• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sinirlerimi bozdu!

minnakpapatya

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
11
12
3
40
Herkese günaydın,

Hemen konuya geçiyorum izninizle. İkimizde çalışıyoruz. Yaşadığımız semtin kiraları yüksek olduğu için çokta nitelikli olmayan bir evde oturuyoruz (iş dolayısıyla bir süre burada yaşamak zorundayız). Yüksek giriş, boğuluyorum. Hiç sevmiyorum evde vakit geçirmeyi.

Eşim gezmekten nefret eder. Bıraksanız ömrü oturma odasındaki koltukta geçer. Ama ben çok sıkılıyorum. Arkadaşlarım evli, bekar olanlar zaten yaşadığımız yerin yerlisi. Sürekli aile toplantıları, buluşmaları vs... oluyor. Onlarla birlikte vakit geçiremiyoruz.

Oğlum zaten hafta içi hep bakıcısında. İstiyorum ki hafta sonları birlikte bir şeyler yapalım. Dün sabah eşimi oğlumla birlikte kahvaltıya gitmek için zor bela ikna ettim. Neyse gittik. Sonrasında da nereden baksanız 1 yılı aşkın bir süredir gitmeyi planladığımız bir yer vardı. Hadi oraya gidelim dedim. Bu arada aracımız var.

Oflaya poflaya yola çıktı. Sesimi çıkartmadım. Yok bulamayız yok bilmem ne diye diye arabayı da sağa sola savura savura ben eve gideceğim dedi aldı bizi eve getirdi. O kadar üzüldüm ki. Sonrasın da konuşmaya çalıştım. Çok canım sıkıldı, madem gitmek istemiyorsun düzgün söyle ne saçma sapan hareketler yapıyorsun dedim.

Bağırdı çağırdı üstüme yürüdü. Bende altta kalmadım tabi. Defol git evden sen bana bağıramazsın elaleme rezil ettin bizi dedim. Çıktı gitti.

Şimdi mecburiyet dışında konuşmuyoruz. Sırnaşık halleri var, sinirimi bozuyor.

Sizce oğlumla birlikte günü birlik turlara katılsam uygun olur mu? Bu adamdan bir halt olmaz. Fikirlerinizi almak istedim sadece.

En güzelini yaparsınız madem eşiniz gelmek istemiyor orali bile olmayın,alın ogluşunuzu gezin tozun bir süre sonra cigerci kedisi gibi bakmaya başlar eşiniz.
Öyle mi dersin? Ne biliyim evli barklı kadın tek başına yollara düşmüş der mi millet? Gerçi günü birlik turda kim beni bir daha görecek ki?

Esinize bagimli yasamayin derim ne guzel oglunuzla birlikte yapabileceginiz bir suru aktivite bulabilirsiniz bence:)
Kocalari beklersek ohoo daha cok bekleriz inan;)
Kendi kendinize yetmeyi ogrenin alin oglunuzu butcenizi ayarlayin cikin varsa oyle gunu birlik turlara degisiklik olur anne ogul mutlu zamanlar gecirin koca kisiside isterse dahil olur,istemezse kendi bilir:))

Esinize bagimli yasamayin derim ne guzel oglunuzla birlikte yapabileceginiz bir suru aktivite bulabilirsiniz bence:)
Kocalari beklersek ohoo daha cok bekleriz inan:KK66:
Kendi kendinize yetmeyi ogrenin alin oglunuzu butcenizi ayarlayin cikin varsa oyle gunu birlik turlara degisiklik olur anne ogul mutlu zamanlar gecirin koca kisiside isterse dahil olur,istemezse kendi bilir:))
Olur değil mi? Yalnız gezme işini ben mi büyütüyorum acaba? Oğlum üç yaşında, kulağa tuhaf geliyor mu? Birde doğru düzgün şöyle ha deyince arayıp, buluşup, birlikte vakit geçirebileceğim arkadaşlarımda yok. Bu adamda ev kedisi gibi.

Öyle mi dersin? Ne biliyim evli barklı kadın tek başına yollara düşmüş der mi millet? Gerçi günü birlik turda kim beni bir daha görecek ki?
Hiç bir şey demezler ha diyen olursa da canı cehenneme siz evde bunalirken laf edenler mi size destek olacak boşverin
Ne güzel gezin tozun bol bol fotoğraf çekin güzel anılarınız biriksin.:)

Boşver milleti. Ben öyle yapıyorum, günübirlik tura gitmedim ama çarşıya avm ye , hamburgerciye vs cocukları götürüyorum. Mesafe olarak uzak yerlere eşimle gidiyoruz ama tek çocuk olsa ozamanda aramazdım

Hatta çocuklar büyüsün , yurtdışı turlarına gitmek isterim onlarla. Tabi ozaman anneyle gezmek isterlerse :)

Hiç bir şey demezler ha diyen olursa da canı cehenneme siz evde bunalirken laf edenler mi size destek olacak boşverin
Ne güzel gezin tozun bol bol fotoğraf çekin güzel anılarınız biriksin.:)
Ne biliyim ben çok takarım elalemi. Ama böylede ömür geçmez. Erkeklerin geneli mi böyle ben anlamıyorum. Kanepede ölecek ya!

Boşver milleti. Ben öyle yapıyorum, günübirlik tura gitmedim ama çarşıya avm ye , hamburgerciye vs cocukları götürüyorum. Mesafe olarak uzak yerlere eşimle gidiyoruz ama tek çocuk olsa ozamanda aramazdım

Hatta çocuklar büyüsün , yurtdışı turlarına gitmek isterim onlarla. Tabi ozaman anneyle gezmek isterlerse :)

İmkanımız varken neden daha iyisi olmasın ki? İşte evlenirken bunların hepsini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Mesela eşim bu açıdan bana hiç uygun bir partner değil.

Ne biliyim ben çok takarım elalemi. Ama böylede ömür geçmez. Erkeklerin geneli mi böyle ben anlamıyorum. Kanepede ölecek ya!
Takmayin elalemi rica ederim,inanin sadece esim çocuğum anne babam kardeşlerim, bu saydiklarimin fikirleri düşünceleri önemlidir benim için gerisi hiiiiic önemli değil hele arkamdan attığı tuttuğu hiç.
Istediğiniz gibi yaşayın eşiniz gelmiyor mu tamam gelmesin siz gezin ç ocuğunuzla, sizin nasıl eglendiginizi görünce o da yanasmaya başlayacak kendisi teklif edecek hatta:)

İmkanımız varken neden daha iyisi olmasın ki? İşte evlenirken bunların hepsini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Mesela eşim bu açıdan bana hiç uygun bir partner değil.
İşte ozaman gözüm açık değilmiş demekki :) birde zaman geçtikçe de değişti, mesela ilk zaman tatile giderdik, şimdi sevmiyorum diyor, biz çocuklarla gidiyoruz yazlığa.
Son 2 yıldır da iş nedeniyle Ayrıyız, ben tek kaldım çocuklarla. Olan oldu artık, durum kurtarması yapıyoruz :)

Olur değil mi? Yalnız gezme işini ben mi büyütüyorum acaba? Oğlum üç yaşında, kulağa tuhaf geliyor mu? Birde doğru düzgün şöyle ha deyince arayıp, buluşup, birlikte vakit geçirebileceğim arkadaşlarımda yok. Bu adamda ev kedisi gibi.
Hic te buyutulecek birsey yok bunda canim oglusunda cok kucuk degil,aksine o cocugun cikmaya eglenmeye annecigiyle vakit gecirmeye ihtiyaci var;)
Tur olmasa bile,oturdugunuz yerin carsisi ne bileyim gezilecek yerleri yokmu?
Alin cikin oglunuzu gezin biraz sonra biryerlere yemek yiyin ana ogul bence cok guzel olur denemeye deger;)

Millete ne? :) keyfinize bakın, kocanızı da evde bırakın. Bir süre sonra mutlaka katılmak isteyecektir bence.

İşte ozaman gözüm açık değilmiş demekki :) birde zaman geçtikçe de değişti, mesela ilk zaman tatile giderdik, şimdi sevmiyorum diyor, biz çocuklarla gidiyoruz yazlığa.
Son 2 yıldır da iş nedeniyle Ayrıyız, ben tek kaldım çocuklarla. Olan oldu artık, durum kurtarması yapıyoruz :)

Ben böyle huysuzlaştığında eşime tahammül edemiyorum. Çok sıkıcı geliyor bana. En iyisi oğlumla beraber takılmak olacak sanırım. Teşekkür ederim.

Hic te buyutulecek birsey yok bunda canim oglusunda cok kucuk degil,aksine o cocugun cikmaya eglenmeye annecigiyle vakit gecirmeye ihtiyaci var:KK66:
Tur olmasa bile,oturdugunuz yerin carsisi ne bileyim gezilecek yerleri yokmu?
Alin cikin oglunuzu gezin biraz sonra biryerlere yemek yiyin ana ogul bence cok guzel olur denemeye deger:KK66:

Kesinlikle. Hatta farklı şehirlerde çocukların gezip görmesi gereken yerlere turlar düzenleniyorsa onlara da katılabilirim belki oğlumla.

Millete ne? :) keyfinize bakın, kocanızı da evde bırakın. Bir süre sonra mutlaka katılmak isteyecektir bence.

Haç sanmıyorum. Benim eşim kapı süsü gibi. O evde yaşayıp ölebilir. Teşekkür ederim canım.

Amma abartıyosunuz elalem kim ya ne derlerse desinler.namussuzlukmu yapıyosun ayıp bişeymi yapıyosun altıüstü çocuğunla geziyosun buna laf edecek insanları insan yerine koymayın zaten.

Herkese günaydın,

Hemen konuya geçiyorum izninizle. İkimiz de çalışıyoruz. Yaşadığımız semtin kiraları yüksek olduğu için çokta nitelikli olmayan bir evde oturuyoruz (iş dolayısıyla bir süre burada yaşamak zorundayız). Yüksek giriş, boğuluyorum. Hiç sevmiyorum evde vakit geçirmeyi.

Eşim gezmekten nefret eder. Bıraksanız ömrü oturma odasındaki koltukta geçer. Ama ben çok sıkılıyorum. Arkadaşlarım evli, bekar olanlar zaten yaşadığımız yerin yerlisi. Sürekli aile toplantıları, buluşmaları vs... oluyor. Onlarla birlikte vakit geçiremiyoruz.

Oğlum zaten hafta içi hep bakıcısında. İstiyorum ki hafta sonları birlikte bir şeyler yapalım. Dün sabah eşimi oğlumla birlikte kahvaltıya gitmek için zor bela ikna ettim. Neyse gittik. Sonrasında da nereden baksanız 1 yılı aşkın bir süredir gitmeyi planladığımız bir yer vardı. Hadi oraya gidelim dedim. Bu arada aracımız var.

Oflaya poflaya yola çıktı. Sesimi çıkartmadım. Yok bulamayız yok bilmem ne diye diye arabayı da sağa sola savura savura ben eve gideceğim dedi aldı bizi eve getirdi. O kadar üzüldüm ki. Sonrasın da konuşmaya çalıştım. Çok canım sıkıldı, madem gitmek istemiyorsun düzgün söyle ne saçma sapan hareketler yapıyorsun dedim.

Bağırdı çağırdı üstüme yürüdü. Bende altta kalmadım tabi. Defol git evden sen bana bağıramazsın elaleme rezil ettin bizi dedim. Çıktı gitti.

Şimdi mecburiyet dışında konuşmuyoruz. Sırnaşık halleri var, sinirimi bozuyor.

Sizce oğlumla birlikte günü birlik turlara katılsam uygun olur mu? Bu adamdan bir halt olmaz. Fikirlerinizi almak istedim sadece.
Aynen ya calisan kadinsin al oglunu git turlara. Cocugun aileyle kaliteli zaman gecirmeye ihtiyaci var. 2 gunluk turlar da var.

Edit: Benim cocuk ufak ama yine de gunde iki bazen 3 defa gezmeye cikariyorum. Ikimiz de evde oturmayi sevmiyoruz. O gunku modumuza gore uzak veya yakin yerler tercih ediyoruz. Arabamiz da yok. Al cocugu sen gotur. Kocan da cani isterse gelir ki bence tipis tipis gelecek.

Son düzenleme:
Araç kullanabiliyorsan al al çık sürekli, yoksa da öğren muhakkak.
Günübirlik turlar olur, butik tarzı otellerde de tek rahat edersin bence.

Eşin kahvaltıya gelmiyorsa ben olsam sadece oğlumla çıkardım.
Oğlunu al sürekli değişiklik planlar yap eşini katma.
Eminim bir süre sonra kıskançlıktan ölecek eşin.

Amma abartıyosunuz elalem kim ya ne derlerse desinler.namussuzlukmu yapıyosun ayıp bişeymi yapıyosun altıüstü çocuğunla geziyosun buna laf edecek insanları insan yerine koymayın zaten.

Abartıyorum farkındayım. Ama elimde değil. Elalemin ne dediğine çok takılan birisiyim maalesef.

Aynen ya calisan kadinsin al oglunu git turlara. Cocugun aileyle kaliteli zaman gecirmeye ihtiyaci var. 2 gunluk turlar da var.

Düşünüyorum. Aslında şöyle 7-8 yaşlarında olsaydı oğlum daha rahat olurdu ama olmadı böyle düşüneceğiz artık.

Edit: Benim cocuk ufak ama yine de gunde iki bazen 3 defa gezmeye cikariyorum. Ikimiz de evde oturmayi sevmiyoruz. O gunku modumuza gore uzak veya yakin yerler tercih ediyoruz. Arabamiz da yok. Al cocugu sen gotur. Kocan da cani isterse gelir ki bence tipis tipis gelecek.

Bilmiyorum. Çok sıkılıyorum eşimin bu saçma sapan hallerinden.

Araç kullanabiliyorsan al al çık sürekli, yoksa da öğren muhakkak.
Günübirlik turlar olur, butik tarzı otellerde de tek rahat edersin bence.

Otel olmaz ama günü birlik ikimize de iyi gelir diye düşünüyorum.

Eşin kahvaltıya gelmiyorsa ben olsam sadece oğlumla çıkardım.
Oğlunu al sürekli değişiklik planlar yap eşini katma.
Eminim bir süre sonra kıskançlıktan ölecek eşin.

Sanmam. Tuhaf bir insan. Evde ölür o dedim ya.

Back
X