• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sinirlerimi bozdu!

Cikmak istiyorsan yani icinden geliyorsa al oglusunu cik.baskalarinin lafina gore hareket etme.
Esin zamanla alisir.tamamen kendi haline birakma bence.
iyi bir zamaninda beraber vakit gecirmek istedigini ilerde yaslandiginiz zaman bos gecirdigin bir omrunuzun olmasini istemedigini soyle.
ilk etapta ayda yada ikihaftada bir beraber birseyler yapmayi planlayip alistikca sureleri kisaltabilirsiniz.
emin ol alisiyorlar ,biraz zaman geciyor ama uzme kendini.yavas yavas guzellikle baski olustur

Araba kullanıyor musunuz?
Evetse alın çocuğunuzu gezin minnet etmeyin koca kişisine
Beraber tura katılabileceğiniz çocuğu olan arkadaşınız yok mu

al oğlunu takıl kafana göre yahu. çalışan kadınsın paran da var. ehliyet yoksa ehliyet de al. çanta gibi yanında taşıtma kendini.

Benim esimde sevmezdi gezmeyi bizdede cok sorun olurdu. Ben gunlerce konustum onunla bagirmadan cagirmadan. Birkac yere gittik sonra sonra onunda hosuna gitti.. bilmiyormus hayati hep calismaktan ibaret saniyordu. Ama sizin fikrinizde cok guzel.bende dusunuyorum onu ama tek basima nasil olurki.sizin oglunuzda var cikin cikin gidin oh ne guzel. Zamanla esinizde size dahil olacaktir..

Herkese günaydın,

Hemen konuya geçiyorum izninizle. İkimizde çalışıyoruz. Yaşadığımız semtin kiraları yüksek olduğu için çokta nitelikli olmayan bir evde oturuyoruz (iş dolayısıyla bir süre burada yaşamak zorundayız). Yüksek giriş, boğuluyorum. Hiç sevmiyorum evde vakit geçirmeyi.

Eşim gezmekten nefret eder. Bıraksanız ömrü oturma odasındaki koltukta geçer. Ama ben çok sıkılıyorum. Arkadaşlarım evli, bekar olanlar zaten yaşadığımız yerin yerlisi. Sürekli aile toplantıları, buluşmaları vs... oluyor. Onlarla birlikte vakit geçiremiyoruz.

Oğlum zaten hafta içi hep bakıcısında. İstiyorum ki hafta sonları birlikte bir şeyler yapalım. Dün sabah eşimi oğlumla birlikte kahvaltıya gitmek için zor bela ikna ettim. Neyse gittik. Sonrasında da nereden baksanız 1 yılı aşkın bir süredir gitmeyi planladığımız bir yer vardı. Hadi oraya gidelim dedim. Bu arada aracımız var.

Oflaya poflaya yola çıktı. Sesimi çıkartmadım. Yok bulamayız yok bilmem ne diye diye arabayı da sağa sola savura savura ben eve gideceğim dedi aldı bizi eve getirdi. O kadar üzüldüm ki. Sonrasın da konuşmaya çalıştım. Çok canım sıkıldı, madem gitmek istemiyorsun düzgün söyle ne saçma sapan hareketler yapıyorsun dedim.

Bağırdı çağırdı üstüme yürüdü. Bende altta kalmadım tabi. Defol git evden sen bana bağıramazsın elaleme rezil ettin bizi dedim. Çıktı gitti.

Şimdi mecburiyet dışında konuşmuyoruz. Sırnaşık halleri var, sinirimi bozuyor.

Sizce oğlumla birlikte günü birlik turlara katılsam uygun olur mu? Bu adamdan bir halt olmaz. Fikirlerinizi almak istedim sadece.
Bence kesinlikle esiniz olmadan gezmeye gitmeyin bunu yaparsaniz zamanla esiniz kendisini aile disi görmeye baslar suzin ona ilgizsiz sevmediginizin suphesi düşer sadece ikna edin gezmelere alistirin bi kere tartışmasız gecerse memenun kalirsa kendisi gelmeyi ister en guzeli aile olarak gitmeniz

Çalışmıyorsanız önce işe girin bence. Gezmek için de eşinizi beklemeyin. Çıkın gezin siz. Kim ne dicek.

Sürekli AVM geziyoruz. Bir süre sonra sıkılıyor insan. Yaşadığımız şehir öyle doğal güzellikleri olan bir yer değil. İnsan eşiyle birlikte olsun, sohbet etsin istiyor.

Cikmak istiyorsan yani icinden geliyorsa al oglusunu cik.baskalarinin lafina gore hareket etme.
Esin zamanla alisir.tamamen kendi haline birakma bence.
iyi bir zamaninda beraber vakit gecirmek istedigini ilerde yaslandiginiz zaman bos gecirdigin bir omrunuzun olmasini istemedigini soyle.
ilk etapta ayda yada ikihaftada bir beraber birseyler yapmayi planlayip alistikca sureleri kisaltabilirsiniz.
emin ol alisiyorlar ,biraz zaman geciyor ama uzme kendini.yavas yavas guzellikle baski olustur

6 yıllık evliyiz. Evlenmeden öncede uzun süre görüştük. Eşim o zamanlarda evden çıkmazdı ama ben öğrencilik hali, para pul yok, onsan böyle diye düşünüyordum. Meğer adam ev adamıymış.

Araba kullanıyor musunuz?
Evetse alın çocuğunuzu gezin minnet etmeyin koca kişisine
Beraber tura katılabileceğiniz çocuğu olan arkadaşınız yok mu

Yok maalesef.

bugun kizimla adaya geldik tum arkadaslarimla beraberiz hatta esimin tatili evde kendisi.esimsiz kizimla da gezmeyi seviyorum.

Arkadaşım yok ki. Bekar arkadaşlarım var. Onlarda çocuk olmayınca bize ayak uyduramıyorlar. Birde memleketten uzaktayız. Çok arkadaş edinemedim açıkçası.

al oğlunu takıl kafana göre yahu. çalışan kadınsın paran da var. ehliyet yoksa ehliyet de al. çanta gibi yanında taşıtma kendini.

Ne biliyim. İnsan eşini istiyor işte yanında.

Benim esimde sevmezdi gezmeyi bizdede cok sorun olurdu. Ben gunlerce konustum onunla bagirmadan cagirmadan. Birkac yere gittik sonra sonra onunda hosuna gitti.. bilmiyormus hayati hep calismaktan ibaret saniyordu. Ama sizin fikrinizde cok guzel.bende dusunuyorum onu ama tek basima nasil olurki.sizin oglunuzda var cikin cikin gidin oh ne guzel. Zamanla esinizde size dahil olacaktir..

Güvenilir bir firma bulabilirsem günübirlik tur işini düşünebilirim.

Bence kesinlikle esiniz olmadan gezmeye gitmeyin bunu yaparsaniz zamanla esiniz kendisini aile disi görmeye baslar suzin ona ilgizsiz sevmediginizin suphesi düşer sadece ikna edin gezmelere alistirin bi kere tartışmasız gecerse memenun kalirsa kendisi gelmeyi ister en guzeli aile olarak gitmeniz

Wallahi ne bileyim. Bence benim eşim çok tembel bir insan.

Sürekli AVM geziyoruz. Bir süre sonra sıkılıyor insan. Yaşadığımız şehir öyle doğal güzellikleri olan bir yer değil. İnsan eşiyle birlikte olsun, sohbet etsin istiyor.

6 yıllık evliyiz. Evlenmeden öncede uzun süre görüştük. Eşim o zamanlarda evden çıkmazdı ama ben öğrencilik hali, para pul yok, onsan böyle diye düşünüyordum. Meğer adam ev adamıymış.

Yok maalesef.

Arkadaşım yok ki. Bekar arkadaşlarım var. Onlarda çocuk olmayınca bize ayak uyduramıyorlar. Birde memleketten uzaktayız. Çok arkadaş edinemedim açıkçası.

Ne biliyim. İnsan eşini istiyor işte yanında.

Güvenilir bir firma bulabilirsem günübirlik tur işini düşünebilirim.

Wallahi ne bileyim. Bence benim eşim çok tembel bir insan.
Genede onu yanlizlastirmak iyi olmaz canimm ALLAH kolaylık versin

Genede onu yanlizlastirmak iyi olmaz canimm ALLAH kolaylık versin
Birde sürekli tatlı tatlı konuşmamı bekliyor. Hiç bir şey bir kez dediğimde olmuyor. Sürekli ikna etmeye çalışmak, sürekli cici cici konuşmak...

Bilmiyorum. Bazen inanılmaz sinirleniyorum, eşim tahammül sınırlarımı zorluyor gerçekten.

Babam da bizi oyle cok gezdirmezdi. Annem ve arkadaslari ile gunubirlik tura gitmistik. Hic unutmam cok keyifliydi ve annem gibi esi gelmeyen hanimlarin sayisi da fazlaydi. En iyisi cocugunuzla birlikte gezin mis gibi

Gecen sene kızımla beraber günü birlik turla Amasra ve Safranbolu gezisine katıldık.
Gayet eglenceli oldu
Merak etme kimse laf edemez

Öyle mi dersin? Ne biliyim evli barklı kadın tek başına yollara düşmüş der mi millet? Gerçi günü birlik turda kim beni bir daha görecek ki?
Of boşver milleti. Benim eşim de öyle. Bende senin gibi yaptım hiç bikmadim. Bide resimlerimizi oğlumla şen şakrak paylaştım sosyal medyada. Koltukta telefonla parmak egzerisizi yaparken gördü oda. Eve döndük oğlum mutlu ben mutlu. Sonra sorun çıkardı ufak ufak gidiyorsunuz hafta sonu kimse yok ev boş demeye başladı. Evdeyken de ya bi ses yapmayın der dururdu. Dedim sen yatmak biz gezmek istiyoruz daha ne işte ses yok seda yok.
Sonra kendisi plan yapmaya başladı. Bende geleyimmiler falan. Dene derim. Ama laf sokma hiç. Biraz uzun sürer. Oturma5odası kanepe bağımlılığı zor bir süreç atlatır umarım acil şifalar:)

Back
X