Yeni üyelik ve konu seksBugün Mahmut dayılar akıyor maşallah
Pazar pazar akıyo maşallahEşimle aramız biraz limoniydi gece işten geldi ben uyurken yanaştı zorlayınca kırmak istemedim hiç öpmeden vs başladı birliktelik bittikten sonra da sırtını döndü yattı hiç sarılmadı normalde öyle yapmaz ama zoruma gitti. Ve bu durumun farkında bile değil. Artık bişeyleri açıklamaktan bıktım sorunları dile getirince de şikayetçi oluyorum
O kadar ayrıntı yazmadım tabi ki aldıDuşta mi almadı
Reddettiğimi başta istemediğimi belirttim zaten.sonrasında çok uzatmadım.Öyle bir anlatıyorsunuz ki saniyelik bir olay gibi. Tamam sizi ilişkiye ikna etti, öperek başlamadı. ilişki süresince neden yakınmanızdan bahsetmediniz ya da siz öpmek için uzanmadınız? İlla konuşmanıza gerek yok ki mimiklerinizden durumu anlamıyor mu eşiniz?
Onu sormadım ama şikayetçiyseniz siz neden bir şey yapmadınız diye soruyorum.Reddettiğimi başta istemediğimi belirttim zaten.sonrasında çok uzatmadım.
İğrenç diyorum başka bir şey demiyorum. Sen istemesen de yap o g.tünü devirsin yatsın. NeyseEşimle aramız biraz limoniydi gece işten geldi ben uyurken yanaştı zorlayınca kırmak istemedim hiç öpmeden vs başladı birliktelik bittikten sonra da sırtını döndü yattı hiç sarılmadı normalde öyle yapmaz ama zoruma gitti. Ve bu durumun farkında bile değil. Artık bişeyleri açıklamaktan bıktım sorunları dile getirince de şikayetçi oluyorum
Sorun da o zaten sadece yaptı ve bitti. Normalde öper sever.Sizde orgazm oldunuzmu? Sizde zevk alın diye bir çabası oldumu?
Öpüp sevince orgazm olunmuyor, kastım o değildi.Sorun da o zaten sadece yaptı ve bitti. Normalde öper sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?