eşim sanalda aldattıı çaresizimm

sessizgemi50

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
54
12
33
merhaba bu konuyu buraya yazmak hıc ıstemezdım ama çaresızım bız eşimle gecen ay bır olay yuzunden tartıstık ve ben küstüm yataklarımızı ayırdık bır hafta falan ayrı yattık ve ben bu esnadaa eşimle hiçbi şekılde konusmadım neyse ondan sona barıstık ama dun carsıya gıdecektık eşimin telef şarjdaydıı bır mes geldı mehmet bey neden boyle yapıyorsunuz neden konusmuysunz dıyee şok oldum hemen telef aldım cantamda vardı attım cantaya lavaboya gırdım num yazdım eşim telef arıyoo neysee cıktım bu ney dedım şaşırdı bılmıyorum yanlıs dedıı neysee ben bılıyon dedım o num aradı bagırmaya basladı kımsınız benım yuvamı yıkacaksınızz neysee ben aldım telef kız kapattı tekrar aradım annesı actıı agzıma gelenı saydım once yanlıslık olmus dedı tabı bana yutturamıcaklarını anladılarr dedım savcılıga vercem kadın yalvarmaya basladı kızım eşinin num tv de muzık kanalından almıs adı mehmetmıs dedı mes yazmıslar ama eşin ben evlıyım demıs falann kızım 15 yasında dedı bı sefar daha boyle yaptı nolur savcılıga verme benımde yuvam yıkılır dedıı neysee konustuktan sonra eşime ıkı tokat attım hanı tanımıyodun dedım vee senı bosucam ddımm olmaz fln dedıı neysee bugun malesef barıstım cunku cocuk var benım esımın hattını aldım bu arada esım kesınlıkle kız 15 yasında degıldı dıyoo okula gıden bırı gunduzlerı nası mesaj atsın falan dedıı sıze sorum ben bu adama nası guvenecemm bılmıyom yenı hat aldı ama ya num aklındaysaa hadı yıne aynısı olursaa sızce ne yapmam gerek aklıma sole bıse geldı mes aayarlarından gelecek mes benım num yonlendırsem nası olur yada avea sıfresını alıp mes attıgı num baksam nası olurr bana bosan demeyın yapamam su ann

Boşanamıyorsanız kurcalamayın, eşinizdeki bu yüzsüzlükle hiç bir şey yapamazsınız. Madem çocuğunuz için evliliğinizi devam ediyorsunuz, onu iyi yetiştirin gerisine karışmayın.

En basitinden yönlendirme yaparsanız gider yeni bir hat alır, sanki yasak. Ki yani tvlere telefon veren bir insan, eşinize bir daha güvenmeyin yeter. Elinizden gelebilecek şeylere odaklanın.

Boşanamam diyorsunuz o zaman karıştırmayın. Yapmak isteyen 2. hat alır gene yapar. Nasılsa evde ki onsuz yapamaz. Almış o sinyali.

Bence ikinci şansı vermemeliydin..ama neyse bosanmasan bile en azından Bosanicam diyip bir kaç gün evden uzaklaşıp ailene gitseydin oda onu bırakacağıni anlayıp burnu surtseydi,bi daha yapmayacagina söz verseydi

merhaba bu konuyu buraya yazmak hıc ıstemezdım ama çaresızım bız eşimle gecen ay bır olay yuzunden tartıstık ve ben küstüm yataklarımızı ayırdık bır hafta falan ayrı yattık ve ben bu esnadaa eşimle hiçbi şekılde konusmadım neyse ondan sona barıstık ama dun carsıya gıdecektık eşimin telef şarjdaydıı bır mes geldı mehmet bey neden boyle yapıyorsunuz neden konusmuysunz dıyee şok oldum hemen telef aldım cantamda vardı attım cantaya lavaboya gırdım num yazdım eşim telef arıyoo neysee cıktım bu ney dedım şaşırdı bılmıyorum yanlıs dedıı neysee ben bılıyon dedım o num aradı bagırmaya basladı kımsınız benım yuvamı yıkacaksınızz neysee ben aldım telef kız kapattı tekrar aradım annesı actıı agzıma gelenı saydım once yanlıslık olmus dedı tabı bana yutturamıcaklarını anladılarr dedım savcılıga vercem kadın yalvarmaya basladı kızım eşinin num tv de muzık kanalından almıs adı mehmetmıs dedı mes yazmıslar ama eşin ben evlıyım demıs falann kızım 15 yasında dedı bı sefar daha boyle yaptı nolur savcılıga verme benımde yuvam yıkılır dedıı neysee konustuktan sonra eşime ıkı tokat attım hanı tanımıyodun dedım vee senı bosucam ddımm olmaz fln dedıı neysee bugun malesef barıstım cunku cocuk var benım esımın hattını aldım bu arada esım kesınlıkle kız 15 yasında degıldı dıyoo okula gıden bırı gunduzlerı nası mesaj atsın falan dedıı sıze sorum ben bu adama nası guvenecemm bılmıyom yenı hat aldı ama ya num aklındaysaa hadı yıne aynısı olursaa sızce ne yapmam gerek aklıma sole bıse geldı mes aayarlarından gelecek mes benım num yonlendırsem nası olur yada avea sıfresını alıp mes attıgı num baksam nası olurr bana bosan demeyın yapamam su ann

tövbe yarabbim sözde 15 yaşında kız evli erkekle bile bile yazışıyor öyle mi başımıza taş yağacak.

Bunları yaparak eşini seni aldatmayacaksa o evliliğin ne anlamı kaldı sence? Yani sen onun boynuna tasma taktığın için, nefes aldırmadığın için telefonlarına el koyduğun için aldatmayacak daha doğrusu ALDATAMAYACAK ise ne anlamı var ki? Ayrıca şunu belirteyim yapmak isteyen her şekilde yapar.
Ayrıca ben o kadının yerinde olsam bende senin kocaı mahkemeye vereceğim derdim 15 yaşında kızımı taciz ediyor diye sapık sübyancı! Öğrenci gündüz mesajlaşamazmış ne alaka? Cezaevi mi orası okullarda telefon serbest.

yahu kardeşim kelimeleri doğru düzgün yazsanız ne kadar mesut olacağım..yazış şeklinle kız değil de sen 15 yaşındasın gibisin.

gel gelelim derdine,umarım eşin akıllanmıştır.Şayet akıllanmamışsa işin zor.

Farzedelim yine yaptı, bu kez bosanacak misiniz? Bosanmayacaksaniz neden kurcaliyorsununz, her seferinde kavga cikarmak icin mi? Zaten 2-3 kere daha yakalayip affederseniz bidaha yakalamaniza gerek kalmaz gozunuzun onunde yapmaya baslar, ne de olsa ne yaparsam yapayim ayrilamiyor diye...

X