eşim sanaldan bi kızla cinsellik konuşmuş çok koydu

KaraktersiZ.. Peki siz onu sanalda aldatsanız ne olurdu ?? Gerçekte olmadığına göre sorun etmezdi o Zaman ... Karar senin .. Ayrılabilirsin, unutmaya çalışabilirsin .. Bu tamamen senin karakter yapına , yaşam tarzına ve en önemlisi ailenin arkanda olup olmaması bağlı ( ayrıca siz çalışıyormusunuz ? Bir mesleğiniz var mı ? Bunlarda çok önemli )

Siz yapsaydınız yani bir adamla cinsellik konuşup çıplak fotoğrafınızı gönderseydiniz o bu durumda ne yapardı ? Cevabını vereyim önce bir güzel döver ardından da ailenizi arayıp sizi bir güzel rezil ederdi.

Eğer boşanmayacaksanız bile güzel bir ders verin ona.Yaptığı çok çirkin,çok iğrenç.

Yok ayrılmak da seçeneklerim arasında var diyorsanız ben bir düşünün derim.

Cinsellik çok ayrı bir mevzu ya. Biz kadınlar cinsellikle aşkı bir arada tutuyoruz ama erkeğin algısında bu yok çoğunlukla. Yani hep diyorum damacanaya hallenebilen bir cinsten bahsediyoruz :) Bu adam istese sanal sanal takılmaz gider çatır çatır sevişirdi yapmamış neden çünkü algısında bu aldatmak değil. Ama gidip yapsa aldatmış olurdu. Karısı hamile, sevişmeye çekinmiş, belki bu taa ergenliğinden kalma bir alışkanlık bile olabilir. Bak hiç birine doğru demiyorum, sorunlu ve yanlış. Ama gerçek böyle. Bu kadın adamı boşayamaz, e hamile de?? O zaman kocasını tehdit etsin boşanırım gibilerinden çünkü eminim adam boşanmaya asla yanaşmaz, ya da ne bileyim bir yardım aldırsın ve hayatlarına devam etsinler . Bu şekilde yaşarken yaşamayacaklar. Garip tuhaf ve saçma bir hayat olacak.

Hic yetmedigini falan dusunme. Bu pislik tamamen esinin hatasi.
çok sağol ya 2aydır konuşuyormuş bıde be adam hıçmı vıcdan yok sende bu halt yenılırmı unutamıyorum bıde gercek yatmadım yatmamda sanal dıyo kızla bırbırlerının gonullerını canlı canlı görmüşler işte

o kadar ıyıydıkı evliliğimiz tama çok romantık degıldı taama çok sevıyorum demıezdı ama hıssttirirdi beklemediğim için allak bullak oldum basıma gelmez sandım yanıldım
Ahhh canim benim bu devirde kocaya bile guvenmiceksin..

çok haklısın ben bır kadın olarak yapsam adım ne türlü argolarla anılırdı ama erkek yapınca normal demem okı bende zaten hayata karşı bı guven problemı vardı sımdı hepten mahvoldum işin içinden cıkamıyorum bır turlu unutamıyorum

Boşanmayı hiç düşünüyor musunuz ? Yani kendinizi böyle bir şeye hazırlar mısınız ?

Eğer boşanacaksanız hiç uzatmayın derim.Yok boşanmayacağım diyorsanız da hemen affetmeyin,bir güzel süründürün,öyle kolay olmadığını anlasın.

Esiniz calisiyor mu? Siz isteyken o neden evdeydi?
Bebeginize tek bakabilecekseniz aileniz destekse ayrilmak en mantiklisi. En azindan bu korkuyu yasatin.
eşim çalışıyor ben ogun mesaıdeydım acı olanda aılesıne benı işten almalarını kendısının yorgun oldugunu söylemiş

Mantikla baktigimda sizin yorumunuz cok dogru. Ama bir kadin olarak kendimi bu duruma koydugumda isler degisiyor. Buyuk konusmak istemiyorum ama ben affetmem. Benim icin de aldatmadir. Bir kere meraktan filan da degil adam 2 aydir gorusuyormus o kizla yanlis anlamadiysam. Bunun sonu kadin ben telde is gorurum is ahlaki! filan demezse gayet reele de baglanabilirdi. Ben hamile olcam ortak cocugumuzu tasiyacagim, o sayili gun bi tarafini tutamayacak. Kotu kotu konusuyorum farkindayim ama yok gercekten mantikla aciklanabilecek bir sey degil.

boşanmayı düşünüyorum elbette ama ailem tepkısı ne olur bebegıme ne olur bu gbı düşünceler içimi kemiriyor

afetmek ıstemıyorum gunlerdır bu mevz
u gundemde ya tıksınıyor bır yanım bır yanım hala sevıyor kendıme kızıyorum

aynen katiliyorum. tabiki yaptigi öküzlük. bana da koyardi. ama erkekler icin cok normal bisey. biraz trip atmaya devam edin, burnu sürtsün ama.

bunu aldatma olarak tabi ki oda görüyor. aynısını siz yapsanız 'yok ya bu aldatma sayılmaz alt tarafı fotoğraf yollamış' gibi düşünmez. Sonunuz 3.sayfa haberlerinden okunabilir. O da bunun aldatma olduğunun farkında ama kabullenmek istemiyor. Boşanmayacak olsanız bile evi terk edip en azından bir göz dağı vermeliydiniz bence, siz sadece trip atıp oturduğunuzda bir daha yaparsa yine gitmeyeceğinizi düşünüp daha da rahat davranabilir.

İnsanı şu psikolojiye sokmak bile ne kötüdür allahım.
Çalışıyor musun? Ailen ile ilişkilerin nasıl mesela seni koruyup kollarlar mı ayrılma durumunda?
Şüphe ile yaşamak bitkisel hayatta olmak gibi bişey ne kadar pislik insanlar var hayatta ya

sekreterlık yapıyorum ben ya ben uyurken ızlerdım onu kıyamazdım sımdı bı enkaza dondum halada kendımı suçluyorum cokmu abartıyorum dıe ama hayır bukezde kendıme ıhanet etmıs oluyorum

babama anlatsam erkek kızım affet
dermı dıye korkuyorum ıkımızın ailesıde bebek için sans verın der dallanıp budaklandığıyla kalır dıye korkuyorum

sekreterlık yapıyorum ben ya ben uyurken ızlerdım onu kıyamazdım sımdı bı enkaza dondum halada kendımı suçluyorum cokmu abartıyorum dıe ama hayır bukezde kendıme ıhanet etmıs oluyorum
Hayır abartmıyorsun. Ve %100 haklısın. Seçim senin . Kararını vericeksin . ayrılma imkanın yoksa karıştırma telefonu bilgisayarı bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…