Eşim sinirlendiği zaman ne yaptığını bilmiyor

bende derins arkadasa katılıyorum.o niye kıyamıyor size..siz daha şefkatlisiniz.boşanmak tabi ki çözüm degil ama ben böyleyim;benim yapım bu demekte dogru degil..işin içinden çıkabilmek için bir kurtuluş yolu bu.herkes eger isterse kendini düzeltebilir..frenleyebilir..neticede evlilik ortak bir yaşamdır.kendini tamamen değiştirmek değil;ortak bir yol bulup mutlu olmaktır.her sinirlendiğinde size vuracak ya da sözleriyle sizi incitecek olursa zamanla sizin tahammülünüz de biter.Allah korusun sevginiz nefrete döner.bir şekilde ikna edip doktara gitmeyi deneseniz tekrar.ya da kavga esnasında sesleri yükseltmek yerine baska bir odaya geçip sakinleşme yolu bulsanız daha iyi olabilir.

umarım herşey düzelir..

haklısın,,belki çok kontrollü davrandığım için bu derece arttı. O an içimden ne geliyorsa yapmalıyım aslında..Çünkü tartışma sonrasında 1 ay etkisinden çıkamıyorum belki bende onun gibi davransam stressimi atıcam o anda,,,offf bilemiyorum..

Tedavi olacak.Öfke kontrolü terapileri var.
Yarın çocuk yapsanız çocuğu duvarlara fırlatır 2 saniye sonra da pişman olur.
Allah korusun..

bebek konusu açıldığında bu şartlar altında olamayacağını bile ona söyleyebilirsiniz.ki bence cidden...cidden şimdilik erteleyin.

dayak yiyorsunuz tokatta bir dayak türüdür ve bebek yapmayı dusunuyorsunuz eşiniz kendinde olmadıgında size vuruyor yarın bu ilerlerse baska bişi yapıp kendine gelirse yine affedecekmisiniz

Bebek isini senin yerinde olsam biraz ertelerdim.
Sende vursana ona? Yani o seni vurmaya calistiginda, sende agzini burnunu dagit, vallahi bak ciddi söylüyorum. Korkma.
Zor birsey degil, inan eger cesaretin yoksa, bari bacaklarinin tam ortasina bir tekme at ayaginla. O bile yeter ona.
Aaahh aahh böylelerini öyle vurmak isterdimki, elim kasiniyor resmen.

seni çok iyi anlıyorum bende dıyorumya o kadar cok sorun ettımkı evden kaç defa gitmeyi bile düşündüm..evet 5 dk bıle surmeden hemen eskı hale dönuyor bence dönmesi daha güzel değilmi o şekilde devam etse dahamı iyi olur. biranda sinirlenıp biranda sönüverıyor. bak eşinde sölüyor üzerıne gitme gec başka odaya ınan böle yaptıkca görceksınkı gercekten bişi yoktur.bır anda gözu dönuyor oanda hiçbirşey görmuyor. bende snın gibiydım artık uzertıne dusmuyotum ve tepkı vermıyorum ben tepkı vermeyıncede o benı kırmamıs oluyor yanı zararlı ben cıkmıyorum....

böylesi bizim gibi olanları sezinliyo mu ne?

peki arkadaşlar,,şimdi çıkmak zorundayım,,yorumlarınız için hepinize teşekkürler...
bebek konusunda hepimiz hemfikiriz onu riske atamam..Eşimle terapist konusunu tekrar konuşucam..Çünkü eşimi gerçekten çok seviyorum ve evliliğimi yıkmak istemiyorum..Kimselere anlatamadığım derdimi sizlere açmak çok iyi geldi herkese mutlu akşamlar..

her nekadar iyi olursa olsun.. bir evlilikli SIDDET varsa o evlilik, evlilik degildir..
böyle bir evlilige acikcasi cocuk dünyaya getirmek yazik günah bence..

seni okadar cok sevse el kaldirmazdi bikez.. madem okadar iyi bir insan, sinirlenince gerekirse duvara vurur tasa vurur ama SANA VURMAZDI.. bence oturup düsün.. ömür boyu sana her vurdugunda susup oturacakmisin? simdi daha iyi yarin öbür gün esin sinirli geldiginde eve cocugun
"baba baba gel oyniyalim diye üstüne dogru atladiginda, sen napiyorsun beee diyip cocuga iki tane cakmiyacagi ne malum?" ..
siddetle evlilik yürümez.. el bebek gül bebek büyümüssün ailen sana kiyamamis fiske vurmayi elin adami vuruyor ve sen susuyorsun.. kendine gelip yalvariyor demissin , SON PISMANLIK NEYE YARAR? sana o atigi tokatin actigi yaralari sarabiliyormu? esin bence ciddi bir terapie görmesi gerekir, ayricada o sana vurdugunda sende ona birtane yapistirsana suratinin ortasina.. yada ayaginla bir has has bölgesine tekme at bakalim nasil oluyormus sevdigi insana vurmak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi senin yerine koydum da allah korusun ben de eşimi çok seviyorum ama öyle birşeyi asla kabul edemem.Ona ya doktora gitmesi gerektiğini söyle yada senden vazgeçmesini söyle seni çok seviyorsa eminim dr önerini düşünecektir.Umarım
eşin düzelir inan bütün kalbimle dua ediyorum çünkü bu durum beni çok üzdü.

ya merak ediyorum sinirlendiginde gözünü bile kirpmadan sana vuran bir adami nasil sevebiliyorsun
bir degil ki affedesin ilk zamanlar sadece bir tokatla baslar sonra tekmeler yumruklar hak getire
nasilsa karim beni seviyor beni birakmaz bana kiyamaz oh adam kiralligini kurmus sinirliymis pehhh
bizim oralarda bir laf vardir adini deliye koymus dötünu caliyo koymus ohh

Hem dayak yiyip hem de nasıl hala çok seviyorum diyebiliyorsunuz mantığım almıyor...Allah yardımcınız olsun..bebek işini düşünmeyin ya da erteleyin bence de..Çünkü anlattığınız durum bir bebeğin yetişmesi,büyümesi için hiç sağlıklı bir ortam olmadığını gösteriyor..

Son düzenleme:
sinirli olduğunda konuşmayın. eline yastığını verin en kötü çekyata yönlendirin...

benim eşimde alkollü olup arkadasıyla tartıştığında iki kez evde kendi kendine bağırıp çağırdı kırıp döktü.. sarhoş havasında..
ben ertesi gün evde şov yapmak yasak içinde sinirlenince efkar dağıtacağında ya git bankamatik kulübesinde kal ya arabanda ya annende ama benim yanımda değil dedim..
saçmalığı an çekip gideceğimi belirttim.
o kadar dikkat ediyor ki şimdi..

sizde sert çıkın.. onun bu durumnun hastalık olsa tedavi olurdun. sadece saçmalık şov yapıyorsun film çeviriyorsun diyip basite alın..

olağanüstü bir hal olduğunu düşünmesin. ondan korktuğunu yada pışpışlanmayı da beklemesin.

Deli gibi sevsende siddetin dozu arttiginda sevginden eser kalmiyacak nefrete dönüsecek.Erkeklerin söylediginde inanmaman gereken tek yalani: PISMANIM

Aldatir pismanim bi daha olmiycak der
Dayak atar pismanim nasil yaptim bilmiyorum der
Yalan söyler pismanim yanlis anlamandan korktum onun icin söyledim der
Kumar oynar icki icer eve haciz gelir pismanim der...v.s

Birde anladigim kadariyla ailenle dayak olayini paylasmadigini esinde biliyor degilmi?Senin ona olan sevgini onu kaybetmek istemedigini biliyor ve degismiyor.Bence bu yolla onu tehdit etmen ise yarayabilir bir daha öyle bisey yaparsa ailene söyleyecegine yalniz olmadigina onu ikna etmelisin.Bu konu hallolmadanda kesinlikle bebek düsünme tek basina isin icinden cikamazken minicik bebegide derdine ortak etme.Umarim esin yola gelir...

6 yıl uzun bir flört dönemi bu zaman zarfında eşinizin size karşı davranışları nasıldı gene sinirlendiği zaman ani tepki verip sizi hırpalıyor muyudu yoksa evlenen kadar melekti evlendikten sonra mu bu hale geldi?

canım bu inirlilik çok zor ama eşinin durumu anladığım ve etrafımda gördüğüm örneklerle kıyaslayınca doktorluk ama öncelikle bunu kendisi kabul etmeli bi seni sevip ilgilenen sonra bambaşka bi insan dönüşen biriyle yaşamak bayağı bi zordur Rabbim yardımcın olsun

Bence tavrınızı daha net ortaya koymalısınız,oturup konuşmalısınız bu durumu tamamen.En basit tavsiye sinirlendiğinde kavga etmeyi/tartışmayı kesicek,bisüre oturup sinirlerinin geçmesini bekleyecek.Ki eşiniz size vuruyor,sinirden kendini kaybediyor sonra defalarca özür diliyor bu sadece özürle kalmamalı..Gerçekten yapmak istemiyorsa sinirlendiğinde biryere oturup sakinleşmeyi beklemeli.Anlamıyorum insan bu durumda eşine,sevdiği kadına el kaldıramıyıcak kadar iradesiz olabilir mi?Üstelik koca adamdan bahsediyoruz nasıl kendisini durduramıyor ilginç. . Umarım sorunu daha fazla darp edilmeden çözersiniz.

ben anlamıyorum baz kadınları gerçekten.sen el bebek gül bebek büyü,sonra adamın biri gelsin çok sinirleniyorm kendime hakim olamıyorum desin,tokatlasın,hırpalasın.sonra kocamı çok seviyorum ayrılmayı düşünemem..yok böyle birşey ya.sizin kendinize saygınız yok en başta,kocanızın nasıl olsun..insan yüreğini ve bedenini acıtan bir varlığı nasıl sever nasıl..bu sevgi falan değil.kim ne derse desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…