hayır değil.ama olasılık dışı da değil.sadece son çare olmalı.daha önce de anlatmaya çalıştığım gibi aklına gelecek her türlü yöntemi denemelisin.aklında bi tane bile çözüm noktası kalmamalı eğer gitmeye karar verirsen.konuşmayı dene,tehdit savur sakin bi tonda,olmadı o vurunca senin elinde armut toplamıyo sende bişey fırlat.binlerce seçenek var ben 3tanesini 5saniyede buldum...sakın kıyamam filan da deme o sana kıyıyo sonuçta...
Eşimin önerisi de bu yönde sadece diyo 5 dk bana cevap verme ya da uzaklaş.Sonra konuşalım ben sana zarar vermek istemiyorum.Ama anlamadığı bende insanım ve benimde yersiz tepkilerim olabilir.Her an kontrollü olmam mümkün değil.Kavga anında ben uzağındaysam duvarları yumrukluyor ya da kafasını dolaba falan vuruyor ben üzerinde gidersem eğer bana vuruyor benim anlamadığım ve beni daha da delirten 2 saniye içinde normale dönmesi..
böylesi bizim gibi olanları sezinliyo mu ne?Bebek isini senin yerinde olsam biraz ertelerdim.
Sende vursana ona? Yani o seni vurmaya calistiginda, sende agzini burnunu dagit, vallahi bak ciddi söylüyorum. Korkma.
Zor birsey degil, inan eger cesaretin yoksa, bari bacaklarinin tam ortasina bir tekme at ayaginla. O bile yeter ona.
Aaahh aahh böylelerini öyle vurmak isterdimki, elim kasiniyor resmen.
blöf yapmam mümkün değil zaten çünkü ters teper.ilk tokatı yediğimde 1 hafta konuşmadık daha ne yapabilirdim ki ? 6 ay sonra başka bir tartışmada gene hırpalandım. bunu kimseyle paylaşamam çünkü ailem öğrendiği an evliliğimiz biter.ömür boyu buna katlanmam mümkün değil o her seferinde bir daha olmıycak diyor ama ben defalarca yasadığım için biliyorum.Ayrılmak düşüncesini aklımdan bile geciremiyorum çünkü onu çok seviyorum.Tam anlamıyla ne yapacagımı bilemez haldeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?