Eşim sayesinde evlilikten nefret ettim

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Evleneli çok olmadı fakat ben eşim yüzünden evliliğe lanet olsun diyecek düzeydeyim, sevgiliykenki adam gitti, herşeyi mi sahte olur, memleketi yalan çıktı adı bile yalan çıktı sevdiğim icin evlendim, şimdide dayanamayacağım şeyi cimrilik yapmaya başladı, bir yere gideriz onu içme pahalı diyecek kadar cimrileşti veya onu yapmayalım cok para diye, bugün bardağım taştı bir parça kıyafet almak istedim beni çarşıya sokmaya kalktı ve ordan bişey giyemediğini avmden giydiğimi bilir, sokak ortasında birbirimize girdik o bana bağardı ben ona paramız yokmuş dedim çünkü altınlarımızdan 1 tl bile görmedik, annesi aldı ona takılanları, ikisi plan yapmış verdi altınlarını ona, bana gelince paramız yokmuş, taksiyle 10 tl tutacak yolu 2 vesayit önce metro sonra otobüse bindirdi, gelinliğimi satayım dedim ordan kendime birşey alırım onun bile planını yapmış arkadaşıyla denize gidebilirmiymişik o parayla!!! bekarken yaşadığım hayatı çok arıyorum

İyi tanımak lazım işte 7 yıldır aynı adam degişmedi. Daha ıyı oldu ama kötü olmadı. Balık baştan kokar dügün zaten fiyasko olmus. Bence yol yakınlen ayrıl mazallah hamıle fılan olursun. Ben avm gıyınmıyom ama carsıdan da gıyınırım hatta almıyom dıye kızar. Sız ıkınıze uygun degılsınız demek kı.

Bu devirde artık hiçbir konu beni şaşırtmıyor. Arkadaşım anlatmıştı. Kocası altınları, bilezikleri bozdurup harcarken, ben niye evlendim sanıyorsun, para gelsin diye evlendim. Sana mı sorcam harcarken demiş. Artık düğün yapmayı para gelsin diye yapıyorlar. Adam bekarken kendi için yaptığı borçları ödeyip, altına araba çekmekte bulmuş. Şimdide boşandılar arkadaşıma tek kuruş kalmadan.

Bızım dugunler gelenı karşılamıyor. Kredı cekıp yapıyorlar. Mobılya gelınlık dugun salonu havadan mı gelmıs. Ikı bılezık ugrana mı o kadar masraf yapmıs

Bızım dugunler gelenı karşılamıyor. Kredı cekıp yapıyorlar. Mobılya gelınlık dugun salonu havadan mı gelmıs. Ikı bılezık ugrana mı o kadar masraf yapmıs
Adam zaten pek birşey almamış, babası almış eşyaları. Gelen herşey adama kalmış.
Benim düğünümde ki bilezikler yarım kiloydu, kimseye vermedim. İki sene önce ev aldım o zaman eve verdim işte.

Benımde yarım kılo altınım var ama o kdar da masraf yaptık. Aılesı nasıl karsılamıs helal olsun bız cogu seyı kendımız yaptık. Esımın bırıkmıslerı vardı halada kredı oduyoruz. Yarım kılo altın cokta buyuk para degıl ıkı yıl once 50-60 bın cıvarı anca eder. Maksımum 65.

Ailesi de çok birşey almamış ki. Eften püften eşyalar. Öyle çok para harcanmamış.

Benim altınlarım borç harici kalan şeylerdi. 9 sene durdu sonra üstüne tüm birikimimizi koyduk nakitle ev aldık. Kredi borcum vs yok.

Babam da abilerimi evlendirdi. Dördüne sıfır ev verdi. Eşyalarını aldı. Düğünlerini yaptı. Bizim sülalede oğluna ev vermeyen yoktur ki yani babalar yapıor işte.

Müge anlı konya olayı aklıma geldı neresı ora kız verelım dugun esya ev iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…