Esim Sizce Normalmi Davranıyor?

eşin normal davranıyo ama aynı işyerinde oldugunuz için, yoksa biz mesela çarşıda pazarda gezmede canım cicim der öperiz birbirimizi şükür Müslümanız bizde

Çiftler baş başayken ayrı, dışardayken ayrı, işteyken apayrı davranmalı bence. Her ortamda çok samimi olunmaz ki. Hele ki söz konusu olan yer iş yeriyse..

Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
Ay cok afedersiniz ama yaptiginiz gercekten cok basit birsey,basit kadinlarin yapacagi birsey yani aile insani ortalikta boyle davranmaz orasi bir isyeri eviniz degil esinizin size ait oldugunu elaleme ispatlamak zorunda degilsiniz ki
Dusundum de gozumde canlandirdim gercekten cok avam bir davranis isyeri sahipleriniz gene rahat insanlarmis sizi uyarmamislar

evet eşiniz normal davranıyor, siz tuhaf davranmışsınız hatta
hiç hoşlanmam bir kuruma gittiğim zaman çalışanların samimi hareketlerde bulunmasından
kendinizi müşterinin yerine koyun yani. hoş değil

Yaptiginiz hareket hem komik hem acinasi. Kendinizi de esinizi de rezil etmissiniz musteri onunde. O ne ya, is ortaminda "bak, bunun sahibi var ha" mesaji. Gulunc.

Bir de normal mi davranmis diye soruyorsunuz. He anormal davranmis. Onun da donup sizin dudaginiza yapisip musteriye "karim hakli, benim sahibim var" mesaj vermesi lazimdi galiba.
Is yeri ortami profesyonellik gerektirir en basta. Bu kadar basit hareketler kaldirmaz. Ama tabii onemli olan kocanizi kimselerin kapmamasi!

bu konuyu okuyunca bazı iş yerleri neden evli çiftleri çalıştırmıyor anladım.:KK51:

boynuna "sahibi var" yazılı bir kart takın, strese girmeyin boşuna.. ne kadar basit ve küçük hesaplarınız var konu sahibi.. evet siz yanağını sıkınca karşıdaki kadın hemen alıyor mesajı :27: yok yani merak ettiğim kadın biraz daha ileri gitse, eşinize ne yapacaksınız iş yerinde? yatırıp öpeceksiniz sanırım..

Back
X