eşim şevkat göstermez oldu

ecoly

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
29
1
6
35
İzmir
1 yıllık evliyiz ve hamileyim 7 aylık eşim son 20 gündür hayat telaşımız maddi sorunlarımızdan dolayı ve bebeğimiz doğunca alıcağımız sorumluluktan dolayı beni ihmal etmeye başladı bakımlı ve ilgili biriyim ona ve hayata karşı ama şimdi napmalıyım bilmiyorum ysşayan carmı aranızda ? çaresizim :(

olur öyle arasıra aklında neler var kımbılır ılk kez baba olacak hem ne gelecegını bılmıyo basına bı de maddı sıkıntılar sorumluluk sahıbı erkeklerı çok etkılıyo mesela eşim çok düşüncelıdır ama evlılık yıldönumumuzde bu sene bı şey yapamadık dıye ağlıycaktı nerdeyse..bi de hamıleymişsin istedıgı gıbı de yaklasamıyo sana şimdi bence o da etkılı olur sen sabırlı ol sakın sıkma neden benımle ılgılenmıyosun dıye kavga tartışma çıkarma sen onu sıkmadan ılgılen.....

1 yıllık evliyiz ve hamileyim 7 aylık eşim son 20 gündür hayat telaşımız maddi sorunlarımızdan dolayı ve bebeğimiz doğunca alıcağımız sorumluluktan dolayı beni ihmal etmeye başladı bakımlı ve ilgili biriyim ona ve hayata karşı ama şimdi napmalıyım bilmiyorum ysşayan carmı aranızda ? çaresizim :(

olabilir bak sende sorunu yazmışsın
sorumluluktan korkmuş kendi kabuguna çekilmiş biraz
yakında döner normal hayatına

Canım insan hamile ikene daha hassaz oluyor.İnan çok fazla duygusal oluyorsun.Olaylara duygusal yaklaşıyorsun.EŞLERŞMİZDE bunu bilmedikleri için onların yaptıkları bize bata biliyor.Eşinin bir takım sıkıntıları olabilir canım.tabi eve yeni bir bebek gelicek artı senin doğumun bunlar hep yeni şeyler.tabi ki bir takım kaygılar olucak. Kafaya takma bence eşinle otur konuş.Evlilikte konuşmak çok önemli canım.otur konuş eşinle.

Hepmiz yasadik. Hamile oldugun icin asiri ilgi istiyoruz. Esine hak ver, bebek buyuk bir sorumluluk.. benim bebegm 7 aylik.. neler yasadk nelerrr,, o sna asiri ilgisizse sen usteleme, nden ilgisizsin deme. .ne bilim hytm kahve yaptimgel beraber icelm de. sna bagirdi mi karsilk vrmeee, tmmaskim sensin de, aradan biraz vakit gectkten sonra yanina gelip gonlunu almaya calisicakir. Ablam hep der, kocani iyiliginle ez diye.. sende oyle yap.. bi erkek karsisinda mutlu kadin gorunce asla kavvgaci snirli olmazlar. Cnku erkek der, bnm karim ben naparsam yapim onu uzemiorum uzulmuor bni sewdoginden der, artk ilimli bir erkek olur. İnandigim bi sey var, erkeklern sniri anlikk..
O yuzden hamilelegnn tadini cikar..
Bncok ozluyorumm..
Suan feci nezleyim. Oglumla nasil ilgilenicem sasiriyorum. Lutfen uzme kendini...
Kitap onercem sana.
5 sevgi dili... esinin hangi dili konustugunu anlaman icn gusel bi kitap.. tmm canim allaha emanet ol.. Üzulmee, sen uzulmek istemezsen kimse seni uzemez. Mutluluk bizim elimiZdeee

çok teşekkür ederim söylediklerini uygulamaya başladım daha öncede uyguluyrdum ama bu kadar değil şimdi daha ılımlı yaklaşmak için çabalıyrum ve sanırım işe yarıyor

Henüz evli olmaya alışmadan baba olmaya alışması zor gelebilir canım.
benim fikrimce erken karar vermişsiniz çocuğa çünkü ilk yıl zorlu geçer eşlerin birbirine alışması zaman alır.
Maddi sorumlulukta çok önemli etken stres için.
Geçecektir ama sıkma canını içindeki miniğide üzme hem.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X