- Konu Sahibi atessizprenses
-
ah canım bir bilsen... ayy dükkanın kirası gelecek,ayy ilgilenmezler senin gibi,işi bilemezler...yani sıkışırım da eve az para girer.bu anlamda beni yiyip bitiriyor kısaca...
Geçmiş olsun..
İnanın utandım kendimden..
Eşinizin sözünden hiç çıkmıyorsunuz sanırım..
İyi mi kötü mü bilemedim ben şimdi?:26:
canım yalnız ben eşimin sözünden çıkmıyorum demedim.sadece rahatsız oluyorum.siz olsaydınız bütün imkanları sizin sağlamanıza rağmen,tepenize birilerinin gelip sürekli sizi rahatsız etmesini istermiydiniz???konu dinlemek değil,duyduğum rahatsızlık ve değersizliğimi hissetmem...
canım yalnız ben eşimin sözünden çıkmıyorum demedim.sadece rahatsız oluyorum.siz olsaydınız bütün imkanları sizin sağlamanıza rağmen,tepenize birilerinin gelip sürekli sizi rahatsız etmesini istermiydiniz???konu dinlemek değil,duyduğum rahatsızlık ve değersizliğimi hissetmem...
Öncelikle çok geçmiş olsun.Dediğiniz gibi bu hastalıkta dinlenmek şart.
Size en büyük desteği vermesi gereken eşiniz iken,
resmen hastalığınızın kötüye gitmesi için zorluyor sizi.
Sağlık elden gittikten sonra ne kazanılan parayı ne evde ki sorumsuz kocayı
ister insan...Ev hanımıyım ve her bayan kadar rahatsızlıklarım olur,
en küçüğünden örnek vereyim her ay yaşadığımız sıkıntılarda bile ilk gün inanılmaz ağrım
olur ve yarım gün hiçbirşey yapmadan uzanıp dinlenme ihtiyacı hissederim.
Eşim bu durumdayken bile beni evle ilgili bir iş için bile zorlasa,ağzının payını alır.
Kaldı ki sizin rahatsızlığınız ciddi ve sizden beklentisi o halde çalışamanız.
Lütfen önce kendinizi dinleyin,ne koca ne aile,önce sizin sağlığınız.
Siz varsanız herşey var,yoksanız kim var?
Eşiniz rahata alışmış baya,öyle ki sizin hastalığınız bile kazandığınız paraya olan
güveninde ve hırsında hiç hız kesmemiş.
O sizi düşünmüyorsa bence siz kendinizi düşünün.
Gitmeyin iki üç gün işe ne çıkar?
işyeriniz 3 gün için batmaz ya,ama siz kendinizi toplarsınız.
sağlıkla yeniden işinizin başına geçersiniz.
Eşinizin baskılarına da sert bir dille karşılık verin.
Sizin çalışıp ondan fazla para kazanmanıza şükretsin.
Daha fazlasınıda beklemesin.önce siz sağlığınızı kazanın,para her zaman kazanılır.
tekrar çok geçmiş olsun.
ah canım açık açıkta demiyor.biraz tersleyince hemen iyi misin diye merak ettim diyor.anlıyorum onu,2-3 gün kayıp diye düşünüyor.bu kadar bencil lduğunu hiç hissettirmemişti...çok şaşırdım.ben o hasta olunca hemen işe gitme,izin alalım diyorum.onun bana yaptığına bak...
merhaba arkadaşlar.daha önceki konumdan hatırlarsınız beni.hayatın müşterek olamadığından bahsetmiştim.ve sonunda olan oldu.1 haftadır hastayım,yatağa düştüm.doktor zatürree başlangıcı teşhisini koydu.bundan 3 sene önce geçirmiştim bu hastalığı ve iyileşmiştim.doktor çok dikkat etmemi,tekrarlamasının çok tehlikeli olduğunu söyledi.ama işte kahretsin ki tekrarladı.bu hastalık tedavinin yanında dinlenmeyi içeriyor ki iyileşebileyim.ama olmuyor.1 hafta önce bu teşhis kondu ama ben bu süre zarfında çalıştım.artık bugün gücüm olmadığı için işe gidemedim.dün sabah eşim beni işe bıraktı,dükkana girdim nerdeyse bayılmak üzereydim.hemen telefona sarılıp eşimi aradım,dinlen demez mi*o kadar kötü oldum ki anlatamam...adam eve götüreyim seni,iyileşmeden çalışma demedi yaa..
şöyle özetleyeyim.kazancım eşimden çok çok iyi.hatta öyle ki eşim son zamanlarda işi boşvermeye bile başladı.nasılsa benim kazancım yetiyor.dün dedim ki ona,ben bu eve ne kadar para sokarsam sokayım,sen 100lirada olsa getireceksin.herkes üzerine düşeni yapacak..ve gururlu numaralarından bıktım artık..
resmen bittim arkadaşlar.ve ben çalışmazsam bütün borç üzerimde,mahvolacağım.ve eşimin gerçek yüzünü yeni gördüm.bu sabah ciğerlerim ağzımdan çıkarcasına öksürürken eşim işe geç kalacaksın dedi bana.inanamıyorum.bir de ağlama krizine girdim,tansiyonum düştü.bu nasıl bir vicdan.uzun oldu ama anlatmak,paylaşmak istedim.daha anlatsam neler var bilemezsiniz.....
canım öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı durumları yaşadım evliliğmde resmen köle gibi çalışıodum ve hasta olduğum zamanlardada aynı senin gibi umursamıodu o hep paranın peşindeydi ve kaçınılmaz son birikimler devam ede ede evliliğimiz bitti ben onu 6 senede değiştiremedim o yüzden hiçbir fikrim yok allah büyük sabır versin diorum inş. Sen değiştirmeyi başarırısın
sabrediyorum canım.bazen benim ona değil,onun bana muhtaç olduğunu düşünüyorum.ve diyorum ki,ne gerek var o zaman ona.ben kendi kendime yettikten sonra neden bir de erkek kahrı çekeyim.hiç olmazsa enerjimi ve paramı sadece kendime ve oğluma harcarım...ama işte insanın bazen eli kolu bağlanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?