- 22 Kasım 2010
- 11.281
- 20.168
- 598
- Konu Sahibi tugba626262
-
Poposu büyük olanların suçu neydi abla ya da abi??Öyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
Tuğba görmesin büyük or .....diye başlar ,kocayı saklayacak yer bulamazO sırada ben nfjfjfj
Eki Görüntüle 3615832
ıyy ne pis agızlısın sen. kocan sapık kendı karısı harıc tum nefes alanlar ılgısını cekıyor sen de kadına hakaret edıyorsun.. ben olsam ben de sana bakmam..Eşimden çok soguyorum hep gözü başka kadınlarda mesela benim bahçem var üstte komşuma bir tane yabancı kadın geliyor tam bir orospu tipi var hep ona bakıyor yani genel olarak dışarıdaki her güzel kadına bakıyor bazen sapık mı diye düşünüyorum ama kaç kere bu konuyu tartıştım ama hep sen şizofrensin sen delisin bilmem ne diyor bir de şimdi onla bir ev aldık çok büyük bir borcun içine girdik çok da pişman oldum aldığıma o borç içine girdiğimde çok pişman oldum çünkü o bana o güveni vermiyor yani hep kadın hastası olduğunu biliyorum ve hep kendi dediğini yapıyor ne desem ne yapsam boş yani ne yapacağımı da bilmiyorum
Sıvadın artıkÖyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
Fındık kadar dötüm olduğu için güvendeyimGötü olmayan bne
Şimdi dötü büyük olanlar düşünsün
Benim nevale biraz büyük üstüme alınmalı mıyımŞimdi dötü büyük olanlar düşünsün
Ben konu sahibinin yalancısıyım valla. O dedi ben demedimBenim nevale biraz büyük üstüme alınmalı mıyım
Bizim de arkamız sağlam yani ne var bunda dsdsd. Götüyle dağları devirir dedikleri cinsten.O kadar spor yapıyordum hep anlaşıldı ne olduğum
Götüne güvenen böyle gelsin dsdshBen konu sahibinin yalancısıyım valla. O dedi ben demedim
Gömleği gösteren ütüdür, kadını gösteren gtüdürBizim de arkamız sağlam yani ne var bunda dsdsd. Götüyle dağları devirir dedikleri cinsten.
Hdjdjjdjxjdj hahahahahhDüz götlüler çıksın kasıyor
Şey de var yemeğin salçalısı kadının kalçalısıGömleği gösteren ütüdür, kadını gösteren gtüdürbunun için özür dileyecek değilim
Valla ben güvenmiyom apla…Götüne güvenen böyle gelsin dsdsh
İstenmediyim yerde duraçak deyilim.Düz götlüler çıksın kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?