çok teşekkür ederin şimdi güvensen olmaz güvenmesem olma ikilem çok korkunçççNe desem bilemiyorum!!! Mide bulandırıcı pislik adam!!!
Sen bebeğini düşün sadece. İyi bak kendine Allah yardımcın olsun.
bide sanal bu gercek degıl dıye bılıyor işin en acısıda tam meleğime kavusacagım sıra bunu yaşamam hamilesin bilmem ne gibi bahaneler son olmayacak bılıyorum olsada asla emın olamam bıtırsem ee bebek allahım kımsye vermesinBi tarafı kopsun inşallah.
Ar damarı çatlamış rezil herif. Evli barklı çocuklu adam ergen gibi kızlarla fotoğraflaşıyor.
Affedecekseniz bir daha eşinizin telefonunu karıştırmayın, zira bu son olacak gibi değil.
öyle hemde bir kızlada değil bir kaç kızla allahım ben ne yaptımkı ona çok sevdım allah kahretsın halada çok seviyorumİzlemeyen erkek yok artık onu anladık da.
Senin eş aşmış kendini
görevimi yerine getiriyordum zaten ama uzun süre bı talepte bulunmadı ben yaklaştım hamılesın zor oldu bıse olur dıye korkuyorum deyip durduNormalde cinsel hayatınız nasıldı? 7 aydır (hamile kaldığından beri) hiç bir şekilde sevişmiyor musunuz?
İnterneti bu amaçla kullandığını daha önce gördün mü? .. bir sürü faktör var ya. Şimdi herkes adama yüklencek ama bazı insanların algısında bu aldatma bile değil. Yaparken ihanet ettiklerini bile düşünmüyorlar. Özellikle erkekler. Sorunlu bir algı evet ama seni sevmediğinden vs yapmıştır değil bana göre.
Yav he he, pislik herif siz sanaldan bir adamla konuşsaydınız aman canım sanal zaten gerçek değil mi diyecekti?bide sanal bu gercek degıl dıye bılıyor işin en acısıda tam meleğime kavusacagım sıra bunu yaşamam hamilesin bilmem ne gibi bahaneler son olmayacak bılıyorum olsada asla emın olamam bıtırsem ee bebek allahım kımsye vermesin
ben 4yıllık evliyim lise tanıstık eşimle çok aşık olduk evlendık 3yıl çoçugumuz olmadı tam evlada kavustuk ki yamuk yaptı bana bir gun ısten bı geldim bu kapıyı geç açtı bı tuaf ifade vardı yuzunde bu duşa girdi benide şeytan dürttü telini karıştırdım pekte yaptığım iş degıldir rabbim gösterecek yaa ölsem daha iyiydi.bir arkadaşlık sitesinde bi kızla cinsellik konuşmuş birde üstüne birbirlerine cıplak vucutlarını göstermişler çok özür diledi çok agladı ama affedemiyorum tam düzeliyorum gene aklıma geliyo 7aylık bebege hamileyim yavrumda sitresimi hissediyor ne yapacagımı bılmez haldeyim konuşmak ıyı gelecek(
Normalde cinsel hayatınız nasıldı? 7 aydır (hamile kaldığından beri) hiç bir şekilde sevişmiyor musunuz?
İnterneti bu amaçla kullandığını daha önce gördün mü? .. bir sürü faktör var ya. Şimdi herkes adama yüklencek ama bazı insanların algısında bu aldatma bile değil. Yaparken ihanet ettiklerini bile düşünmüyorlar. Özellikle erkekler. Sorunlu bir algı evet ama seni sevmediğinden vs yapmıştır değil bana göre. Yani boşanmayacağına göre kendine ve bebeğine eziyet etme, kocanı tehdit et ve hayatına devam et
ben kadın olarak
görevimi yerine getiriyordum zaten ama uzun süre bı talepte bulunmadı ben yaklaştım hamılesın zor oldu bıse olur dıye korkuyorum deyip durdu
Yapma muge...
hayır hayır ifadem yanlış olmuş görev gıbı degıl içtendı ıstediğim için yanı ama ışte ona yetmiyormusumkıBak bu algı sorunlu. Seks bir kadının görevi değil, isteğidir. Ya sen istemiyor musun sevişmek filan? İstiyorsun yani. Bir kere bu algıyı değiştirmek gerek. Erkek talep ettikçe mi sevişilcek yaa.. oy dağlar.
Neden kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?