eşim sanırım beni aldatiyor :(

HaticeSL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
10
2
36
29
Iyi gunler, ben belcikadan yaziyorum bir bebegim var 5 aylik olacak. Esim turkiyede vizesini bekliyor ama sanirim beni aldatiyor, bebegim dogdugundan beri ne dogru durust ariyor nede soruyor sadece kayinvalidemle gorusuyorum.. bu durumdan cok rahatsizim. Esimin face'si var benim resimleriminde bulundugu facesi gecen gun facede gezinirken ona ait baska bir isimde face buldum ve icinde iki kiz arkadas var.....

Ben o kizlara yazdim beni engellediler esimlede tartistik ben bosanmak istiyorum dedim o gunden beri ne ben ona yaziyorum ne o bana.... ne yapmaliyimm akil verin lutfennnn :-((((

Gerçekten garip bir ilişki. Ne evli gibi, ne değil gibi. Keşke kocanızın vizesi gelene kadar çocuk olayını erteleseymişsiniz. Ama olan olmuş, sonrasına bakmak lazım. Bence eşiniz de kendini çok evli gibi hissetmiyor, uzaktan uzağa olan bu ilişkide kendini aile denklemine yerleştirememiş. Çocuğu bile çok önemsemediğine ve aramadığına göre yapılacak çok birşey yok. Belki iletişimi siz başlatabilirsiniz, evliliğinize dair umudunuz varsa. Ya da eşinizin ailesinden yardım isteyebilirsiniz, koptuğunuzu, tekrar iletişim kuramadığınızı söyleyip destek isteyebilirsiniz. İzin tarihiniz müsaitse siz gelebilirsiniz belki. Ama bana çok yüksek ihtimal gibi gelmedi ilişkinizin canlanması. Hakkınızda hayırlısı ne diyim

Çok zor bi durum çok üzüldüm bende aynı şeyi yaşadım hemde doğum yaptıktan 3 gün sonra aldatmaya başlamış ben bunu aylar sonra öğrendim çok zor günler geçirdim ama çocuğun için doğru karar vermelisin benim üç çocuğum var ilk ikisi babaya çok düşkün o yüzden ben yapamadım ama pişman değilim çok şükür esim hatasini anladı tekrar yapmıyor arkadaşın dediği gibi aile büyüklerinden yardım alabilirsin ailesi yaptığının yanlış olduğunu anlatsın belki fayda eder inşallah hakkında hayırlısı olur canım çok zor hele ki emin değilsen o daha zor

Back
X