- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
Anladim canim senin kalmama sebebini degil de esinin senin niye orda kalman icin israr ediyo onu sordum sadece???Annem hasta ve oruç tutuyor.en kotusu ablam eşinden şiddet gorduğu için annemin yaninda boşanma davasi var.bi de ben orda olursam annem rahat edemez.sirf annem biraz rahat olsun diye gitmek istemiyorum.iki çocuk var bide ablaminki.bir araya gelince annem kaldiramiyor
Evine dön o zaman orada durmak zorundamısın?Annem hasta ve oruç tutuyor.en kotusu ablam eşinden şiddet gorduğu için annemin yaninda boşanma davasi var.bi de ben orda olursam annem rahat edemez.sirf annem biraz rahat olsun diye gitmek istemiyorum.iki çocuk var bide ablaminki.bir araya gelince annem kaldiramiyor
En güzel oturaklı yorumu bu derın deniz kardeşımiz yazmış eliniz dert görmesin konu sahibi dikkatli okuyun inşallah bu yorumdan çok şeyler herkes kendi payına birşeyler çıkartsınBu durumlarda evli kadinlar icin yapilacak 2 sey var, cok basit.
Eger "ben bu kufurleri,hakaretleri,asagilamalari ve mutsuzlugu kabul edemem, bu evde de bu sebeplerle barinamam." diyorsaniz, bosanacaksiniz... Bu birinci yol...
Eger bosanmayacaksaniz, buna maddi/manevi gucunuz yoksa, cesaretiniz yoksa vs vs... Yani o adamla oyle ya da boyle yasama dusuncesindeyseniz, hicbirseyden sikayet etmeden oturacaksiniz... Hele duzelmeyecek hoduk bir esiniz varsa kesinlikle tahrik etmeyeceksiniz,sineye cekeceksiniz.
Cunku ikinci secenekte,cevap verirseniz,uste cikarsaniz,hakliliginizi iapat cabasina girerseniz, hoduk koca sizi mutsuz etmeye,kufur etmeeye ve sizi yaralamaya devam edecektir. Bunun da en basit careai susmaktir. Pohpohlayacaksiniz,dusuncelerini destekleyeceksiniz,ailesi hakkinda hep iyi konusacaksiniz... Eger kotu bisey yapiyorsa ailesi; "annen vanayi kismis cocugu zor banyo yaptirdim,kotu niyeti yoktur mutlaka, soyleseydim acardi ama utandim" gibi yuvarlak, ailesinin ne yaptigini ona belli eden ama kotulemeyen bir portre cizeceksiniz.
Yani eger bu adamddan bosanmayacaksaniz didismenin anlami yok, onu soyle bunu soyle diyenlere de kulak asmamanizi tavsiye ederim. Cunku siz o karsiliklari verdiginizde ve karsiliginda sozlu ya da fiziki siddete maruz kaldiginizda buradan kimse sizi savunamayacak...
Benimki zorunlu oldu.doğum iznindeyim.doğuda gorev yapiyoruz.orda seçimden dolayi ortam iyi olmayinca memlekete gelmek zorunda kaldik.yoksa en rahati evim tabikiKayınvaliorn yanında Tatilmi olurbunada takılı kaldım ben evlerden uzak tek başıma kalayım oh miss tabiki bu benim fikrim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?