- 13 Şubat 2015
- 54
- 12
- 33
- Konu Sahibi sessizgemi50
merhaba bu konuyu buraya yazmak hıc ıstemezdım ama çaresızım bız eşimle gecen ay bır olay yuzunden tartıstık ve ben küstüm yataklarımızı ayırdık bır hafta falan ayrı yattık ve ben bu esnadaa eşimle hiçbi şekılde konusmadım neyse ondan sona barıstık ama dun carsıya gıdecektık eşimin telef şarjdaydıı bır mes geldı mehmet bey neden boyle yapıyorsunuz neden konusmuysunz dıyee şok oldum hemen telef aldım cantamda vardı attım cantaya lavaboya gırdım num yazdım eşim telef arıyoo neysee cıktım bu ney dedım şaşırdı bılmıyorum yanlıs dedıı neysee ben bılıyon dedım o num aradı bagırmaya basladı kımsınız benım yuvamı yıkacaksınızz neysee ben aldım telef kız kapattı tekrar aradım annesı actıı agzıma gelenı saydım once yanlıslık olmus dedı tabı bana yutturamıcaklarını anladılarr dedım savcılıga vercem kadın yalvarmaya basladı kızım eşinin num tv de muzık kanalından almıs adı mehmetmıs dedı mes yazmıslar ama eşin ben evlıyım demıs falann kızım 15 yasında dedı bı sefar daha boyle yaptı nolur savcılıga verme benımde yuvam yıkılır dedıı neysee konustuktan sonra eşime ıkı tokat attım hanı tanımıyodun dedım vee senı bosucam ddımm olmaz fln dedıı neysee bugun malesef barıstım cunku cocuk var benım esımın hattını aldım bu arada esım kesınlıkle kız 15 yasında degıldı dıyoo okula gıden bırı gunduzlerı nası mesaj atsın falan dedıı sıze sorum ben bu adama nası guvenecemm bılmıyom yenı hat aldı ama ya num aklındaysaa hadı yıne aynısı olursaa sızce ne yapmam gerek aklıma sole bıse geldı mes aayarlarından gelecek mes benım num yonlendırsem nası olur yada avea sıfresını alıp mes attıgı num baksam nası olurr bana bosan demeyın yapamam su ann