- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bızım dugunler gelenı karşılamıyor. Kredı cekıp yapıyorlar. Mobılya gelınlık dugun salonu havadan mı gelmıs. Ikı bılezık ugrana mı o kadar masraf yapmısBu devirde artık hiçbir konu beni şaşırtmıyor. Arkadaşım anlatmıştı. Kocası altınları, bilezikleri bozdurup harcarken, ben niye evlendim sanıyorsun, para gelsin diye evlendim. Sana mı sorcam harcarken demiş. Artık düğün yapmayı para gelsin diye yapıyorlar. Adam bekarken kendi için yaptığı borçları ödeyip, altına araba çekmekte bulmuş. Şimdide boşandılar arkadaşıma tek kuruş kalmadan.
Adam zaten pek birşey almamış, babası almış eşyaları. Gelen herşey adama kalmış.Bızım dugunler gelenı karşılamıyor. Kredı cekıp yapıyorlar. Mobılya gelınlık dugun salonu havadan mı gelmıs. Ikı bılezık ugrana mı o kadar masraf yapmıs
Oha daha neleradı bile yalan çıktı
Benımde yarım kılo altınım var ama o kdar da masraf yaptık. Aılesı nasıl karsılamıs helal olsun bız cogu seyı kendımız yaptık. Esımın bırıkmıslerı vardı halada kredı oduyoruz. Yarım kılo altın cokta buyuk para degıl ıkı yıl once 50-60 bın cıvarı anca eder. Maksımum 65.Adam zaten pek birşey almamış, babası almış eşyaları. Gelen herşey adama kalmış.
Benim düğünümde ki bilezikler yarım kiloydu, kimseye vermedim. İki sene önce ev aldım o zaman eve verdim işte.
Ailesi de çok birşey almamış ki. Eften püften eşyalar. Öyle çok para harcanmamış.Benımde yarım kılo altınım var ama o kdar da masraf yaptık. Aılesı nasıl karsılamıs helal olsun bız cogu seyı kendımız yaptık. Esımın bırıkmıslerı vardı halada kredı oduyoruz. Yarım kılo altın cokta buyuk para degıl ıkı yıl once 50-60 bın cıvarı anca eder. Maksımum 65.
Kötü olduğum için olabilir mi? Adı eski bi isimmiş bana tanışırken başka bir isim söylemişti iş ciddileşince açıklamak zorunda kalmıştıKonu sahibi lutfedip sorulari yanitlasa hani?
Müge anlı konya olayı aklıma geldıAilesi de çok birşey almamış ki. Eften püften eşyalar. Öyle çok para harcanmamış.
Benim altınlarım borç harici kalan şeylerdi. 9 sene durdu sonra üstüne tüm birikimimizi koyduk nakitle ev aldık. Kredi borcum vs yok.
Babam da abilerimi evlendirdi. Dördüne sıfır ev verdi. Eşyalarını aldı. Düğünlerini yaptı. Bizim sülalede oğluna ev vermeyen yoktur kiyani babalar yapıor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?