- 18 Şubat 2025
- 9
- -30
- 1
- 29
- Konu Sahibi tugba626262
-
Adam ahlaksız sizinde ağzınz pis orspu ne demek yaa.Eşimden çok soguyorum hep gözü başka kadınlarda mesela benim bahçem var üstte komşuma bir tane yabancı kadın geliyor tam bir orospu tipi var hep ona bakıyor yani genel olarak dışarıdaki her güzel kadına bakıyor bazen sapık mı diye düşünüyorum ama kaç kere bu konuyu tartıştım ama hep sen şizofrensin sen delisin bilmem ne diyor bir de şimdi onla bir ev aldık çok büyük bir borcun içine girdik çok da pişman oldum aldığıma o borç içine girdiğimde çok pişman oldum çünkü o bana o güveni vermiyor yani hep kadın hastası olduğunu biliyorum ve hep kendi dediğini yapıyor ne desem ne yapsam boş yani ne yapacağımı da bilmiyorum
Vallahi şizofren misiniz bilmem ama terbiye sıkıntınız olduğu belli. Ne kolay yaftalıyorsunuz insanları, pes.Eşimden çok soguyorum hep gözü başka kadınlarda mesela benim bahçem var üstte komşuma bir tane yabancı kadın geliyor tam bir orospu tipi var hep ona bakıyor yani genel olarak dışarıdaki her güzel kadına bakıyor bazen sapık mı diye düşünüyorum ama kaç kere bu konuyu tartıştım ama hep sen şizofrensin sen delisin bilmem ne diyor bir de şimdi onla bir ev aldık çok büyük bir borcun içine girdik çok da pişman oldum aldığıma o borç içine girdiğimde çok pişman oldum çünkü o bana o güveni vermiyor yani hep kadın hastası olduğunu biliyorum ve hep kendi dediğini yapıyor ne desem ne yapsam boş yani ne yapacağımı da bilmiyorum
Ama gercekden öyle yani niye öyle dediniz simdiVallahi şizofren misiniz bilmem ama terbiye sıkıntınız olduğu belli. Ne kolay yaftalıyorsunuz insanları, pes.
Öyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekilHalla halla oruspu tipi nasıl oluyor
Her güzel bakımlı kadın sizin gözünüzde oruspu mu
Diyemezsiniz kimseye öyle şeyler. Kocanızın kıçı başı ayrı oynuyorsa o kocanızla sizin sorununuz.Ama gercekden öyle yani niye öyle dediniz simdi
Kocama asılıyor öpücük atıyor Kaş göz yapıyor desen hepimiz hak verecez sanaa ama tipine laf etmek ne demek ya bu çok ayıp büyük terbiyesizlikAma gercekden öyle yani niye öyle dediniz simdi
Her cümle bir öncekinden beter, arkası çok büyük, adam arıyor ne demek hanımefendi? Bu ne kötü bir zihniyetÖyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
Yahu poposu büyük diye oruspu mu oluyorÖyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
Heh, kocası aldatırken yakalasa kocasını bırakıp kadına saldıracak tip. "Seni gidi erkek arayan o...... seniiii"Öyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?