- Konu Sahibi atessizprenses
-
cnm rapor alsan daha iyi olmazmı..
şöyle 10 gün dinlensen kendini baya toplarsın.
ha baktınki iyleşecek gibi değilsin ve çalıştığı sürece iyice ilerliyor hastalığın,
bas istifayı otur evinde..eşinde kim oluyormuşta sen hastaken seni çalışmaya zorluyormuş.
lütfen kendini ezdirme.
o sana tıpış tıpış bakmak zorunda,ne yani paran içinmi evlendi.
canım haklısın ama işyeri benim.yani kapatmam sözkonusu bile olamaz tabi ki.ama çalışanlarım var ve arada bir uğrarsam gün içinde yeterli olacak.fakat eşim sabah git akşam gel derdinde ki,ben yokken işler tıkır tıkır işlemiyor,bunu da çok iyi biliyor...biraz yatsam aslında iyileşip kalkınca ben herşeyi toparlarım.ama sürekli iyi misin,işe gidebilecek misin demesi çok sinirimi bozuyor...ben kalkmaya zorlasam da kendimi onun bana, gitme,biraz dinlen demesi gerekmez miydi?
Canım yaa, çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.. Bir yanda ciddi bir hastalık, bi yanda da duygusal boşluk.. ikisine birden katlanmak çok zor olsa gerek.. Allah yardımcın olsun ama bu adama bi çare bulman lazım evlendikten sonra.. İnsan seviyosa, sevdiğini gözünden sakınır, ona bişey olacak diye korkar, özen ve özveri gösterir.. Sen böyle bi adamla beraber olacak kadar değersiz değilsin.. Umarım bir an önce iyileşir ve sorunlarını halledebilirsin.. Hakkında hayırlısı olsun canım..
ben de sizi baskasina ait bir yerde calisiyorsunuz sandim.
benim anlayamadigim is yeri kendinize ait,
isi idare ettirecek calisanlariniz da var siz niye kocanizin "evde dinlen,gitme"demesini bekliyosunuz ki?
o kadar agir hastalikta kim takar kocayi isi?
isterse omur boyu ise git desin
is yeri benim degil mi?
gitmem gitmem yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?