Eşim sayesinde kendimi gereksiz hissediyorum :(

Sana da e söylense yok diyorsun ama poğaça börek yap yok kilo alırım ya her gün yap diyen mi var sana haftada bir gün. Puzzle yap yok sıkılırım el işi kursuna filan git yok yapamam yok süresi geçti kursların zaten sizin niyetiniz yok olsa eşinize de razı ederdiniz bir şekilde. Ben evde olsam ahh ahh ne olacak uyu kalk evini işi yemeği derken öğleyi geçer çık alışverişe gel, arkadaşlarını davet et, sen git. Kurslar araştır, değişik yemekler öğren yap. Eşin için hazırlan evinin keyfini çıkar ama çalışacaktım eşin izin vermedi diyorsan gir işe çalış.

bence de arkadaş zaten çok da net değil her söylenene itirazı bundan dolayı. zaten isteyen insan bi şekilde uğraş bulur kendine. ben çalışan bir bayanım ama akşam eve gelince illa örgü örerim, kitap okurum, kendime bakımlar yaparım, hafta sonları ya takı yapıyorum ya da dikiş dikiyorum ve bunların hepsini de evde kendi kendime öğrendim hiç biri için kursa da gitmedim. istedikten sonra herşey yapılır

Daha çok yeni evlisiniz,hayırlı olsun.
Eşinin kıskançlığı yani kısıtlamaları geçici olabilir.
O yüzden her dediğine razı gelmeyip ufak ufak açmaya çalışsan senin için daha iyi olur.
Mesela sigarayı bırakırsan spora gidebilirsin demesi,sigarayı bırakamayacağını düşündüğü içindir.
En azından bunu zorlayıp,varsa şu sırf kadınların gittiği salonlardan birine gidebilirsin.

Bu kadar sıkılırken bebek yapmak bence doğum sonrası depresyonunu davet etmek olur.
Bebek gelince herşey tozpembe olmuyor.

Sana da e söylense yok diyorsun ama poğaça börek yap yok kilo alırım ya her gün yap diyen mi var sana haftada bir gün. Puzzle yap yok sıkılırım el işi kursuna filan git yok yapamam yok süresi geçti kursların zaten sizin niyetiniz yok olsa eşinize de razı ederdiniz bir şekilde. Ben evde olsam ahh ahh ne olacak uyu kalk evini işi yemeği derken öğleyi geçer çık alışverişe gel, arkadaşlarını davet et, sen git. Kurslar araştır, değişik yemekler öğren yap. Eşin için hazırlan evinin keyfini çıkar ama çalışacaktım eşin izin vermedi diyorsan gir işe çalış.

Tamam abla kızma :1:

Madem herkes içini döküyo, ben de sorunumu paylaşayım.

Ben 24 yaşındayım. Ve bu yasıma kadar hep bir aktivitem oldu. Okul, iş, kurslar, seminerler, halk oyunları vs vs.

Yıllık iznimi evde oturarak geçirince o bi hafta kendimi hapiste gibi hissederdim.

Şimdi evliyim 6 aya yakındır. Ve kısıtlamalar var malesef. Çalışmamı istemiyo. Kurslara da geç kaldım, eylül döneminde kayıtlar var.

Spora gitmeme izin yok. Sigarayı bırakana kadar spora göndermicekmis :9:

Ne yapayım ben? Bi uğraş önerin bana. Evde ya da dışarda.

Zamanımı boşa harcamak çok dokunuyo valla bana.

Noolur bi uğraş tavsiye edin :43::43::43::43::43:

ne demek çalışmamı istemiyo?
ona neymiş?
ya şu kocalarınızla lütfen EŞ olmayı öğrenin, onları KÖLESİ değil.

sizin kendi iradeniz yok mu spora göndermiyormuş??
bir de siz evlenmeden önce bu saydıklarınızın hepsini yapıyormuşsunuz ve eşiniz de biliyormuş, evlenince ne değişti?

ne demek çalışmamı istemiyo?
ona neymiş?
ya şu kocalarınızla lütfen EŞ olmayı öğrenin, onları KÖLESİ değil.

sizin kendi iradeniz yok mu spora göndermiyormuş??
bir de siz evlenmeden önce bu saydıklarınızın hepsini yapıyormuşsunuz ve eşiniz de biliyormuş, evlenince ne değişti?

Biraz yaş farkı olduğu için evlat-eş karışımı bişeyim ona göre :)
Aslında çok değil, 8 yaş var.
Ama ikimizin de farklı bireyler olduğunu ve benim de kendi kararlarımı kendim verebileceğimi aşılamaya başladım.
O başkasının emrinde çalışmama karşı aslında. Kendi yerim olsun istiyo da. Ben suan ugrasmak istemiyorum öyle bi işle

Çocuk Yaptıracak ki Sana Sende Bişiylerle Uğraşmayıp Zamanın Kısıtlı Olsun

Emir Altı Ayakları Filan Palavra

Özgür Kadın Olmanı İstemiyor Hepsi Bu 1-2 Yıl Tavsiye Etmem Çocuk

Ayrıca Çok Kıskanç Erkekler Diğer Bayanlara Karşı Fesat Olduğunu Gözlemledim

Ne kadar da eğlenceli sorunlar değil mi
her mesajda gülücükler falan
gerçekten de bu kadar kör mü genç kızlarımız
2-3 yıl sonraki konularınızı görür gibiyim

cnmm örgü örmeyi bildikten sonra herseyy örülür ...deneye deneye ilerletirsin ben cok erken basladım örmeye ama yakın arkadasıma öğrettim 25 asında basladı yani su an benden ii örüyor nerdeyse... hem örüp üzerine giydikçe inanılmaz mutlu oluyor insan..hem kazak örmede bişey yokki kol kesme işlemi falan göz korkutur genelde ama cok basittir. kol kesmeden de yapılabilir ayrıca. ben ilk kazağımı nasıl ördm biliyormusun .. 2 parca dikdörtgen ördüm istediğin boyda tabi. bu 2sini üstüste koydum yanlardan kolumun sığacağı kadar boşluk ve bi de yaka olacak boşluğu bırakıp feri kalanını diktim :) cokta güzel oldu hala giyerm :):6:

Atki bitirdim bile bi tane :) 5 tane yegene atki sozu verdim :) ikinciye basladim

Senin kendi ayaklarin ustunde durmayip, seni bu konuda ezmek isteyen (bana gore) bir adamdan hemen cocuk yapma bence. Bekleyin de evliliginiz otursun, birlikte yapabiliyor musunuz bir bakin. 6 ay sure sana dinlenme gibi gelir. Yillarca evde oturmaya ne kadar dayanacaksin, bir bak once cocukla evliligi cikmaza sokmak yerine.

Yarin birgun askiniz biter, elinde askin sapi kalir sadece. Anlatirken boyle gulemezsin sonra. Evde, kucaginda cocuk, butun gun oturursun esin disari cikmana izin vermiyor diye. Bu kisitlamalar gittikce artabilir zira. Ilerde cocugu filan bahane edip hicbirseye izin vermeyecek, buraya yaziyorum.

Back
X