Eşim resmen hastayken bile çalışmaya zorluyor

ah canım bir bilsen... ayy dükkanın kirası gelecek,ayy ilgilenmezler senin gibi,işi bilemezler...yani sıkışırım da eve az para girer.bu anlamda beni yiyip bitiriyor kısaca...

hastayken de dinlemeyiverin biraz kocanizi
sizde de biraz hata var odenmeyiversin 1 ay kira deyip gitmeyin kapatin konuyu

Geçmiş olsun..
İnanın utandım kendimden..
Eşinizin sözünden hiç çıkmıyorsunuz sanırım..
İyi mi kötü mü bilemedim ben şimdi?:26:

Bazı erkekler gerçekten terbiye sınırmı zorluyor...sonra da erkek gibi küfreden bayanlardan hoşlanmıyoruz diyorlar...bizde adam değil madem gibi ortalıkta dolaşan erkeklerden nefret ediyoruz..!iş yeri sizin kazanç sizin ama böyle bir eş sizin olmamalı derim...yaslanmış hayatını size ohh..! umrundamı size ne olduğu...kendi değerinize kendiniz karar verin sizi evin hambelı gibi gören erkek mi layığınız...zorla çalışıyor dıyorsunuz...peki size ne gibi erkeklik yapıyor...düşününüz...herkez kadar faydası varsa o işte sizin erkeğiniz değildir..kazancınız yerındeyse çekmeyın derim...üstünüze yapışmış bu evin hammallığı belliki...varlığı fayda getırmeyenın yokluğuda koymaz ...sağlığınıza bakın düzelin....önce..kusura bakmayın yanınızdaki erkek değil...

Geçmiş olsun..
İnanın utandım kendimden..
Eşinizin sözünden hiç çıkmıyorsunuz sanırım..
İyi mi kötü mü bilemedim ben şimdi?:26:

canım yalnız ben eşimin sözünden çıkmıyorum demedim.sadece rahatsız oluyorum.siz olsaydınız bütün imkanları sizin sağlamanıza rağmen,tepenize birilerinin gelip sürekli sizi rahatsız etmesini istermiydiniz???konu dinlemek değil,duyduğum rahatsızlık ve değersizliğimi hissetmem...

Eeeee ben olsam "gitmiyorum kardeşim işe,öleyim mi?" der kestirip atardım..
Ama siz hasta halinizle işe gidiyorsunuz o istiyor diye di mi?
Rahatsızlık ve değersizlik için ne diyeyim öyle hissediyorsanız doğru o dur zaten...

madem tum imkanlari siz sagliyorsunuz birilerinin de tepenize binmesine izin vermeyecek oz guvene de sahipsinizdir.
kocaniz anlayissiz yada ilgisiz.
hastaliginizin derecesini,vucudunuzdakidaki halsizligi,direncsizligi ancak siz bilebilirsiniz.
madem dr dinlenin dedi kocanizin ise gitmiyor musun?gec kalacaksizn gibi cumlelerini umursamayin.

geçmiş olsun ateşsizprenses.
..
erkek insan otoritenin kendisinde olduğunu hissetmek ister. hissettiği güçten beslenir. sizin maddi yeterliliğiniz ezici geliyordur eşinize,
anlayışsız davranmasının nedeni içindeki kompeks olabilir. öfkesini bu şekilde davranarak çıkartıyor olabilir. -kazancının size nazaran yetersizliğinden dolayı kendisine olan öfkesi-
sizi değersiz hissettirebilecek tavır takınarak kendini değerli hissediyor.
nefsin ego için yaptırabilecekleri güzel duyguları aşındırabiliyor.

çok çok geçmiş olsun bu hastalığın tek çıkar yolu bol bol dinlenmek,vitamin almak ben çocukken geçirdim bu lanet hastalığı 9 yaşındaydım 1 ay rapor ayarlamıştık okula gidememiştim 14 tane penisilin iğne,ilaçlar,şuruplar antibiyotikler vs vs.o yüzden halinizden anlayabiliyorum dr en ufak bir soğuk alırsan tekrarlar ve ciğerlerin işlemez hale bile gelebilir demişti hiç unutmam sıkı tutun kendinizi can maldan önemlidir,eşiniz bu kadar mı vicdansız yaaşok oldum resmen
bence hiç takmayın eşinizi böyle bir durumda,sıkı giyinin güneşe aldanmayın
çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...

çok geçmiş olsun canım benim anladığım sen hastayken eşinin doğal olarak seninle ilglenmesi kaldıkı bunu her kadın ister para kazansın veya kazanmasın insan hastayken ilgi ve alaka tabiki ister eşin bunu yapmıyorsa kendini değersiz gibi hissetme bazı erkekler kadının hasta olmasını tahammül edemiyo sanki robotuz en azından söylediklerini takmamaya çalış

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
bu hastalığın ne dmeek olduğunu çokkk iyi biliyorum yaşamış biri olarak..
kendinize bakmaz dikkat etmezseniz ilerler çok kötü bir boyuta gelir...
iş eş hepsini bir kenara koyun kendi sağlığınıza bakın..
sizden değerli hiç kimse yok..eşiniz hakkında yorum yapmak istemiyorum sadece çok merhametsiz bir eşe sahipsiniz diyorum allah yardımcınız olsun

Sizin kendinize vermediğniz değeri bir başkasından(eşinizde olması farketmez) beklemeniz hata..
Ben kendimi toparlayana kadar işi ağırdan alacağım de!..
Tutup kolunuzdan çeke çeke götürecek değil.
Önce siz kendiniz kendinizi düşünün, eminim gerisi gelecektir.

onlardan incelik beklememek lazım sadece kendi istekleri önemli onlar için...şöyle bi gerçek varki sen kendine değer verdğn zaman tuhaf bi şekilde aynı değeri o da sana gösterio..sende bitio anlicağn

Öncelikle çok geçmiş olsun.Dediğiniz gibi bu hastalıkta dinlenmek şart.
Size en büyük desteği vermesi gereken eşiniz iken,
resmen hastalığınızın kötüye gitmesi için zorluyor sizi.
Sağlık elden gittikten sonra ne kazanılan parayı ne evde ki sorumsuz kocayı
ister insan...Ev hanımıyım ve her bayan kadar rahatsızlıklarım olur,
en küçüğünden örnek vereyim her ay yaşadığımız sıkıntılarda bile ilk gün inanılmaz ağrım
olur ve yarım gün hiçbirşey yapmadan uzanıp dinlenme ihtiyacı hissederim.
Eşim bu durumdayken bile beni evle ilgili bir iş için bile zorlasa,ağzının payını alır.
Kaldı ki sizin rahatsızlığınız ciddi ve sizden beklentisi o halde çalışamanız.
Lütfen önce kendinizi dinleyin,ne koca ne aile,önce sizin sağlığınız.
Siz varsanız herşey var,yoksanız kim var?
Eşiniz rahata alışmış baya,öyle ki sizin hastalığınız bile kazandığınız paraya olan
güveninde ve hırsında hiç hız kesmemiş.
O sizi düşünmüyorsa bence siz kendinizi düşünün.
Gitmeyin iki üç gün işe ne çıkar?
işyeriniz 3 gün için batmaz ya,ama siz kendinizi toplarsınız.
sağlıkla yeniden işinizin başına geçersiniz.
Eşinizin baskılarına da sert bir dille karşılık verin.
Sizin çalışıp ondan fazla para kazanmanıza şükretsin.
Daha fazlasınıda beklemesin.önce siz sağlığınızı kazanın,para her zaman kazanılır.
tekrar çok geçmiş olsun.

ah canım açık açıkta demiyor.biraz tersleyince hemen iyi misin diye merak ettim diyor.anlıyorum onu,2-3 gün kayıp diye düşünüyor.bu kadar bencil lduğunu hiç hissettirmemişti...çok şaşırdım.ben o hasta olunca hemen işe gitme,izin alalım diyorum.onun bana yaptığına bak...

CANIM benim kıyamam ya ay çoküzülüyorum bende yaşadım senin yaşadığını hastalıktan ölürken eşimin işe gitdemesini oyüzden tokat yediğimi neyseki ben erken gördüm yüzünü... canımkendiniezdirme gerekirse işet çık oödesin erkek değil mi...

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı durumları yaşadım evliliğmde resmen köle gibi çalışıodum ve hasta olduğum zamanlardada aynı senin gibi umursamıodu o hep paranın peşindeydi ve kaçınılmaz son birikimler devam ede ede evliliğimiz bitti ben onu 6 senede değiştiremedim o yüzden hiçbir fikrim yok allah büyük sabır versin diorum inş. sen değiştirmeyi başarırısın

ben işte bu yüzden evlilikten korkuyorum
Allah yardımcın olsun ne diyelim. Hayatta en nefret ettiğim insan kadın parasına bakan insandır .

sabrediyorum canım.bazen benim ona değil,onun bana muhtaç olduğunu düşünüyorum.ve diyorum ki,ne gerek var o zaman ona.ben kendi kendime yettikten sonra neden bir de erkek kahrı çekeyim.hiç olmazsa enerjimi ve paramı sadece kendime ve oğluma harcarım...ama işte insanın bazen eli kolu bağlanıyor...

aynen öle canım benimde bitirmemin nedeni buydu çünkü hem evi ben geçindirodum hem adamın harçlığını veriodum hemde üzerine dayak yiyip itilip kakılıodum allah yardımcın olsun çok zor

Zaten Evlilikten Korkuyorum, Daha Doğrusu Evlenince Değişen Erkeklerden, Bu Yazı İyice Umutsuzlaştırdı Beni.. Siz Belki Açıkça Söyleyemiyorum Vs. Diyorsunuz Ama Daha Ne Kadar Böyle Bir İnsana Katlanabilirsiniz?? Evlilik Benim Gözümde Şefkat, Sığınak, Birbirini Kollama Bunlar Demek.. Yazık Değil Mi Size..Bence Bir An Önce Tavrınızı Koyun Ve Sizi Kullanmasına İzin Vermeyin.. Evet Hepimizin Öncelikleri Var.. Anne Babamız, Eşimiz, Çocuğumuz, Arkadaşlarımız Vs. Ama İnsan Bir Yerde Kendi İçin De Yaşamalı Ve Önce Kendine Saygılı Olmalı..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…