamadım. Sonuçta talep sizden geliyor, ortada düşünelecek ne var ki. Rahatsız olacak olsanız zaten istemezsiniz. Ayrıca size bunun karşılığında mantıklı bir açıklama yapıp sizi rahatlatmamasıda ilginç. Bunu bunu hissediyorum diyebilir. Ve durum benden kaçıyor diyebileceğiniz seviyeye gelmiş. Siz isterken neden kaçsın.
Ama dediğim gibi nasıl bir psikolojı içinde onu bilemem. Umarım dizelir yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?